erkekler geçmişe takılı kalırlar mı sizce

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
35
Adana
merhaba kızlar
erkekler hayatlarının bir döneminde bir kızı sevmişse ve ayrılmışlarsa sizce başkasıyla beraber olunca da akıllarnda kalıyo olabilir mi yani başkasıyla beraber olsa bile aklında mı değil mi eskisi nasıl anlardınız bunu??

hala seviyorum anlamında hatırlamak değil tabi içini bilemem. yüz yüze uzun uzun konuştuk sonra tatlıya bağlandı. bir senedir sevgiliydik ve asla konusunu açmazdı ben istemedikten sonra( bu arada kendisi ayrılmıştı kızdan ve aradan 2 - 2.5 sene geçmişti) çok üzüldüm neden aklına o geldi acaba diye ama affettiğim için pişman değilim olgunlukla karşılamıştım ne de olsa onu seviyorum içimde aşk kırıntısı var vs tarzında bi olay değildi sadece merak ediyorum ne yapıyor acaba dedi. bana daha da bağlandı olgun karşıladığım için. bende şaşırdım kendime terliği kafasına niye atmadım diye kaydirigubbakcemile3 demekki hayırlısı buymuş :1closedeyes:

ayrılık nedenini sordun mu pekii:S benm de bi erkek arkadaşım var yaklaşık 2 aydr beraberiz yeniyiz yani.. o da 2 yıl beraber olduğu sevgilisi ile ayrılmş bayaa zaman geçmiş gerçi de... neyse kız memur değil die ayrılmak istemiş özelde çalışıo die yani..bunu ailesi sorun yapar die mi istemedi bilmiyorum artıkk.... zaman zaman işteki yoğunlktan dolayı ilglenemediği z<amanlr oluyo benimle ve nedense benim aklıma ilk olarak bu ihtimal gelio acaba neden?* eski sevgilisi mi geld aklına falan filann... pff böle işte

yok canım kız zaten küçükmüş kendi de toymuş ilk defa bu kadar ciddi ilişkisi olmuş ama kız nasıl desem biraz hafifmiş o aptalca şeyler yapıyormuş kaç defa ayrılmışlar yapamamışlar kız intihara bile teşebbüs etmiş akannehir sevgilimde bakmış bu ilişkinin geleceği yok herkesin gözünden düşmüşler, ayrılmış çok zor da olsa. allahtan kız başkasını bulmuş kısa sürede ve hala o kişiyle birlikte en son nişanlanmış diye duyduk hayırlısı olsun onun için her ne kadar tanımasam da olumunekankayizsmile hemen aklına eski sevgiliyi getirme kendine yazık edersin :1no2:

hmm eski sevgilim soyle demisti, `nezaman onu hatirlasam icim sizlar..``
var sen gerisini dusun canim..
unutan unutuyor unutamayan unutamiyor.. kadin erkek diye ayirmanin anlami ne ki..

ilk zamanlar yolda yürürken karşıdan gelen birine çok dikkatli baktı bende hayırdır tanıyormusun dedim bir an eski sevgilime benzettim dedi kafamçokkarıştı yolda gördüğümüz kız da afet bişiydi uzun süre kıskançlık duygusuyla yaşadım kendimi çok kötü hissettim. aklıma bile getirmek istemiyorum :umursamaz:

kısaca şöle diyim kzlar iz bırakanlar unutulmaz......
eger o kız sewglnzde bi iz bıraktysa mutlaka htrlar unutmz.ama iyi ama kötü htrlar bilemem.
ama önmli olan bu değil.
eger o kızı özlemle htrlıosa bir ahhhh çekiosa derinden o kız aklına gelnce szn iş btmştr bnce.

konuyu açan arkadaşım sewgln ayrılmş o kızdan dmi ? belki vicdan azabı çekiyordur o yzden aklına gelmiştir.fazla üstne düşme.

Unutmamak başka iş, geçmişe takılıp kalmak başka.
Geçmişe çok takılıyorsa hala eskiyi seviyor demektir ve muhakkak en ufak çatırtıda bırakıp gider bence.
Ben de geçmişimden birine takılmıştım, bir şeyler hep yarım kalmıştı ve aklımdan çıkmıyordu. Bu yüzden yenisiyle yapamadım daha fazla ve bıraktım.
Yani erkek de kadın da aynıdır bu konularda. Değişen bir şey olamaz.
Ama arada bir aklına geliyorsa herhangi bir vesile ile, bu gayet normal bir durum bence.

davranıslarından anlarsın canım ama durup dururkenmı kapıldın boyle bır dusunceye yoksa bısımı dedı sana eskılerle ılgılı onu anlamadımbilmiyorumkismile

zor iş vesselamm :delphin: her konuda gayet olgun düşünen Ben, iş "eski sevgili"ye gelince inanılmaz paranoyak oluyorum.. :delphin: çook takıyorum gereğinden fazla.. yok ona da şunu dedi mi yok onu da Böyle sevdi mi yok şöyle mi yok Böyle mi ?? yahu sanane ? Sanane ? Sanırım insan karşısındakini kendi giBi zannedermiş ya. Ben öyleyim, çok duygusalım.. elimde değil.. ara ara özler hatırlarım.. Bi derinden of çeker anılara dalarım.. sanırım karşımdaki de aynısını yapiyor sanıyorum.. senden önce kimseyi sevmedim diyor gerçi, sevmiş olsa derdi sevdim diye.. ama Ben geçmişte çoook sevdim, çok yıprandım acı çektim, unutulmuyor... tamamen unutulmuyor mümkün değil Bu.. şuan çok huzurluyum iyi ki var iyi ki hayatımda diyorum, ama anılar Bazen hortluyor.. aman neyse, hortlamasınlar gene.. ama şu Bi gerçek ki bir erkek çok sevmiş çok acı çekmişse daha zor unutur.. tamam Başkalarıyla da çıkar eder sever ama eğer kendine çok acı çektirmiş Bi kız varsa zor unutur.. eski sevgilimden Biliyorum, adam her içtiğinde eski aşkı için ağlardı, ama Beni de sevdiğini söylerdi.. :delphin: ama çok fazla sevmemişlerse hemen unutuyolar.. Biz nerdeyse ilk Bakiştiğimiz çocuğu Bile anıyoruz, onlar çok önemsemedikleri kızların adlarını Bile unutuyolar..

hiçç takılıp kalmıyolar valla, ölede güzel devam ediyolarki hayatlarına, sanki hiçbişi olmamış,saniyesinde geleceğe odaklanmaya başlıyorlar bile

Bende aynı şeyi çok merak ediyorum.Eşime soruyordum.Ne alakası var neden gelsin falan diyordu taa çıkarken falan artık unutmuştur herhalde ama hala içimde şüphe var.Ya babam olsa güvenemiyorum bu erkeklere

valla benim sevgili diye gördüğüm insan beni ayrılığımızın üstünden biraz bile geçmeden unuttu...içini bilemem zaten bilmekte istemem...ama bence beni unuttu...ya da kalbinde bi yerlere hiç koymadı...dolayısıyla da unutulmayacak yanım da kalmadı...beraberken sen farklısın palavralarını bol bol dinledim gerçi...ama palavra işte adı üstünde...
ama gerçekten seven erkek unutmaz o ayrı bi konu...

Aşk'ta kadınlar daha tutkulu daha verici oluyor ama ayrılıkta erkek daha zor unutuyor hatta unutamıyor...Çünkü kadınlar daha çabuk sevip bağlanıyor ama erkekler öyle değil.

ben sormuştum unutamadığın biri oldumu diye oda hiçbirini unutmadım çünkü gereksiz kişilerle ilişkim olmadı dedi hepsiyle yaşanmışlık var dedi bana pek tatmin edici gelmedi acıkcası..

Benim eski sevgilim bana takılı kalmış hala malesef.
Hiçbir zaman unutamayacağını, içindeki o duyguların bitmeyeceğini söylüyor.
Umarım bitirir artık. :delphin:

Back
X