Erkekler bir kizin boyle gecmisine takilir mi ?

matruskabebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
8
3
1
29
Benim 2 tane sevgilim oldu.
Birinin koluna girip sarildim
Diğerine de sarildim ve o elimi optu.
Annem erkekler kabul etmez suratina vurur gecmisini asla anlatmicaksin diyor.
Ben anlatmasam kendimi suclu hissederim.
Kafam çok karisik
Bu konu hakkinda denyimi olan ben anlattim takmadi diyen var mi ?

anlatmamanı tavsıye ederım erkek etegı kadın kalbı kıskanırmıs yanı yok optu sarıldı gıbı seylerı erkekler kaldıramaz anlatma net

sen dürüstlük adına birşeyler söyleyeceksin, o da yarın o söylediklerine bin katıp kafana lafana kakacak. o yüzden o soruya cevap vermeyeceksin, ne gerek var bu konuşmalara diyeceksin yada olmadı birşey diyeceksin. yoksa ömür boyu çekersin.

bence de anlatma.ne konuştur ne konuş.herkes kendi işine baksın.yani ağzına laf verme erkeklere belli olmaz.bugün önemli değil benim için der yarın kavga anında yüzüne vurur.

Nedense ben sorunuzu okurken güldüm, hayır yani böyle bir soruyu bu zamanda kaç kız sorabilir ki, anca fake biri sorabilir diye düşündüm.
He tabi aile yapısı çok tutucu ve ancak görücü usulüyle evlenecek biriyseniz sorarsınız anca böyle bir şey, e ozaman da sevgiliniz olma ihtimali olmaz zaten. Çok karışık sormuşsunuz, anlamadım yaaa..

Ailem cok tutucu evet. Sirf bu yuzden gorucu usulu evlenmek istemiyorum. Olursa kendi buldugum olur. Çevremde genis dusunceli adam yok cunku. Ama disarida da karsima ben yaparim ederim kiz yaparsa sorundur diyen adamlar cikti heep. O yuzden sordum

Kızlar yà bişey sormak istiyorum bu Fake muhabbeti niye olsun ki?
Ne geçer ki eline yani böyle olmayan şeyleri sorduklarında.
Sadece bu konu için değil de mesela çok böyle dallı budakli konular oluyor. Fakesin filan deniyor.
Bi insan neden sahte konular açar ki ?

Şaka mı bu konu?
gören de genelevlerde yaşadınız zannedecek. Bu devirde insanlar arkadaşının bile koluna girip sarılıyor nasıl bir soru böyle bu?
ailenin acilen tavrını değiştirmesi lazım bu ne ya gayet doğal şeyleri bile kafaya takmışsınız bu gidişle hasta olur ileride sorun yaşarsın.

hem karşındaki erkek de emin ol birilerinin koluna girip sarılmış olacak..

Saka mi bu konu ya sarildi kolumdan tuttu elimi optu gecmisim tobe yarabbim adamlardan cocuk aldiriyorlar evki etkeklerde senelerce gorusuyorlar sen gecmis die konu acmissin canim bence gec sen bu gecmisi...

Ayni anda yazmisiz ya ne kadar gereksiz bir konu

elini öperken koluna vs ilerlemediyse sıkıntı yok

_kuzum ya bunlarda ne var ki anlatmada bunu sorarsa zaten adam değil iki sevgilim oldu bitti hepsi bu

elini öperken koluna vs ilerlemediyse sıkıntı yok

_kuzum ya bunlarda ne var ki anlatmada bunu sorarsa zaten adam değil iki sevgilim oldu bitti hepsi bu

erkeklerin her yaptığına biz razı mıyız bakalım.bene sevgilimin başkasına dokunmasını sindirebiliyor muyum bakalım.hem avcunu mu kokladın sevgililerin.ayrılacağınızı nereden biliyordun.hem gelecekteki kocanı aldatmak için mi yaptın.yalan bir şey söylersen olur.sen söylemiyeceksin.yapamam dersen boşuna evlenmek için bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…