Erkek yüzünden kavga acil

Bu işler böyledir sen anlamamışsın
M e g g M e g g doğru diyor tipsiz ve fakir olsa üçünüz de bakmazdınız....
Bir önceki sevgilime herkes tipsiz diyordu ve maddi durumu da iyi değildi. Bir buçuk yıl beraber olduk. Konumun dışardan nasıl göründüğünü bilemem ama şimdiye kadar kimseye sırf yakışıklı ya da zengin diye gönül vermedim. Tek istediğim akıl. Annem odamı değiştirmemi söyledi ama kaçmak istemiyorum

Bir önceki sevgilime herkes tipsiz diyordu ve maddi durumu da iyi değildi. Bir buçuk yıl beraber olduk. Konumun dışardan nasıl göründüğünü bilemem ama şimdiye kadar kimseye sırf yakışıklı ya da zengin diye gönül vermedim. Tek istediğim akıl. Annem odamı değiştirmemi söyledi ama kaçmak istemiyorum
Ya aman amma büyütüyorsun karşındaki adam zenginse kusura bakma flörtlük biraz sevgililik dönemi sonra pıırr başka kızlara belki arkadaşlarınla takılacak bunları bilmiyorsun galiba büyütme yani arkadaşlarını da iyi seç sana bir erkek için k.ltak diyorlar fark ettiysen....

Ya aman amma büyütüyorsun karşındaki adam zenginse kusura bakma flörtlük biraz sevgililik dönemi sonra pıırr başka kızlara belki arkadaşlarınla takılacak bunları bilmiyorsun galiba büyütme yani arkadaşlarını da iyi seç sana bir erkek için k.ltak diyorlar fark ettiysen....

Evet farkındayım ben arkadaşlarıma bozuldum. Erkek gelip gider. Belki de arkadaşlarıma meyledecek haklısınız

Gidip onunla konuşmalı mıyım yoksa arkadaşlarıma mı söyleyeyim.

kavga ettik ne kaltaklığım kaldı ne afedersiniz or.spuluğum

Arkadaş?
Şu halde bu kızlara arkadaş demen bile kendine hakaret.
Yönetimle konuşup acil odanı değiştirerek işe başla.
Olan biteni de flörtüne anlat. Ama şikayet ede ede değil, mağduriyetini vurgulayarak.
Ben bu insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum, odamı da değiştiriyorum zaten falan filan, söyle..

Aman ya, bir erkek için ancak bu kadar ucuzlaşılır. Kıskançlığa bak. :)

Arkadaş?
Şu halde bu kızlara arkadaş demen bile kendine hakaret.
Yönetimle konuşup acil odanı değiştirerek işe başla.
Olan biteni de flörtüne anlat. Ama şikayet ede ede değil, mağduriyetini vurgulayarak.
Ben bu insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum, odamı da değiştiriyorum zaten falan filan, söyle..

Aman ya, bir erkek için ancak bu kadar ucuzlaşılır. Kıskançlığa bak. :)

Vallahi ben de şaştım kaldım.. Kendimi habire dışarılara atıyorum şu -10 derece havada :(

Bak yakışıklı ve zengin çok erkek var.
Eğer ciddi düşünen bir kız isen hiç bulaşma derim.
Ha yok ciddi değilim gezelim tozalım diyorsan devam et.
Çünkü insan çekinir yani bu zengin e yakışıklı da bide eminim havalıdır insan düşünür beni üzebilme ihtimali yüksek diye.

Ben olsam arkadaslarimi birakir ama zengin ve yakisikli bir erkegi asla birakmazdim . Bir daha nerede bulurum onu. :deli:

Ortada belirgin bir sorun yok . Kiskandiklarini dusunup olay yaratan sensin gibime geldi. Cok istemiyorsan kesersin arkadasligini olur biter. x le de ne kadar surer bilmem ama en azindan iliskiyi iki kisiye indirmekte yarar var.

Millet diye takıldı bu zengin ve yakışıklı lafın anlamış değilim ,parasız nereye gidebilirsiniz , hic biryere,

çocuk yakışıklı yakışıklı olması 1 artı
zengin olması da bir artı 2 var
İkisininde bir ilişkide olması gerekmezmi?
Tipsiz yada çirkin adama hanginiz donup bakar ki?

Yada cebinde 5 krş parası yok cafeye gitsen cay bile ismalamiycak adama kim bakar,yada kaç gün

Arkadaş lar gercekci olalım lütfen

Seni kilerde arkdaş değilmiş indan arkadaşının mutluluğunu ister onlar yokmuş gibi davran odada bu soğukta kim huzursuzluk çıkarıyorsa o gitsin dışarı sen değil

Hayir çocuğa ağlayıp onlarla gorusme deme bu onu daha cok onlara iter.
Onunla buluş ve durumu anlat olduğu gibi.
Ettikleri hakarete kadar anlat birak kendi cozsun olayi.
Ve odani değiştir sana orospu diyen insanlarla aynı odada kalma.
Mesele küfür de değil hiç kimse gerçekten yakın arkadaş olduğu birisinin sevgilisini almaya çalışmaz.
İster kaçtı desinler ister laf soksunlar senkn en güzel cevabın o çocuğu onlara kaptırmamak olur

Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim. 20 yaşında yurtta kalan bir üniversite öğrencisiyim. İki ay önce oda arkadaşlarım vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. Bu çocuğa x diyelim. X önceden oda arkadaşlarımın arkadaşıydı. Biz daha sonra tanıştık. X le ne zaman bir yerde oturup dönsem, ama istisnasız her sefer arkadaşlarım onu arayıp sen hep dertliyle buluş, bizi unuttun diyorlar. Ne zaman buluşacak olsak kendilerini dahil ediyorlar. Şu an flört aşamasındayız ama sevgili olma ihtimalimizden bahsedince ikisi de ağlayacak gibi oluyor yüzleri düşüyor.Bir kere bir oda arkadaşım ve ben x le buluşacaktık arkadaşım beni beklemeden gitti. En son dün akşam saçma sapan sebepten kavga ettik ne kaltaklığım kaldı ne afedersiniz or.spuluğum. İnanılmaz huzursuzum sonuçta her gün yüz yüze bakıyoruz oda arkadaşlarıyız. Birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı şimdi yine dost olup bana cephe aldılar. Bu arada X çok yakışıklı ve zengin, hatta ilk tanıştığımızda bizim flört olayımız yokken arkadaşlarım çok yakışıklı ideal erkek diyerek onu övmüşlerdi. Gerçekten yoruldum artık x le aramı bozacağım bu gidişle herkes rahat etsin. Gidip onunla konuşmalı mıyım yoksa arkadaşlarıma mı söyleyeyim. Ne yapmam gerek lütfen bana bir akıl verin çok zor durumdayım. Odaya giresim bile gelmiyor ağlamak istiyorum

x i seninle paylaşamıyorlar
onları sevindirme
onları önemseme ve xle mutlu ol
onlar x i sana kaptırdıklarından dolayı böyle yapıyorlar

odanı değiştir

çocuğa da anlat yaptıkları eziyeti

bu iş gönül işi zorla olmaz kıskanmışlar resmen

Back
X