• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eğri tamam da biz çok mu doğruyuz:)

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
hanımlar hep erkekleri kötülüyoruz şöyle ilgisiz böyle alakasız şusu batıyo busu kusurlu diye ama biz çok mu mükemmeliz?yani işe ilişki açısından bakıyorum sadece gene erkek kadın arasındaki dialoglar yani konumuz. Çuvaldızı bırakalım,iğneyi batıralım kendimize biraz:)Benim kusurum mesela bi şeye taktım mı takıyorum yani eğer benim aradığım özellik onda yoksa dert ediyorum kendime yani ben ona göre kötüyüm aslında:5:tartışmada ben haksız olsam bile afra tafra yapıyorum o haklı olsa bile sıcak olmaya çalışıyo ve sıcak olmaya çalışıyo diye ben ona kızıyorum:37:bi rahat bırak güzel güzel sinirleniyim sana diyorum ama yok hemen barışmak istiyo ve barışıyoruzz:)en uzun küslüğümüz 2gündür o da 2 kere mi ne olmuştur 2.5yılda bu hep onun sayesinde:71:

deveye sormuşlar neren eğri diye nerem doğru ki demiş...cinsiyeti bırakın her varlık bile dört dörtlük değildir...erkeklerde öyle kadınlarda...ama erkeklerden bu kadar yakınılmasının sebebi kadınların her zaman ortak bir yanı olması belkide..erkeklerin hep belirli şeylerle suçlanması...

kadınlar her zaman erkeğe göre daha sorumludur bu doğru bir şey..tabi her kadın farklı ama %90 ı öyle atıyorum...

erkek deyince sadece sevgilide değil aslında babalar,ağabeyler,erkek kardeşlerde bu işin içinde...karşımdaki insan "erkek arkadaşım" benimle ilgilenmiyor derken bende "babam" bana şunu dedi ilgisiz davrandı ama hatasınıda anlamadı diye yakınabilirim

onlarda bizi anlamıyordur :1:

güzel bir konu olmus canım..günah cıkarmanın zamanı geldi artık..:9::9:artık ilişkilerin uzun ömürlü olmaması bence saygıyla alakalı..bazen bende saygısızca davranabiliyorum herkesin içince kızıyorum trip atıyorum arkadaslarının yada ailesinin yanında o da zor durumda kalıyor..nisanlım 1 söylüyorsa ben 3 söylüyorum mesela..hiç susma nedir bilmiyorum..alttan almıyorum da..hele şu keçi gibi inadım yok mu..:9::9:ayyy üzüldüm şimdi 13 gün sonra kocam olacak sevgilime..:69::69:

allah mutlu mesut etsin inşallah çok mutlu olursunuz:)))bişey sorucam neden kavgada ya da tartışmada susmak nedir bilmiyoruz olan taraf biz oluyoruz ya??bunu erkeklerde söylüyo annelerimizde söylüyo susmayı bilin diye ya sinir oluyorummm bu duruma aa:37:

ben de bişeye taktım mı takıyorum. eski şeyleri aklıma getirip kavga edesim geliyor. küsüyorum konuşmuyorum. doğumgünümde hediye almadı diye hala söyleniyorum. çok sinir olmuştum çünkü :84: kusurum bu kadar :1: bu kadar kusur kadı kızında da olur di mi ama. offff onun kusurları saymakla bitmez ki... tatil günü evde oturan o, bilgisayar başından kalkmayan o, doğumgünümde hediye almayan o, şaka yapayım derken kalbimi kıran o, ormantik odun olan o... işte bu yüzden ben ondan daha mükemmelim :63:

Benimde kendimde sevmediğim yönler var. Mesela bir konuyu çok uzatırım, aynı lafı defalarca söylerim. Sevgilim durumu toparlamaya çalışsa, güzel güzel konuşsa bile o an o bana batar daha da uzatırım, yok kızsa senin dediğin yanlış, öyle değil böyle dese gene batar gene uzatırım :1:
sanki karşımdaki adam anlama özürlü gibi aynı şeyleri defalarca söylerim, o da ne bu ya ben anlamıyomuyum der bende anlamıyosun işte diyip tekrar tekrar söylerim. Durdurmalıyım kendimiii :1: en son söz verdim kendime uzatmicam diye...

valla sanırım benim en kötü yönüm bu ilişkimde, birde çok soru sorarım, herşeyi öğrenmek isterim. birdee sürekli tatlı sözler beklerim :23:
başka da bişi gelmedi aklıma:27:

Son düzenleme:
hanımlar hep erkekleri kötülüyoruz şöyle ilgisiz böyle alakasız şusu batıyo busu kusurlu diye ama biz çok mu mükemmeliz?yani işe ilişki açısından bakıyorum sadece gene erkek kadın arasındaki dialoglar yani konumuz. Çuvaldızı bırakalım,iğneyi batıralım kendimize biraz:)Benim kusurum mesela bi şeye taktım mı takıyorum yani eğer benim aradığım özellik onda yoksa dert ediyorum kendime yani ben ona göre kötüyüm aslında:5:tartışmada ben haksız olsam bile afra tafra yapıyorum o haklı olsa bile sıcak olmaya çalışıyo ve sıcak olmaya çalışıyo diye ben ona kızıyorum:37:bi rahat bırak güzel güzel sinirleniyim sana diyorum ama yok hemen barışmak istiyo ve barışıyoruzz:)en uzun küslüğümüz 2gündür o da 2 kere mi ne olmuştur 2.5yılda bu hep onun sayesinde:71:

ya haklı olabilirsinizde ben pek buna katılmıyorum..yani kendi adıma konuşayım asla yok yere suçu karşı tarafa yığmam bir tek.yada karşıdan beklemem herşeyi.varsa hatam yada abartım kabullenmeyi bilirim..ama yok yerede erkeklere yüklemem ve ondan beklemem herşeyi..insanız kimse dörtdörtlük değildir hatalar mutlka olacaktır yada böle dediğiniz tarz davranışlar..ama ben dediğinizi yapmıyorum ondan katımadım..sonradan farkedilen davranışın neye faydası varki..geç kalınmışlık oluyor biraz..siz sanırım naz yapmayıda seviyorsunuz hani karşınızdaki uğraşsın kızcanız ama pes etmesin sevimlli olsun hala istiyorsunuz:)naz yapın tatlı kavga edin ama küs kalmayın bencede:)

Benimde kendimde sevmediğim yönler var. Mesela bir konuyu çok uzatırım, aynı lafı defalarca söylerim. Sevgilim durumu toparlamaya çalışsa, güzel güzel konuşsa bile o an o bana batar daha da uzatırım, yok kızsa senin dediğin yanlış, öyle değil böyle dese gene batar gene uzatırım :1:
sanki karşımdaki adam anlama özürlü gibi aynı şeyleri defalarca söylerim, o da ne bu ya ben anlamıyomuyum der bende anlamıyosun işte diyip tekrar tekrar söylerim. Durdurmalıyım kendimiii :1: en son söz verdim kendime uzatmicam diye...

valla sanırım benim en kötü yönüm bu ilişkimde, birde çok soru sorarım, herşeyi öğrenmek isterim. birdee sürekli tatlı sözler beklerim :23:
başka da bişi gelmedi aklıma:27:

Aynen :D:D Bide çok sıkarım :S .. Bu huyumu düzeltmem lazım bi an önce :D

Back
X