• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ultrason

zeynep3377

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
35
3
6
30
Merhaba arkadaşlar. Eşim kontrol için sperm testi ve ultrason çekilmişti. Ultrasonda sağ testiste 3,2*2,1 mm 3,3*1,5 mm boyutlu ve 1,1 mm çaplı prosteriora akustik değişiklik oluşturmayan ekojen görünümler seçilmektedir.

Sıvı artışı rastlanmadı
Epididim boyutları normal sınırda
her 2 testis boyutları normal
Konturları düzenlidir ve doğaldır

Kan tahlil
Beta hcg 1<20 negatif
Ldh 171
Afp 2.21

Sorun varmı

Merhaba arkadaşlar. Eşim kontrol için sperm testi ve ultrason çekilmişti. Ultrasonda sağ testiste 3,2*2,1 mm 3,3*1,5 mm boyutlu ve 1,1 mm çaplı prosteriora akustik değişiklik oluşturmayan ekojen görünümler seçilmektedir.

Sıvı artışı rastlanmadı
Epididim boyutları normal sınırda
her 2 testis boyutları normal
Konturları düzenlidir ve doğaldır

Kan tahlil
Beta hcg 1<20 negatif
Ldh 171
Afp 2.21

Sorun varmı
Kan sonuçları normal. Sorun yok diye düşünüyorum ama ekojen görünümlerin anlamını doktor yorumlar. Ele gelen bir sertlik yok değil mi? Olsa zaten çıkardıx

Evet, el ile muayenede sorun yok dendi. Ultrasonda bu sonuç çıktı fakat haftasonu olduğu için doktora gösteremedik ama korktuk

Evet, el ile muayenede sorun yok dendi. Ultrasonda bu sonuç çıktı fakat haftasonu olduğu için doktora gösteremedik ama korktuk
Korkmayın o zaman kitle yazardı

Yapay zeka böyle dedi;
Bu dil tabiri, testis üzerindeki ultrasonda farklı boyutlarda ve yapılarda normal görünen dokuları açıklamaktadır.

Back
X