Merhaba arkadaşlar dün gece sevgilimle iyi geceler diyerek uyuduk. Ama onu uyku tutmamış ve nette takılmış biraz. Instagramda Burak gacemer var bilirsiniz, onun Bi fotoğrafını beğenmiştim taa geçen sene ve onu görmüş nereden bulduysa artık. Şans eseri gördüm ama şaşırmadım artık ben de daha çok beğenicem mankenlerin fotoğraflarını dedi. Barbara palvinin fotoğraflarını beğenip duruyor zaten kendisi, Artık beğenme dediğimde o zaten yabancı beni bulacak hali yok sadece beğeniyorum benim sevdiğim hayat kuracağım kişi sensin diyordu. Bir süre sonra ben de önemsememeye başlamıştım nasıl olsa beraber olacak halleri yok diye. Önceden o kişiyi takipten çıktığım ve hiçbir fotosunu beğenmediğim halde bana demediği kalmadı beni beğenmiyorsan git onlara vs. Anlamıyorum her şeyden kıskanıyor beni artık ve yapmadığım şeyler için sürekli suçluyor beni gerçekten çok yoruldum. Geçenki kavgamızda ben bitirelim artık dedim hemen aradı beni yalvardı nolur deme Bi daha böyle diye, şimdi neden durduk yere kavga çıkarma peşinde? Bana kızdıklarının aynısını kendisi yapıyor neden böyle çocukça davranıyor sizce ben gerçekten sıkıldım artık nasıl bir yol izlesem...