suan bunlari buraya sinirimi bosaltmak icin yaziyorum.tam bir haftadir abimin dugununde mini elbise giyecegim diye beni arayip sormayan msj atmayan adam, biraz once facebooktan kıçı basi acik giyinen bi kizin fotografini begenmis.ben normalde cok acik giyinen bir insan degilim.yazin bir iki defa mini etek felan giyerim.onun disinda giyindiklerime dikkat etmeye calisirim.abimm dugunu icin kirk yilin basinda bi mini askili elbise aldim kendime.annem babam ailem hic bise demezken beyfendi 1 haftadir küs bana.simdi bi de o kizin fotosunu begendigini gordum iyice sinirlerim tepeme cikti!!! erkekler boyle iste, aman benim sevgilim acik giyinmesin kimse ona bakmasin, ama baska kizlari gorunce agizlarinin suyu aksin!! allah butun erkekleei bildigi gibi yapsin.pis mahluklar!!
suan bunlari buraya sinirimi bosaltmak icin yaziyorum.tam bir haftadir abimin dugununde mini elbise giyecegim diye beni arayip sormayan msj atmayan adam, biraz once facebooktan kıçı basi acik giyinen bi kizin fotografini begenmis.ben normalde cok acik giyinen bir insan degilim.yazin bir iki defa mini etek felan giyerim.onun disinda giyindiklerime dikkat etmeye calisirim.abimm dugunu icin kirk yilin basinda bi mini askili elbise aldim kendime.annem babam ailem hic bise demezken beyfendi 1 haftadir küs bana.simdi bi de o kizin fotosunu begendigini gordum iyice sinirlerim tepeme cikti!!! erkekler boyle iste, aman benim sevgilim acik giyinmesin kimse ona bakmasin, ama baska kizlari gorunce agizlarinin suyu aksin!! allah butun erkekleei bildigi gibi yapsin.pis mahluklar!!
Hepsi böyle değil be canım :26: Taviz tavizi getirir bunu unutma
Empati yapmayı denediniz mi ? Mesela erkek arkadaşınız bakımlı kadınlara bakınca siz ne hissediyordunuz ? Gerçi yazınıza bakacak olursak pekte hoşunuza gitmemiş kimseninde gitmez açıkcası. Olaya birde erkek arkadaşınız tarafından bakarsan daha iyi olacağını düşünüyorum bir bayan olaraksuan bunlari buraya sinirimi bosaltmak icin yaziyorum.tam bir haftadir abimin dugununde mini elbise giyecegim diye beni arayip sormayan msj atmayan adam, biraz once facebooktan kıçı basi acik giyinen bi kizin fotografini begenmis.ben normalde cok acik giyinen bir insan degilim.yazin bir iki defa mini etek felan giyerim.onun disinda giyindiklerime dikkat etmeye calisirim.abimm dugunu icin kirk yilin basinda bi mini askili elbise aldim kendime.annem babam ailem hic bise demezken beyfendi 1 haftadir küs bana.simdi bi de o kizin fotosunu begendigini gordum iyice sinirlerim tepeme cikti!!! erkekler boyle iste, aman benim sevgilim acik giyinmesin kimse ona bakmasin, ama baska kizlari gorunce agizlarinin suyu aksin!! allah butun erkekleei bildigi gibi yapsin.pis mahluklar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?