Önce o sakladığı resimleri sonra da onu paramparça ederim . Kalıbının adamı olsun rahat dursun !
Yapılan araştırmalara göre Türk erkekleri eski aşkının fotoğraflarını saklıyor.
Erkeklerin yüzde 56’sı eski aşklarının fotoğrafını saklarken daha duygusal olan kadınlarda bu oran yüzde 61'e çıkıyor. Ancak erkekler, eski aşklarına daha bağlı, erkeklerin yüzde 12'si hala eski aşkları için birşeyler hissederken, kadınların sadece yüzde 5'i bu duygulara sahip.
Araştırma, her 5 erkekten 1'inin yeni kız arkadaşlarından çekindiği için fotoğrafları gizli tuttuğunu da gösteriyor. Erkeklerin çoğu, eski aşklarının fotoğrafını bilgisayarlarındaki gizli dosyalarda, kilitli çekmecelerde, hatta tavan arasında saklıyor.
Fotoğraf saklama sebepleri arasında ise fotoğrafların güzel anıları anımsatması, eski aşkın unutmak istenmeyecek kadar önemli bir insan olması ve özel bir olayı hatırlatması yatıyor.
Alıntı.
şimdi ise onlardan eser yok
pc dede vardı yokettim hepsiniiiii :O
gne bulursm parçalarm yaniiiiki artık evlendk bebişmz olucak 2 gn snra sanmıyrm artık evi didik didik aradm
doğru tespitler....
kadınlar istediği gibi birini bulunca yenıye odaklanabılyor hemen eskıyı unutabılıyor ama erkekler bıraz daha geçmişe baglı,nede olsa salaklar...hahaaa
hahaha yorumuna çok güldm canım
ayneeen eşmle nşanlıyken eski sevglisnn resmlerni buldum evlerni taşıyolrdı mektuplr fln çıktı askerdeykn yazdgı mektplar çok byük kavga ettk tartıştık ben salya sümük ağlamıştım
hepsi yırttı yaktı attı unutmşm onları kalmış nerdn blm ben askerdn geleli 1 yıl oldu onlarn nerde oldgnu ble htrlamyrm demşti
Başıma böyle bir durum gelmedi ama gelseydi sadece yırtmakla kalmazdım.Herşey biterdi.Keyfi bilir.Güzel anıları hatırlama düşüncesi bile keşke onunla olsaydım demek .
Neyse ben böyle konuları okuyunca deliriyorum,bana hiç iyi gelmiyor .
valla cnm kuytu köşelerde kalmış olabilir hatırlamıyor olabilir:)
haklısın hayatımda ben eşime gvenyrm yani gerçktn isteyerk tuttuğnu sanmyrm htta eminm dyeblirm çnkü çok üzüldü resmleri grdm dye ve göznü kırpmadn yokettiki ztn görmcemn dosyalarndan çıktı resmler görmcemn arkdşymş o saklmş yani eşmn odasndan çıkmamıştı
doğru tespitler....
kadınlar istediği gibi birini bulunca yenıye odaklanabılyor hemen eskıyı unutabılıyor ama erkekler bıraz daha geçmişe baglı,nede olsa salaklar...hahaaa
cok dogru tespıt .cunku kadınlar olay anında tum uzuntusunu acısını
yasıyor .aglayarak konusarak rahatlıyorlar .bellı bır sure sonra da unutuyorlar.
ama erkekler ılk ayrılık evresınde kaybettıgının bılıncıne varmadıkları ıcın
gününü gün ederek yasıyorlar .sonra da boyle acı sonla bas basa kalıyorlar
kadınların gecmısı unutup onune bakması tekrar asık olması daha kolayken
erkekler ıcın durum boyle degıldır .erkekler gercekten bır kere asık oluyor .
ve bir daha olmuyorlar .gelecegınde kı dıger kadın ıse sadece mantık evlılıgı
için secılen kısı oluyor .dıkkat ettıysenız 3-5 yıllık ılıskısı olan adamlar
ayrıldıktan 3-4 ay sonra hemen evlenırler .pat dıye asık oldugundan degıl tabı
aılesının yada kendısının mantıken evlılıge uygun bır aday oldugunu dusunup
evlılık yapıyorlar .ama kadınlar ayrıldıktan sonra hemen evlenmez .asık olmadan
evlenmezler .cunku kadın tekrar asık olabılır
yok canım btün eşyalarmzı değiştrdiiik :)
Benimde basıma böyle bi olay geldi isteyerek tutmadgını biliyorumda gercekten cok zor bi durumdu o an benim için annesi saklamıs düsünebiliyomusunuz? hatıraymıs ne zararı varmıs ne demek bu ya birde nisanlımın eski cd lerini denedim tek tek içlerinde ne var diye kızın bir resmi vardı cd de unutulmus yıllar öncesinin cd leri pek önemsemedm haberi de yoktu zaten unutulmuş seyler belli.. kullanılmayan cd'ler fakat annesinin yaptıgı sey canımı cok acıttı cok kırıldım..haklısın hayatımda ben eşime gvenyrm yani gerçktn isteyerk tuttuğnu sanmyrm htta eminm dyeblirm çnkü çok üzüldü resmleri grdm dye ve göznü kırpmadn yokettiki ztn görmcemn dosyalarndan çıktı resmler görmcemn arkdşymş o saklmş yani eşmn odasndan çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?