Erkekeler yüzünden arkadaşımdan oldum

saykodelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
65
5
98
Ankara
Benim bir tane arkadaşım var yani çok yakın değiliz ama yine de konuşuyoruz.sürekli erkeklerden bahsediyor sıkıldım artık yok eski sevgilisi bunu sevmiyormuş yok eski çıktığı buna tekrar çıkma teklifi etmiş falan filan çok sıkıldım.bi de iyi gününde yanında kötü gününde arkadaşı olduğunu hatırlamıyor bile.bana yardım edin bilmiyorum ne yapmalıyım ama bazen kızıyorum yeter artık senin erkek muhabbetlerini dinlemek istemiyorum diyorum ama dinlemiyor .diyor ki ben bazen çok konuştuğumda seni babana şikayet ederim diyor ben de seni şikayet ederim diyorum hem de öyle şeyler söylarim ki aklına bile gelmez diyorum bu kızmam onu 3 gün götürüyor ama sonra tekrar başlıyor erkeklerden bahsetmeye artık sıkıldım sizce ne yapmalıyım

bence buna artık hiçbir şeyini anlatma. gelip anlatırsa hı de geç. ya da tersle. lisede bi arkadaşım vardi bütün gün erkek muhabbetini dinlerdim her anlattığına bi kusur bulmaya başladım. her lafında eleştirdim o da anlatmayı bıraktı. babana falan da anlatamaz ayrıca ne anlatıcak. havlayan köpek ısırmaz :D

bence buna artık hiçbir şeyini anlatma. Gelip anlatırsa hı de geç. Ya da tersle. Lisede bi arkadaşım vardi bütün gün erkek muhabbetini dinlerdim her anlattığına bi kusur bulmaya başladım. Her lafında eleştirdim o da anlatmayı bıraktı. Babana falan da anlatamaz ayrıca ne anlatıcak. Havlayan köpek ısırmaz :d

teşekkür ederim denemek isterim belik benim arkadaşımda anlatmaz artık

Back
X