Erkek yüzünden kavga acil

3321dertli55

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
28
13
18
29
Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim. 20 yaşında yurtta kalan bir üniversite öğrencisiyim. İki ay önce oda arkadaşlarım vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. Bu çocuğa x diyelim. X önceden oda arkadaşlarımın arkadaşıydı. Biz daha sonra tanıştık. X le ne zaman bir yerde oturup dönsem, ama istisnasız her sefer arkadaşlarım onu arayıp sen hep dertliyle buluş, bizi unuttun diyorlar. Ne zaman buluşacak olsak kendilerini dahil ediyorlar. Şu an flört aşamasındayız ama sevgili olma ihtimalimizden bahsedince ikisi de ağlayacak gibi oluyor yüzleri düşüyor.Bir kere bir oda arkadaşım ve ben x le buluşacaktık arkadaşım beni beklemeden gitti. En son dün akşam saçma sapan sebepten kavga ettik ne kaltaklığım kaldı ne afedersiniz or.spuluğum. İnanılmaz huzursuzum sonuçta her gün yüz yüze bakıyoruz oda arkadaşlarıyız. Birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı şimdi yine dost olup bana cephe aldılar. Bu arada X çok yakışıklı ve zengin, hatta ilk tanıştığımızda bizim flört olayımız yokken arkadaşlarım çok yakışıklı ideal erkek diyerek onu övmüşlerdi. Gerçekten yoruldum artık x le aramı bozacağım bu gidişle herkes rahat etsin. Gidip onunla konuşmalı mıyım yoksa arkadaşlarıma mı söyleyeyim. Ne yapmam gerek lütfen bana bir akıl verin çok zor durumdayım. Odaya giresim bile gelmiyor ağlamak istiyorum

Ve asla bununla hava atmadım bakın benimle ilgileniyor ne güzel ilişkim var diye. Buna rağmen bu tepkilerle karşılaşıyorum. Bu sizce de kıskançlık değil mi

odanı değiştirme şansın yok mu? xle ne konuşacaksın ki. böyle böyle oldu eyip anlatabilirsin am aoayı ona bağlama bence.

Çocuğun zengin olmasıyla konunun alakası ne :)
Arkadaşların da çocuğu istiyor ve seni kıskanıyorlar.
Neden seni seçtiğini de sindiremiyorlar. Durumun özeti bu.

Ben senin yerinde olduysam ve çocuğu istiyorsam ağlıyor numarası yaparım, ah bana böyle böyle dediler çok üzgünüm diye. O da gelir 'ah üzülme canım sen' der, hop sevgili oluruz. Sonra da ona göre şekillendiririm işte.

Başlığı görünce 15 16 yaşında bir ergen yorumu yapmıştım...daha fenaymış

kura çekin ideal erkek hanginize çıkarsa diğerleri çekilip o kafalamaya çalışsın arkadaşlığınızda bozulmaz...
İnanın ben de ergen muhabbeti olduğunun farkındayım. Ama sorun benden kaynaklanmıyor

Geyik bir yana da başkalarının hayatına müdahale etmesine izin verme senin kararlarına saygı duysunlar sadece...

Çocuğun zengin olmasıyla konunun alakası ne :)
Arkadaşların da çocuğu istiyor ve seni kıskanıyorlar.
Neden seni seçtiğini de sindiremiyorlar. Durumun özeti bu.

Ben senin yerinde olduysam ve çocuğu istiyorsam ağlıyor numarası yaparım, ah bana böyle böyle dediler çok üzgünüm diye. O da gelir 'ah üzülme canım sen' der, hop sevgili oluruz. Sonra da ona göre şekillendiririm işte.
Sorsan hepsinin aklında başka biri var ama bal gibi de istiyorlar işte. Başka ne gibi taktikler yapabilirim böyle şeylere de hiç kafam basmaz :(

Çocuk zengin ve çok yakışıklı olmasa kimse uğraşmayacaktı yani uğruna :KK45:

Ben olsam hepsiyle iletişimi keserdim.
O x de seninle evliliği düşünmez herhalde burnu havadaysa.
Hatta sevgili olup ayrılsanız kızlar bayram yapar.
Hiç kafanı ağrıtma zaten kalitesiz diyaloglar.
Hepsinden soyutla kendini, erkek için kavga nedir ya.

Arkadaşlarımla mı konuşmalıyım çocuğa azıcık ağlayıp arkadaşlarımla ilişkisini kesmesini mi söylemeliyim. Bu da ters teper diye korkuyorum

Ben olsam hepsiyle iletişimi keserdim.
O x de seninle evliliği düşünmez herhalde burnu havadaysa.
Hatta sevgili olup ayrılsanız kızlar bayram yapar.
Hiç kafanı ağrıtma zaten kalitesiz diyaloglar.
Hepsinden soyutla kendini, erkek için kavga nedir ya.

Aynen öyle ayrılsak benden iyi olmaz kızların gözünde. Kırk yılın başında karşıma hoşlanabileceğim biri çıkmış. Önceki ilişkimde çok üzülüp ağladım ve arkadaşlarım bunu biliyorlar. Böyle kavgalara gelebilecek bir yapım da yok çok etkileniyorum

Zengin ve yakışıklı diye yiyin birbirinizi
Adam kavganızı duysa bir gün sana bir gün ötekine....
Ben kimseyi yemiyorum. Bir buçuk aydır görüşüyoruz o zamandan beri sorunlar devam ediyor. Erkek için hiçbir arkadaşımla aramı bozmak istemem ama arkadaşım değillermiş

Ben kimseyi yemiyorum. Bir buçuk aydır görüşüyoruz o zamandan beri sorunlar devam ediyor. Erkek için hiçbir arkadaşımla aramı bozmak istemem ama arkadaşım değillermiş
Bu işler böyledir sen anlamamışsın
M e g g M e g g doğru diyor tipsiz ve fakir olsa üçünüz de bakmazdınız....

Back
X