Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları erkekim 1 yaşında işte doğum günü fotoları...

massallah,RABBIM nice yaslar nasip etsin,saglikla iyisallah:Saruboceq::nazar:

Nice yaşlara,doğum gününüz kutlu olsun.:nazar:Ne güzel değil mi evladının doğumgününü kutlamak.:asigim:Allah uzun ömürler versin oğlişine ve bütün bebişlere..a.s.

massallah,RABBIM nice yaslar nasip etsin,saglikla iyisallah:Saruboceq::nazar:

çok teşekkür ederim

Nice mutlu yıllara çok güzel görünüyorsunuz masadakiler pastanız herşey çok hoş

teşekkürler canım.pastaya biraz canım sıkılmıştı bi aksilik oldu pasta şekil değişikliğine uğradı :(((

Nice yaşlara,doğum gününüz kutlu olsun.:nazar:Ne güzel değil mi evladının doğumgününü kutlamak.:asigim:Allah uzun ömürler versin oğlişine ve bütün bebişlere..a.s.

evet canım harika bi duygu ağlamamk için zor tuttum kendimi duygusalımdır biraz...
rabbim herkesin bebişine hayorlı ömürler versin...

çok güzel olmuş canım süslemende hazırlıklarda herşey süper.ee erkekünde zaten süper allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Mutlu yıllar. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzumuza. Maşallah bu ne yakışıklılık. Bahtı, tahtı açık olsun

Ne kadar tatlı bir bebek maşallah. Şeniz
Allah, bir ömür mutluluklar nasib etsin... cokacimcoook

Hele o sofranın gürüntüsü, iştahımı kabattı vallaaaa...
Totonu kaşı Esteda... :mymeka:​

ayyy yirim onu ben yaaa
allah sağlıkla daha nice yaşlar nasip etsinn kuzunuza opuyorumnanaktan

oy masallah kücük prense cok tatli annesi benim yerimede öpüver olurmu

nice nice yillara diliyorum saglikli huzurlu mutlu yillar gecirin hep beraber insallah:nazar:

doğum günü kutlu olsun yakışıklının. yalnız o sofra neydi oyle ya gece gece iştahımı kabarttı çok canım çekti yaw cokacimcoook

Çok $eker cnm benim ya sizede benziyor..nice ya$larını kutlayın sağlıkla huzurla in$allah

çok güzel olmuş canım süslemende hazırlıklarda herşey süper.ee erkekünde zaten süper allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Mutlu yıllar. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzumuza. Maşallah bu ne yakışıklılık. Bahtı, tahtı açık olsun

Maşallah nice mutlu yaşlarına inş :nazar:

Ne kadar tatlı bir bebek maşallah. Şeniz
Allah, bir ömür mutluluklar nasib etsin... cokacimcoook

Hele o sofranın gürüntüsü, iştahımı kabattı vallaaaa...
Totonu kaşı Esteda... :mymeka:​

ayyy yirim onu ben yaaa
allah sağlıkla daha nice yaşlar nasip etsinn kuzunuza opuyorumnanaktan

çook teşekkür ederim hepinize

o gün için çook telaşlıydım heyecanda vardı çook güzel geçti şükür
oğluşum artık 1 yaşında çok mutluyum...

hersey cok guzel gorunuyor.ozellıklede oglunla oldugun fotograflar.allah saglıklı uzun omurler nasıp etsın bebegıne.dogumgununuz kutlu olsun.masallah sende hıc dogum yapmıs gıbı degılsın canım.cok zarıfsın

Back
X