Erkekler fazla ilgiden şımarır mı?

Kayxixsxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
4
0
86
İstanbul
3 Yıllık evliyim eşim aslan burcu,ben kendisine nezaman ilgi göstermeye çalışsam hep bir bahane bulup beni uzaklaştırıyor kendinden çabuk sıkılıyor,beni sevdiğini biliyorum ama eşimin bu davranışı artık beni kırmakla kalmıyor sinirlendiriyorda geriliyorum ister istemez,tadımız kaçıyor malesef dün akşamda aynı durumu yaşadım ve canım çok sıkkın.Kendisine ben seni sevdiğim için evlendim tabiki seni sevmek hakkım diyorum ses yok ben çözemedim bu durumu nasıl davranmam gerektiğini...

Bak kayısı 3 yıldır eşinin huyunu az çok öğrenmişsindir o yüzden cevabı kendin çok kolay bulabilirsin.Bazı insanlar sevgisini göstermeden yapamaz ama bazıları da içinde tutmayı yeğeler ve sevgi gösterilerini yapmacık bulurlar ki erkekler genelde ikinci gruba girer.Yapacağın şey çok basit ilgiyi alakayı keseceksin tabi abartmadan normal davran sevdiğini ve sevildiğini biliyorsan bir süre çaba harcama ve bak bakalım ne oluyor.Belki eşin bundan rahatsız olacak ve senden ilgi bekliycek çünkü bazısı hem sıkılır hemde içten içe şımartılmayıs sever.Hem biraz cool ol bekle biraz da o sana ilgi göstersin dimi ama.Kadın duygusaldır tamam her hissini belli eder ama napıp edip tutacaksın kendini.En basiti normalde yaptığın herşeyi yavaş yavaş azalt gör bak kendin de daha rahat olacaksın çünkü sen ilgini gösterdikçe karşılık beklersin ve bulamayınca daha da gerilirsin.ben de 3 yıllık evliyim ama bizde dengelidir kaçan kovalanır durumu ara ara bir o bir ben ama benim toce şımartılmaya ilgiye bayılır ki bence her insanoğlu ilgiyi sever.

evet şımarıyolar ukalalar ya kendimden örenek vereyim bundan önceki erkek arkadaşımı hiç umursamazdım umrumda da değildi zaten ve öyle ilgi görmedim ben derecedeydi buna gelince o da gösterdi bende yeri geldi ama ben sanırım çok üstüne düştümne istese yaptım sözü dinledim falan çocuk gibi ilgi gösterdim resmen sonuç:ukala ve vurdumduymaz bi erkek ve şuan gelip ayaklarıma kapansa eskisi gibi ilgi asla göstermem çünkü içimden gelmiyo bi defa artık onuda anladım sonuçta ve hayatta kimseye fazla değer vermiceksiniz yalnız kendinizden başka vazgeçilmez olduğunu belli etmiceksiniz karşı tarafa bu kadar diyorum

Kayısı;
erkekleri anlamak zordur!hoşlanmadığı şeyleri yapma ve yukarıda arkadasımın dediği gibi birazcık mola ver bazı şeylere...şuan sen kaçmak durumundasınki o seni kovalasın,eşinde ilgi uyandırmayı başarmalısın..

Bende sarılmadan duramam edemem şikayet ederdi devamlı.Bende alıyorum kitap okuyorum falan akşam ilgilenmiyorum onunla.Bilgisayarın başında oturuyor akşamları bende yalvarıyordum iki dakika bırak birlikte vakit geçirelim diye ama ben onla ilgilenmeyip sessiz kalınca o yanıma gelmeye başladı artık

canım kesinlikle fazla ilgiden şımarıyorlar helede aslan burcuysa benim eşimde aslan ordan biliyorumkaydirigubbakcemile3

sizlerinkini bilmiyorum ama benimkisi şımarıyor ve beni cok fena sinir ediyor. adamın ne zaman gömleklerini,pantolonlarını ütülesem,yemeğiyle düzenli ilgilensem,daha da fazlasını istiyor da istiyor...sonu da mutlaka cok alakasız şeylerden kavga oluyor...beni de sinir ediyor. ama evde bulduğuyla yetindiğinde,ütüsünü kendi yaptığında melek gibi oluyor. valla hiç abartmıyorum... var bir arıza ya anlayamadım gitti...bu arada bizimki de aslan... böyle ilgiden hoşlanmıyor...

Çok haklısın Maiberf tek eksiğim bu sanırım bugünden itibaren başlıyacağım yorumunuz beni rahatlattı...tşkr.

Ne demek hayatım hepimiz az çok aynı şeyleri belli derecelrde yaşıyoruz ve birbirimize yardımcı olacağız elbette.Umarım başarabilirsin çünkü ben bazı konularda hala kendimi eğitemedim,öreneğin çenemi tutma ve ailesi hakkında konuşmama konusunda ama deneye deneye yavaştan değişiyorum.Ha şunu da belirteyim cool olucam derken eşine sadece ekstra ilgi ve sevgi konusunda cimrileş diğer hizmetlerin konusunda değil yani tepki verdiğini anlamasın yemeğini işini normal bir şekilde yap ki dikkatini çeksin özellikle değişen şeyleri görüpte,yoksa her konuda tepkili ve cimri olursan bir şeye kızdı acısını çıkarıyor der ve belki de daha kötü olur.Umarım anlatabilmişimdir haydi rast gele

Bu erkeğin ilgiden şımarması değil daha çok sıkılmasıdır...
Erkekler(istisnalar hariç ) fazla ilgiyi sevmezler...
Benimki de yeter ki ilgilen ama ben uğraşamıyorum....

bazı arkadaşlar sen ilgi gösterme peşinden gelir demiş ama bazı erkekler sen yapmaynca beklemio aramıo da..size tavsiyem beklentinizi ve ilginizi düşürn daha mutlu olrsunz.

bende aslan kadınıyım,bende öyle şapur şupurdan hoşlanmam.üstüme fazla düşülmesi,çok ilgi bunlar,beni boğuyor ve geriyor.elimde değil.

Sanırım sıcaklardan bunalıyor bizim bu kocalar benimki de çok sıcak canım diyor ona her sarıldığımda sonra bende küsüyorum ama tutamıyorum ki kendimi:) Dediğiniz gibi kaçmak lazım biraz kaçan kovalanır diye boşuna dememişler:)

çok doğru valla aynen katılıyormalkisalkisalkis

Arkadaşlarında söylediği gibi eşinizin ki şımarıklık değil sadece aşırı ilgiden hoşlanmıyor.
Bazı insanların yapısı böyledir.

Yapı ve tarz meselesi tamamiyle...

Kişinin ilgiyi,üzerine düşülmesini nasıl algıladığı ve kafasında adlandırdığıyla alakalı.

Kimi insan için,çok ilgili olma hali sevgiden kaynaklıdır,kimi insan;ciddi bir yapıya

sahiptir ve sevgisini başka şekillerle gösterir vs.

Eşinizin nasıl bir yapısı var bilemiyorum ama eminim zamanla ortak bir dil&tutum gelişir

aranızda.

çok enteresan dün erkek arkadaşımla tartıştım kendisinin yükseleni aslan burcu balık bunu neden yazdım,hep aslan burcu olanlarda mı böyle sorun çıkıyor merak ediyorum.Konuya geleyim
Dün bir mağazaya girdik ona bir tişhirt beğendim
"aşkım bu sana çok yakışır alalım bunu dedim,
o-"bir sürü t-shirtüm var almıcam" dedi,
ben-"ama aşkım rengine bak acaip yaklışlır alalım,alalım,hatta ben almak istiyorum içimden geldi "dedim
o-"ya istemiyorum kış geldi zaten var benim" dedi ve surat yaptı tiribe bağladı
ben-ağustosun ortasındayız ne yaz gelmesi nolucak bi tişörtten neden hevesimi kursağımda bırakıyorsun,almıyorum lanet olsun"dedim
ve attım tişörtü çıktım
peşimden geldi gittim bir duvara oturdum ,"millet kız arkadaşı ilgi göstersin die 40 takla atar,seninki şımarıklık artık,böyle yapmandan nefret ediyorum,ne bu kapris..."dedim

tık yok
sonra hadi şuraya gidelim dedi konuşmadım hiç,sonra şımarıklık yaptı
birdaha böyle yapma dedim,maymunluğa vurdu
Böyle işte napıcam kızlar bilmiyorum soğuyorum yemin ederim.HEP İLİŞKİMİ SORGULATIYOR ,DOĞRU İNSANMI ONU SORGULAYIP DURUYORUM,KAFAMDA
:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…