ayxsxinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2006 35 0 86 Adana 6 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #1 ERKEKLER NELERİ söyleyemez merak edenler burda Haklısın benim suçum. * İki yıldır seks yapmadım. * Camların silinmesi lazım. * Başka içmem. * Bulaşığı ben yıkarım. * Annenin yine ziyarete gelmesi çok hoş. * Ereksiyon problemim var. * N'olur kalın bir külot giy, yoksa üşüteceksin. * Ne dersin bir evlilik danışmanına gitsek mi? * Kumandayı ister misin? * İkimizi dans kursuna yazdırdım.
ERKEKLER NELERİ söyleyemez merak edenler burda Haklısın benim suçum. * İki yıldır seks yapmadım. * Camların silinmesi lazım. * Başka içmem. * Bulaşığı ben yıkarım. * Annenin yine ziyarete gelmesi çok hoş. * Ereksiyon problemim var. * N'olur kalın bir külot giy, yoksa üşüteceksin. * Ne dersin bir evlilik danışmanına gitsek mi? * Kumandayı ister misin? * İkimizi dans kursuna yazdırdım.
E EU1 Ziyaretçi 6 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #2 yok yok çok haklısın bence de mümkün değil söylemezler :Roflol: :Roflol:
elakxixz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2007 54 0 86 52 Kocaeli 6 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #3 bencede haklısın ayşinn
C character Ziyaretçi 6 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #4 bazılarını söyleyebilenler var..şanslımıyım ne
ilona psikolocik deli Kayıtlı Üye 8 Eylül 2006 2.927 12 683 6 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #5 Haklısın benim suçum. Başka içmem. Bulaşığı ben yıkarım. Kumandayı ister misin? diğerleri hiç uymuyo ama benim aşkım bunları bana söyleerrr:asigim:
Haklısın benim suçum. Başka içmem. Bulaşığı ben yıkarım. Kumandayı ister misin? diğerleri hiç uymuyo ama benim aşkım bunları bana söyleerrr:asigim:
E EU1 Ziyaretçi 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #6 hepsi olmasada bazılarını duyuyorum bende eşimden. sağolsun düşünür beni :1yes2:
P pınpın Ziyaretçi 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #7 Söyleyene değil, söyletene bak demişler:1yes2:
C character Ziyaretçi 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #8 pınpın .!.: Söyleyene değil, söyletene bak demişler:1yes2: Genişletmek için tıkla... senin bu hazır cevaplığına bayılıyorum valla..kendimden bişeyler mi buluyorum nedir:Roflol:
pınpın .!.: Söyleyene değil, söyletene bak demişler:1yes2: Genişletmek için tıkla... senin bu hazır cevaplığına bayılıyorum valla..kendimden bişeyler mi buluyorum nedir:Roflol:
K kalemkitap2 Kapsama Alanı Dışında ! Kayıtlı Üye 22 Aralık 2006 1.977 6 156 Diğer 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #9 Bulaşığı ben yıkarım. Kumandayı ister misin? Annenin yine ziyarete gelmesi çok hoş. Haklısın benim suçum. benim eşim sadece bunları söyler hakkını yememmm...
Bulaşığı ben yıkarım. Kumandayı ister misin? Annenin yine ziyarete gelmesi çok hoş. Haklısın benim suçum. benim eşim sadece bunları söyler hakkını yememmm...
ayxsxinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2006 35 0 86 Adana 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #10 ASİ_KELEBEK .!.: Bulaşığı ben yıkarım. Kumandayı ister misin? Annenin yine ziyarete gelmesi çok hoş. Haklısın benim suçum. benim eşim sadece bunları söyler hakkını yememmm... Genişletmek için tıkla... bencede yeme en azından söyledigi bikac yerınde sözu varmış eşinin..allah mutlulugunuzu bozmasın cnm
ASİ_KELEBEK .!.: Bulaşığı ben yıkarım. Kumandayı ister misin? Annenin yine ziyarete gelmesi çok hoş. Haklısın benim suçum. benim eşim sadece bunları söyler hakkını yememmm... Genişletmek için tıkla... bencede yeme en azından söyledigi bikac yerınde sözu varmış eşinin..allah mutlulugunuzu bozmasın cnm
hxuxzxuxngxuxlxux Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2007 60 1 86 İstanbul 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #11 kendimi cennette sanarım valla birini duysam:)))
kaktus Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2007 25 0 86 Ankara 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #12 hahahaaa medeni cesaretini hayran kalırım bunların söyleyen erkeklerin özellikle ereksiyon kısmı:))
Shiilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2006 266 0 96 51 İçel Mersin 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #13 :1yes2: haklısınnn bencede söylemezzzzzz
yaseemin Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2007 1.461 7 116 47 Ankara 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #14 heç birini duymadım yaaaa .)
suveda Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2007 62 0 286 40 İzmir 8 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #15 inanamam ya gerçekten bunlari söyleyen erkekler varmi?Vay be çok sanslisiniz bayanlar kiymetinizi bilin.
inanamam ya gerçekten bunlari söyleyen erkekler varmi?Vay be çok sanslisiniz bayanlar kiymetinizi bilin.
didosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 1.509 3 116 42 İstanbul 8 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #16 * Camların silinmesi lazım. * Başka içmem. * İkimizi dans kursuna yazdırdım.
aslisu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 127 0 96 Almanya 8 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #17 evet bazilarini bende duyorum esimden yani cok haklisin
princess.17 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2007 901 1 116 Ankara 9 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #18 haklısın benim suçumu ben hep dedirtirim
M melek35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 53 1 86 İzmir 10 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ayxsxinn #19 beni eşim bazılarını söyler aslında, şimdi haksızlık yapmayalım.. ama genelde kullanmadıkları cümleler ayşin haklısın..
beni eşim bazılarını söyler aslında, şimdi haksızlık yapmayalım.. ama genelde kullanmadıkları cümleler ayşin haklısın..