- 8 Aralık 2016
- 28
- 13
- 18
- 29
- Konu Sahibi 3321dertli55
Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim. 20 yaşında yurtta kalan bir üniversite öğrencisiyim. İki ay önce oda arkadaşlarım vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. Bu çocuğa x diyelim. X önceden oda arkadaşlarımın arkadaşıydı. Biz daha sonra tanıştık. X le ne zaman bir yerde oturup dönsem, ama istisnasız her sefer arkadaşlarım onu arayıp sen hep dertliyle buluş, bizi unuttun diyorlar. Ne zaman buluşacak olsak kendilerini dahil ediyorlar. Şu an flört aşamasındayız ama sevgili olma ihtimalimizden bahsedince ikisi de ağlayacak gibi oluyor yüzleri düşüyor.Bir kere bir oda arkadaşım ve ben x le buluşacaktık arkadaşım beni beklemeden gitti. En son dün akşam saçma sapan sebepten kavga ettik ne kaltaklığım kaldı ne afedersiniz or.spuluğum. İnanılmaz huzursuzum sonuçta her gün yüz yüze bakıyoruz oda arkadaşlarıyız. Birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı şimdi yine dost olup bana cephe aldılar. Bu arada X çok yakışıklı ve zengin, hatta ilk tanıştığımızda bizim flört olayımız yokken arkadaşlarım çok yakışıklı ideal erkek diyerek onu övmüşlerdi. Gerçekten yoruldum artık x le aramı bozacağım bu gidişle herkes rahat etsin. Gidip onunla konuşmalı mıyım yoksa arkadaşlarıma mı söyleyeyim. Ne yapmam gerek lütfen bana bir akıl verin çok zor durumdayım. Odaya giresim bile gelmiyor ağlamak istiyorum