Erkekk aldatıyorsa????

babanız sizi ve annenizi aldatırsa ne yaparsınız?

• hiç oralı olmamm herkes yaşamında özgür derim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .

kgokce

En güzel an yaşadığın an!
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
5.705
3.273
448
ARKADAŞLAR BİR ERKEĞİN ALDATIP ALDATMADIĞINI NASIL ANLARSINIZ? KENDİ EŞİNİZ İÇİN DEĞİLDE BU KİŞİ NE BİLEYİM ENİŞTENİZ ABİNİZ VEYA BABANIZ KONUMUNDAYSA?
muhtelif şüpheler açıklar yakalayan kişi nasıl ispatlayabilir???

Canım erkek aldattıgı zaman zaten soguk davranır. hareketlerınden tavırlarından kesinlikle bır degısım sezersin. yani cokda herseyden şüphe etmekde dogru degıl ama allah korusun oyle bır durumda kendi kendini ele verir.

Anladigim kadariyla birinin birini aldattigina eminsin. Peki nasil emin oldun soyle bizde ona gore cevap verelim guzelim :ssz:

Canım erkek aldattıgı zaman zaten soguk davranır. hareketlerınden tavırlarından kesinlikle bır degısım sezersin. yani cokda herseyden şüphe etmekde dogru degıl ama allah korusun oyle bır durumda kendi kendini ele verir.
ne bileyimm şüphemi benmi günaha griyorum yoksa o mu???

Anladigim kadariyla birinin birini aldattigina eminsin. Peki nasil emin oldun soyle bizde ona gore cevap verelim guzelim :ssz:
evet nerdeyse emin gibiyimmm amaa yinede gözünle görmediğin sürece inanma derler ya o moddayım... şimdiiii o kişi telefonundan sürekli muhtelif saatlerde bir numarayla konuşmuşsaaa ve sonra o numarayı aranannlar listesinden silmişse... vede telefonuna kayıtlı değilseee?

tatlım şüphe etmekde haklısın! yanı belırlı saatlerde ve sonradan kayıtlardan sılme... hıc de masum bır durumu ısaret etmıyor.. :(

bence takipte olmaya devam et. o silmeden numarayı alma gibi bir sansın var mı

bence takipte olmaya devam et. o silmeden numarayı alma gibi bir sansın var mı
önce telefonunu aldım gizlice internetten hesabı açtım ve dökümlere baktım ama ne yazıkki ararrnn numaralarda son 4 rakam gözükmüyordu, vel hasıl bir şekilde gününü o saatlerinde aranann numarayaaa ulaştımmm ne yapmalıyım

önce telefonunu aldım gizlice internetten hesabı açtım ve dökümlere baktım ama ne yazıkki ararrnn numaralarda son 4 rakam gözükmüyordu, vel hasıl bir şekilde gününü o saatlerinde aranann numarayaaa ulaştımmm ne yapmalıyım

nasıl yani aradın mı numarayı ne dedin ki? birde konuşmalarını duydugunda ne gibi konuşmalar duydun aralarında

nasıl yani aradın mı numarayı ne dedin ki? birde konuşmalarını duydugunda ne gibi konuşmalar duydun aralarında
konuşmalarını iş yerinde yapıyor amaa geçen yıl erkek kardeşim duymuş bağırmıştı ve neyseee ispatı yoktu... şimdi mesajnı yakalayan aynı erkkek kardeş einden telefonu çekip almış.... ve sürekli beni ilgilendiren kısmı acaip para çekmesi... tamam varlıklı sayılır ama evlatlarından acaip para çekmekte ve sürekli param yok diye diyaloglar yaşatmakta yani bu parayı ne yaptığı konusundaa açıkları varrr ....
numarayı sanki bir bayan arkadşmızı arar gibi aradık alo benn xxxxxxx kişisini aramıştımkimle görüşyoru dediğimzde ,,,

ben yyyyyyyyyyyyy yim diye cevap verdi
bizde aa pardon yanlış oldu demekki dedikkk... ne yapmalıyızz bundan ötesi sıkıntı

Hmm burnuma kotu kokular geldi bak simdi :27:
Suphelendigin kisinin esinde hic suphe var mi?

Hmm burnuma kotu kokular geldi bak simdi :27:
Suphelendigin kisinin esinde hic suphe var mi?
amannnn ne yapayımmm kim ne edecek onu diyorr amaaaa,,,, bence parasını yemek için bile olsaaa yaparlarmı yaparlarrrr hanii devir kötü

şimdi benim anlamadığım bu kişi zengin mi tipi nasıl yakışıklı mı orta yaslı mı ona göre bir degerlendirme yapıcam

numaraya ulaştıysan ara sor öğren

ee bu adamın tipi yoksa parasıda varsa sonuç ortada adama parası için birileri ilgi gösteriyor o zaman

ee bu adamın tipi yoksa parasıda varsa sonuç ortada adama parası için birileri ilgi gösteriyor o zaman
ama evdee eşi çoluk çocuğuuu yazık değilmi.. çouklarını sömürüyor para para diyeee belkide bu tarz insanlara yediriyor.. ahhh teyzem ahhh:16:

ama evdee eşi çoluk çocuğuuu yazık değilmi.. çouklarını sömürüyor para para diyeee belkide bu tarz insanlara yediriyor.. ahhh teyzem ahhh:16:

üzüldüm simdi o cocuklara adamında gözü mü dışarda anlamadım ki karısından ilgi mi görmüyor.bu erkekler belirli yastan sonra coşuyor herhalde ya

üzüldüm simdi o cocuklara adamında gözü mü dışarda anlamadım ki karısından ilgi mi görmüyor.bu erkekler belirli yastan sonra coşuyor herhalde ya
çocukları büyük çalışıyor 2 si diğer 2side öğrenci biri ünvrste sınavna çalışacak bu yıl güya:( yaniii baksan gözü dışarda da demessin ama karısını her fırsatta azarlayann ona söz hakkı vermeyennn ve anasının sözünden çıkmayan bir tip...

not:anneside onlarla yaşamakta üstelik birde aklı dengesi iyi olmayan bir kızkardeşi var 55li yaşlarda onada teyzem bakmaktaaa:(

sizce bir kadın bir adamın ailesinnin kendinin kahrını yıllarca çekip çalışıp evlat verip büyütmüşse varsın bu vakitten sonra (55 li yaşlardan sonra yani 30 yıllık evlilikten sonra diyyyim)
soğumuşsa ilgisizse de diyelimmmm böyleee mi yapılması gerekir...

yani suç yine kadında mı olur... eşi ilgi göstermiyordu bunu yaptı mı olmalı????
ya eşinin halati ruhiyesi ..
ede anası bacısı
geleni gideniiii .... ohooooobu kadar nankör mü olmalı hayattt yahu :14::14::14::14::14:

bence tipi nakavt yaş var evetttt

numara var ne sorayımmm ne edeyimmm? sonraa başka biri numarası çekerler

aynı şey benm başıma gelmişti eski eşim olacak kişinin devamlı telefonu şifreliydi ve şifreyi öğrenmek için çıldırıyordm beni aldattığından adım gibi enimdm ve birgün o şifreyi girerken ona çaktırmadan gördm gece o uyuyunca özel numaradan aradm ve bir bayan çıktı cesaret edip konuşamadm ama sabah eski eşim işe gider gitmez aynı numarayı aradm ve kadınla gayet güzel bir şeklde konuştum adam beni aldatmayı bırak bide çocuk yapmış neyse sonuç hemen boşandm şimdi ise o bir başka bir kadınla evlendi yani benm yuvamı yıktı ama kendiside evlenemedi.....sende kim olduğunu öğrenmeye çalış

Back
X