erkekler hamile kalsa neler olurdu ??

umudayolculuk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
935
0
96
34
Burdur
Trafikte hamilelere yol verilirdi...
Hamile erkekler için özel banklar olurdu. Hiçbir bayan bu banklara oturamazdı.
İşyerlerinde doğum izni 3 aya çıkartılırdı.
Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu.
Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı.
Kocasının hamile olduğunu öğrenen çoğu kadın intihar etme girişiminde bulunurdu.
Hamile kadınların aksine hamile erkekler olayı abartıp hamilelere özel otobüs yaptırırdı...
Doğumhanelerde,doğum sırasında erkeklere nerede olduğunu unutturacak güzellikte, sexy, sarışın, mini etekli hemşireler olurdu.
Hiçbi erkek o kadargüçlükle doğurduğu bebeklerini kimseye elletmez, göstermez, sevdirmezdi...
Hiçbi gece çocuk uyandığında erkekler kalkmazdı. "ben doğurdum sen bak" felsefesi üstün gelirdi.
Bütün oyuncaklar silah, tank gibi şeyler olurdu. Merak etmeyin kızları da düşündük, dişi ROBOCOP bebekler...

alıntıdır.

Erkekler hamile kalsa neler olurdur - Forumuz.biz

:1no2: :1no2: :1no2:

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Hep derim şu japonlar her haltı buluyorlar.
Doğum sancısını 5 dakika kadar onların vücuduna verecekler bakalım hamile kalmayı göze alabilirlermi acaba .
Anlasınlar bakalım nasıl olduğunu

güzel konu walla bence erkekler hamile olsa 1.doğurduktan sonra tüplerini bağlatırdı bir daha hamile olmayım diyekaydirigubbakcemile3ben eşime hep bunu söylerim:lepi:

ay aman istemez ya benim eşim ufak bir grip bile olsa çocuklar duymasında ki haluk gibi birde 9 ay onu o şekide çekmek düşünmesi bile kabus gibi
yine de hamilelik sancısını onlar çekseydi hiçte fena olmazdı hani :jeyyar:

amman kalmasınlar erkekler bı hasta olunca way halımıze bıde dokuz ay cekılmezler gerekırse ben dogurum:)..

erkekler hamile olsa kadınlar için "9 ay 10 gün" konakları açılırdı kaçıp kafalarını dinlesinler diye kaydirigubbakcemile3 evde sürekli ah uh larla gezen birini düşünemiyorum kafamçokkarıştı

bi erkek arkadaş vardı askere gideceğime 10 kere doğururum derdi aaahhh ahhhh 1 kere doğurmayı bırak o sancıyı çekseydi tapuklarını poposuna vura vura askere giderdi kulakları çınlasın
ama bnm eşim kalabilir ya çok mülayimdir güzel olurdu yani kaydirigubbakcemile5

bence hiç güzel olmzdı ufacık hastalıklarında çekilmiyor birde hamile olmalrını düşünemiyorum. birde ben doğurdum taşıdım sen bakcan tabi diye başımızın etini yerlerdi

valla aynı şeyi bende bu aralar çok düşünüyorum doğumum yaklaştıkça korkudan eşime keşke sen doğurabilseydin diyorum sırnaşık şey

ay aman istemez ya benim eşim ufak bir grip bile olsa çocuklar duymasında ki haluk gibi birde 9 ay onu o şekide çekmek düşünmesi bile kabus gibi
yine de hamilelik sancısını onlar çekseydi hiçte fena olmazdı hani :jeyyar:

valla, benim eşim de aynen... azıcık burnu aksa, kendini hasta ilan eder.. ilaçlar falan ... :)
bi halsiz olur, yatar uyur.. kaprislenir... hastadır çünkü :)
o hasta olmasın da ben 5 kere grip olayım.. razıyım :)

hele bir de gebe olsa... doğursa... hiç bilemiyorum ve tahminleyemiyorum olabilecekleri :)

Back
X