- Konu Sahibi turuncukelebek
-
hanımlar hep erkekleri kötülüyoruz şöyle ilgisiz böyle alakasız şusu batıyo busu kusurlu diye ama biz çok mu mükemmeliz?yani işe ilişki açısından bakıyorum sadece gene erkek kadın arasındaki dialoglar yani konumuz. Çuvaldızı bırakalım,iğneyi batıralım kendimize biraz:)Benim kusurum mesela bi şeye taktım mı takıyorum yani eğer benim aradığım özellik onda yoksa dert ediyorum kendime yani ben ona göre kötüyüm aslındatartışmada ben haksız olsam bile afra tafra yapıyorum o haklı olsa bile sıcak olmaya çalışıyo ve sıcak olmaya çalışıyo diye ben ona kızıyorum bi rahat bırak güzel güzel sinirleniyim sana diyorum ama yok hemen barışmak istiyo ve barışıyoruzz:)en uzun küslüğümüz 2gündür o da 2 kere mi ne olmuştur 2.5yılda bu hep onun sayesinde
Benimde kendimde sevmediğim yönler var. Mesela bir konuyu çok uzatırım, aynı lafı defalarca söylerim. Sevgilim durumu toparlamaya çalışsa, güzel güzel konuşsa bile o an o bana batar daha da uzatırım, yok kızsa senin dediğin yanlış, öyle değil böyle dese gene batar gene uzatırım
sanki karşımdaki adam anlama özürlü gibi aynı şeyleri defalarca söylerim, o da ne bu ya ben anlamıyomuyum der bende anlamıyosun işte diyip tekrar tekrar söylerim. Durdurmalıyım kendimiiien son söz verdim kendime uzatmicam diye...
valla sanırım benim en kötü yönüm bu ilişkimde, birde çok soru sorarım, herşeyi öğrenmek isterim. birdee sürekli tatlı sözler beklerim
başka da bişi gelmedi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?