• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ünlülerin fotoğrafını beğendin kavgası

sese45

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
88
37
288
Merhaba arkadaşlar dün gece sevgilimle iyi geceler diyerek uyuduk. Ama onu uyku tutmamış ve nette takılmış biraz. Instagramda Burak gacemer var bilirsiniz, onun Bi fotoğrafını beğenmiştim taa geçen sene ve onu görmüş nereden bulduysa artık. Şans eseri gördüm ama şaşırmadım artık ben de daha çok beğenicem mankenlerin fotoğraflarını dedi. Barbara palvinin fotoğraflarını beğenip duruyor zaten kendisi, Artık beğenme dediğimde o zaten yabancı beni bulacak hali yok sadece beğeniyorum benim sevdiğim hayat kuracağım kişi sensin diyordu. Bir süre sonra ben de önemsememeye başlamıştım nasıl olsa beraber olacak halleri yok diye. Önceden o kişiyi takipten çıktığım ve hiçbir fotosunu beğenmediğim halde bana demediği kalmadı beni beğenmiyorsan git onlara vs. Anlamıyorum her şeyden kıskanıyor beni artık ve yapmadığım şeyler için sürekli suçluyor beni gerçekten çok yoruldum. Geçenki kavgamızda ben bitirelim artık dedim hemen aradı beni yalvardı nolur deme Bi daha böyle diye, şimdi neden durduk yere kavga çıkarma peşinde? Bana kızdıklarının aynısını kendisi yapıyor neden böyle çocukça davranıyor sizce ben gerçekten sıkıldım artık nasıl bir yol izlesem...

Artık beğenme dediğimde o zaten yabancı beni bulacak hali yok sadece beğeniyorum benim sevdiğim hayat kuracağım kişi sensin diyordu

e burak gacemer'in de sizi bulacak hali yok ya, siz de öyle diyin ona..
kaldı ki bu çok gereksiz bir kısıtlama değil mi?sizi de ona aynısı yapıyormuşsunuz, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızdakine yapmayın..

e burak gacemer'in de sizi bulacak hali yok ya, siz de öyle diyin ona..
kaldı ki bu çok gereksiz bir kısıtlama değil mi?sizi de ona aynısı yapıyormuşsunuz, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızdakine yapmayın..
O bana yaptığı için ben de ona yapıyordum zaten nasıl olduğunu anlarsa belki düzelir, böyle davranmasının saçma olduğunu anlar diye. Ama hiçbir şey düzelmedi

gerçekten çok komik

sanki barbarayla burak ın çok umrundasınız

kendi kendinize triplere giriyosunuz hey yarabbim

gerçekten çok komik

sanki barbarayla burak ın çok umrundasınız

kendi kendinize triplere giriyosunuz hey yarabbim
Aynen öyle. Kendi davranışlarını anlasın çocuk gibi olduğunun farkına varsın diye barbara yı öne sürüyorum ben de ama yok, yine suçlu ben oluyorum

özgüven eksikliği var sanırım sevgilinizde ya da henüz olgunlaşmamış. şimdiden bu tarz konular sorun oluyorsa ilerleyen zamanları düşüneniyorum

Back
X