Erkekle kadının rolü değişmişse?

Uyananguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
9
0
86
İzmir
Arkadaşlar, sevgilimle benim roller ters :(( Ben onu daha çok arar ve üstüne düşerim. Daha çok ben hediye alırım. (hatta sıkışınca para da veririm, artık o kadar ki istemeye bile başladı :( )
Benim saflığımı seviyor, ama bir yandan da acabalar geliyor aklıma. Beni sevdiğini söylüyor, kıskanıyor, sahipleniyor. Ama kafam karışık. Ondan emin olamıyorum. Kendimi bayan gibi özel hissetmiyorum :( İşine aşırı düşkün, beni arka plana atabiliyor, anlayış bekliyor. Sevgi sözcüklerini çok söylemediğini ona söylediğimde dediğine göre zor açılan bir insanmış.

Rolleri nasıl tersine çevirebilirim? :delphin:

üstüne düşme arama sorma seni arayınca konusmaları kısa kes işim var de hatta arada bir mesgule al her cagırdıgında gitme surekli dısardaymıssın gibi izlenimler ver boyle yapınca eminim seni kıskandırmaya baslıcaktır takma cok yogunum işim var derse tamam de trip yapma ozaman kıskanmaya ilgi gostermeye uzerine dusmeye kaybetme korkusu yasamaya baslar

Senden yüzsüzce artık para istemeye de başlamışsa, hemen uzaklaş derim..
Sana kendini özel hissettirmiyorsa, seni mutlu edemiyorsa seni haketmiyordur..
Boşyere zaman harcama, böyle bunaltıcı tiplerle uğraşılmaz, ömrün tükenir benden demesi.

Seni seviyordur elbette ama sağlıklı bir ilişki olabilmesi için tepkini göstermelisin. Ona erkek olduğunu seninde bir kız olduğunu hatırlamalısın canım.

Sağolun kızlar.a.s.
Para istemesinin sebebide benim durumumun iyi olması ve onun sıkıntıda olmasına çok üzülmemi biliyor olması. Dediğine göre ona zengin kızlarda talip olmuş ama kabul etmemiş(kendisi çok yakışıklı ve efendidir). Bazen bana karanlık tarafı var gibi geliyor ama iyiniyetli bir insan olduğum için iyi tarafım bir şekilde ona aldanıyor. Çözülmesi çok zor bir insan.Çok seviyor olmasam bu kadar kafa yormazdım.fisfisfis

roller sana göre ters ise bu oyunu oynamayacaksın

bir erkek bu kadar rahat para istiyorsa bir bayandan düşünmek gerekli

bu yaşıma kadar (40yaşım) daha isteyen bir erkek görmedim bir bayandan bu kadar sık ve rahat isteyenini bırak bayanı erkek arkadaşından bile isterken sıkılıyorlar istemek yerine kredi çekiyorlar
hem size neden söyleme ihtiyacı duyuyorki zengin kızlarda talip olmuşta istememiş olduğunu
iyice sevmeden iyi gözlemleyin derim

para vermeyi kesin bakalım sevgisi aynı kalacakmı ?

Üzgünüm ama roller değişmiş olan ilişkiler çok uzun ömürlü olmazlar :sinifsinif:

Çok teşekkür ederim kızlar, yazan elleriniz dert görmesin. Parasızlık çok çektiği için paraya çok düşkün. Ben onu sevdiğim için bu yanını bile çocukça karşıladım, olabilir dedim. Ama kullanıldığımı da hissetmenin eşiğine geldim. Masumane tavırları rol mü değil mi ayırt etmek çok zor?
Beni kınamayın kızlar, çok değişik bir insan, çözmesi zor.

Çok teşekkür ederim kızlar, yazan elleriniz dert görmesin. Parasızlık çok çektiği için paraya çok düşkün. Ben onu sevdiğim için bu yanını bile çocukça karşıladım, olabilir dedim. Ama kullanıldığımı da hissetmenin eşiğine geldim. Masumane tavırları rol mü değil mi ayırt etmek çok zor?

canım benim bir arkadaşım 10 sene flört ettiği çocuğu yedirdi giydirdi içirdi anasının hakaretlerine katlandı ne oldu biliyormusun sonunda eline üç kuruş para geçti bastı tekmeyi kıza, 1 ay sonrada kendine yeni birini buldu, işin içine para mevzusu girince ben biraz kıllanıyorum açıkçası.

kınamak ne haddimize

asla kınayamam sadece nacizane fikir gözlemleyerek yaşanılmışlığımızdan olur

fikir alıp vermek olur kınamak gibi bir hakka kimse sahip değildir

çözmek çok kolay dediğim gibi vermekten vazgeç sen gör olacakları

sen çok zor bir durumla karşılaşmış gibi sonradanda destek iste bakalım ne kadar destek olacak

yoksa kaçacak delikmi arayack gör

sen zaten bazı şüphelere girmiş olduğuna göre demekki bazı şeyler gerçekliliğini yitirmiş

masumane yaşananlar gerçeğe dönmeye başlamış

canım senın jigolon heralde adam...

Bu yorum cidden yakışmamış :olmaz:

Konu sahibesi arkadaşım, senin iyice sorgulama zamanın gelmiş. Bu kadar fedakarlık yapıyosun bu yetmiyo bir de onun üstüne sen düşüyosun, yanlış çok şey var gibi görünüyo. Kırıcı olmak istemem ama sadece para için birlikte oluyor bile olabilir.

ben böyle erkekleri hiç sevmiyorum o erkeğin yanındada

kendimi açıkca kadın gibi hissetmem

bence tez evvel ondan ayrılın,

kişiliği daha çocuk onun bence
:icecream::icecream:

seni tedirgin eden ; mutsuz eden birşeyler varsa bir ilişkide onu devam etmek zorunda değilsin canım... arkadaşların dediği gibi bir süre ilgini azalt ; maddi yönden desteğini çek o zaman bak bakalım tavırları nasıl değişiyor... eğer iyi yönde değişme yoksa uzatmaya da gerek yok...

sana seni değerli hissettiren biri ile birlikte olmayacaksan yalnız kal daha iyi...

Sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. a.s.Söylediklerinizi dikkate alıcağım. Gelişmeleri yazarım. Herkese mutlu bir hayat diliyorum.

Back
X