Erkekler eski aşklarının fotoğraflarını saklıyor.

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Yapılan araştırmalara göre Türk erkekleri eski aşkının fotoğraflarını saklıyor.

Erkeklerin yüzde 56’sı eski aşklarının fotoğrafını saklarken daha duygusal olan kadınlarda bu oran yüzde 61'e çıkıyor. Ancak erkekler, eski aşklarına daha bağlı, erkeklerin yüzde 12'si hala eski aşkları için birşeyler hissederken, kadınların sadece yüzde 5'i bu duygulara sahip.

Araştırma, her 5 erkekten 1'inin yeni kız arkadaşlarından çekindiği için fotoğrafları gizli tuttuğunu da gösteriyor. Erkeklerin çoğu, eski aşklarının fotoğrafını bilgisayarlarındaki gizli dosyalarda, kilitli çekmecelerde, hatta tavan arasında saklıyor.

Fotoğraf saklama sebepleri arasında ise fotoğrafların güzel anıları anımsatması, eski aşkın unutmak istenmeyecek kadar önemli bir insan olması ve özel bir olayı hatırlatması yatıyor.

Alıntı.

doğru tespitler....
kadınlar istediği gibi birini bulunca yenıye odaklanabılyor hemen eskıyı unutabılıyor ama erkekler bıraz daha geçmişe baglı,nede olsa salaklar...hahaaa

Önce o sakladığı resimleri sonra da onu paramparça ederim . Kalıbının adamı olsun rahat dursun !

Önce o sakladığı resimleri sonra da onu paramparça ederim . Kalıbının adamı olsun rahat dursun !

hahaha yorumuna çok güldm canım
ayneeen eşmle nşanlıyken eski sevglisnn resmlerni buldum evlerni taşıyolrdı mektuplr fln çıktı askerdeykn yazdgı mektplar çok byük kavga ettk tartıştık ben salya sümük ağlamıştım
hepsi yırttı yaktı attı unutmşm onları kalmış nerdn blm ben askerdn geleli 1 yıl oldu onlarn nerde oldgnu ble htrlamyrm demşti

şimdi ise onlardan eser yok
pc dede vardı yokettim hepsiniiiii :O
gne bulursm parçalarm yaniiii ki artık evlendk bebişmz olucak 2 gn snra sanmıyrm artık evi didik didik aradm

valla benimkini saklarken görsem yedirirdim o fotoyu kendisine:)

Başıma böyle bir durum gelmedi ama gelseydi sadece yırtmakla kalmazdım.Herşey biterdi.Keyfi bilir.Güzel anıları hatırlama düşüncesi bile keşke onunla olsaydım demek .

Neyse ben böyle konuları okuyunca deliriyorum,bana hiç iyi gelmiyor .

haklısın hayatımda ben eşime gvenyrm yani gerçktn isteyerk tuttuğnu sanmyrm htta eminm dyeblirm çnkü çok üzüldü resmleri grdm dye ve göznü kırpmadn yokettiki ztn görmcemn dosyalarndan çıktı resmler görmcemn arkdşymş o saklmş yani eşmn odasndan çıkmamıştı

Eski sevgilisinin resimlerini saklıyor olması benim ona olan güvensizliğimi ortaya koymaz , onun kendine olan güveninin ne derece olduğunu ortaya koyar .

Bu durumu birde kadınların yönünden bakalım

Bizimde kendimize göre bir özelimiz var. Eski erkek arkadaşlarımızın olduğu fotoğrafları pc nin herhangi bir klasöründe tutalım. Bunuda sevgilimiz nişanlımız kocamız görsün .

Eeee sonrasını yazmama gerek var mı ? Az çok tahmin edebiliyorsundur.

Onlar biz gibi ''ben eşime güveniyorum '' diyemezler bu durum karşısında..

Aaaaa aşkım eski anılarımı hatırlamak için tutmuştum çok eski bi arkadaşım dememizle kapının önüne koymaları bir olur

cok dogru tespıt .cunku kadınlar olay anında tum uzuntusunu acısını

yasıyor .aglayarak konusarak rahatlıyorlar .bellı bır sure sonra da unutuyorlar.

ama erkekler ılk ayrılık evresınde kaybettıgının bılıncıne varmadıkları ıcın

gününü gün ederek yasıyorlar .sonra da boyle acı sonla bas basa kalıyorlar

kadınların gecmısı unutup onune bakması tekrar asık olması daha kolayken

erkekler ıcın durum boyle degıldır .erkekler gercekten bır kere asık oluyor .

ve bir daha olmuyorlar .gelecegınde kı dıger kadın ıse sadece mantık evlılıgı

için secılen kısı oluyor .dıkkat ettıysenız 3-5 yıllık ılıskısı olan adamlar

ayrıldıktan 3-4 ay sonra hemen evlenırler .pat dıye asık oldugundan degıl tabı

aılesının yada kendısının mantıken evlılıge uygun bır aday oldugunu dusunup

evlılık yapıyorlar .ama kadınlar ayrıldıktan sonra hemen evlenmez .asık olmadan

evlenmezler .cunku kadın tekrar asık olabılır

Son düzenleme:
doğru tespitler....
kadınlar istediği gibi birini bulunca yenıye odaklanabılyor hemen eskıyı unutabılıyor ama erkekler bıraz daha geçmişe baglı,nede olsa salaklar...hahaaa

bende senin gibi düşünüyorum.neyseki eşime hepsini yaktırdım

kız döktürmüşsün işte ispatı der gibi kocalarımız ayağını denk alsın hohoho

Benimde basıma böyle bi olay geldi isteyerek tutmadgını biliyorumda gercekten cok zor bi durumdu o an benim için annesi saklamıs düsünebiliyomusunuz? hatıraymıs ne zararı varmıs ne demek bu ya birde nisanlımın eski cd lerini denedim tek tek içlerinde ne var diye kızın bir resmi vardı cd de unutulmus yıllar öncesinin cd leri pek önemsemedm haberi de yoktu zaten unutulmuş seyler belli.. kullanılmayan cd'ler fakat annesinin yaptıgı sey canımı cok acıttı cok kırıldım..

ya kafasındakileri nasıl sileceksiniz ? Erkekler unutmak için sevmiyorlar , burda kadın ve erkek bence birbirinden farklı .

eski sevgilim bütün hediyelerimi geri verdi bütün fotoğraflarımı herşeyi , gitti başkası ile oldu .

sonra geri geldi . adım gibi biliyordum bana geri döndüğünde benleykende benden sonrakini unutmadı . Bu onlar için vefasızlık gibi beyinleri değişik çalışıyor .

haklılar demiyorum ama bana yansıtmıyorsa problem etmem , etmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…