- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bileyimm şüphemi benmi günaha griyorum yoksa o mu???Canım erkek aldattıgı zaman zaten soguk davranır. hareketlerınden tavırlarından kesinlikle bır degısım sezersin. yani cokda herseyden şüphe etmekde dogru degıl ama allah korusun oyle bır durumda kendi kendini ele verir.
evet nerdeyse emin gibiyimmm amaa yinede gözünle görmediğin sürece inanma derler ya o moddayım... şimdiiii o kişi telefonundan sürekli muhtelif saatlerde bir numarayla konuşmuşsaaa ve sonra o numarayı aranannlar listesinden silmişse... vede telefonuna kayıtlı değilseee?Anladigim kadariyla birinin birini aldattigina eminsin. Peki nasil emin oldun soyle bizde ona gore cevap verelim guzelim![]()
önce telefonunu aldım gizlice internetten hesabı açtım ve dökümlere baktım ama ne yazıkki ararrnn numaralarda son 4 rakam gözükmüyordu, vel hasıl bir şekilde gününü o saatlerinde aranann numarayaaa ulaştımmm ne yapmalıyımbence takipte olmaya devam et. o silmeden numarayı alma gibi bir sansın var mı
önce telefonunu aldım gizlice internetten hesabı açtım ve dökümlere baktım ama ne yazıkki ararrnn numaralarda son 4 rakam gözükmüyordu, vel hasıl bir şekilde gününü o saatlerinde aranann numarayaaa ulaştımmm ne yapmalıyım
konuşmalarını iş yerinde yapıyor amaa geçen yıl erkek kardeşim duymuş bağırmıştı ve neyseee ispatı yoktu... şimdi mesajnı yakalayan aynı erkkek kardeş einden telefonu çekip almış.... ve sürekli beni ilgilendiren kısmı acaip para çekmesi... tamam varlıklı sayılır ama evlatlarından acaip para çekmekte ve sürekli param yok diye diyaloglar yaşatmakta yani bu parayı ne yaptığı konusundaa açıkları varrr ....nasıl yani aradın mı numarayı ne dedin ki? birde konuşmalarını duydugunda ne gibi konuşmalar duydun aralarında
amannnn ne yapayımmm kim ne edecek onu diyorr amaaaa,,,, bence parasını yemek için bile olsaaa yaparlarmı yaparlarrrr hanii devir kötüHmm burnuma kotu kokular geldi bak simdi![]()
Suphelendigin kisinin esinde hic suphe var mi?
önce telefonunu aldım gizlice internetten hesabı açtım ve dökümlere baktım ama ne yazıkki ararrnn numaralarda son 4 rakam gözükmüyordu, vel hasıl bir şekilde gününü o saatlerinde aranann numarayaaa ulaştımmm ne yapmalıyım
bence tipi nakavt yaş var evettttşimdi benim anlamadığım bu kişi zengin mi tipi nasıl yakışıklı mı orta yaslı mı ona göre bir degerlendirme yapıcam
numara var ne sorayımmm ne edeyimmm? sonraa başka biri numarası çekerlernumaraya ulaştıysan ara sor öğren
ama evdee eşi çoluk çocuğuuu yazık değilmi.. çouklarını sömürüyor para para diyeee belkide bu tarz insanlara yediriyor.. ahhh teyzem ahhhee bu adamın tipi yoksa parasıda varsa sonuç ortada adama parası için birileri ilgi gösteriyor o zaman
ama evdee eşi çoluk çocuğuuu yazık değilmi.. çouklarını sömürüyor para para diyeee belkide bu tarz insanlara yediriyor.. ahhh teyzem ahhh![]()
çocukları büyük çalışıyor 2 si diğer 2side öğrenci biri ünvrste sınavna çalışacak bu yıl güyaüzüldüm simdi o cocuklara adamında gözü mü dışarda anlamadım ki karısından ilgi mi görmüyor.bu erkekler belirli yastan sonra coşuyor herhalde ya
bence tipi nakavt yaş var evetttt
numara var ne sorayımmm ne edeyimmm? sonraa başka biri numarası çekerler