Erkekle kadının rolü değişmişse?

Ya birazcık benzer durum bendede var ve ben inanın erkegin en ufak bir acziyetine dayanamayan biriyim. Sanki biraz benden istifade etmeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. Biraz da benim karekterden her şeyi kendim yaparım her şeyi yapabilirim imajı veriyorum bu da sanırım karşı tarafı fazlaca rahatlatıyor.

sevgilinizin size olan tavrı hiç hoş değil ...ne demek ona para vermeniz sizden sürekli para istemesi...
tamam zor bir durum olur çifler yardımlaşır ama bu çok saçma...
siz çalışın didinin adama yedirin paraları üstüne üstlük ona sevgi şekkat gösterin....onu sorumsuz haliyle kabullenin...bu yaptıklarınız sevgiden olabilir ama artık olay sizi kullanma boyutuna gelmiş....
lütfen kullandırmayın kendinizi duruma daha geç olmadan müdahale edin...

kaybeden o olsun siz değil...

Ya birazcık benzer durum bendede var ve ben inanın erkegin en ufak bir acziyetine dayanamayan biriyim. Sanki biraz benden istifade etmeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. Biraz da benim karekterden her şeyi kendim yaparım her şeyi yapabilirim imajı veriyorum bu da sanırım karşı tarafı fazlaca rahatlatıyor.

ben de genelde öyleyimdir ; ben hallederim ; ben yaparım...
ama hep de şunu savunurum ; bir erkekle birlikteysen bu tavırda olmamak gerek...
birçok şeyi yapabilecek olsak bile yapmamak lazım ki onlar da biraz üstlerine düşeni yapsın...

yani birazcık kız gibi davranmak lazım belki de... narin ; hassas...

ama seni kırdılar mı da arkana bakmayacak ; en azından gözün arkada kalsa da bunu onlara hissettirmeyecek kadar güçlü olmak gerek.. sengözlerimebaksanab

üstüne düşme sıkıntılı durumlarında yardımına çok koşmamaya çalış
bırak bakalım ne yapacak o zaman

oyunmu oynuyor seninle sen ilişki sınırlarını çiz bakalım davranışları değişecekmi

en uyuz olduğum şu para isteyen erkekler hayatım boyunca hep nefret ettim bu tip insanlardan,uzak dur derim arkadaşım hayatın söner sen bayansın o erkek daha o sana verecek Para sıkıntısı çekmiş olması senden para istemesini gerektirmez..Verme sakın vermeee

Back
X