yaklaşık bir senedir ilerde yazmayı düşündüğüm bir kitap için araştırma yapıyorum (evli erkeklerin ihaneti kitap konusu) bunun için birkaç arkadaşlık sitesine üye oldum ve maalesef gördümki "evli" erkeklerin sayısı bekarlardan daha fazla ve çoğu evli olduğunu gizleme gereği bile duymuyor profillerinde açık ve net bütün bilgileri mevcut. bir çoğunla konuştum (araştırma yaptığımı söyleyerek) ilk sorduğum soru evlisin ve neden bu sitedesin oldu ortaya şu maddeler çıktı :
1. eşimle cinsel sorunlarım var (soğuk,istemiyor vs.)
2. "dır dır" yapıyor,sürekli herşeyden şikayet ediyor.
3. yüzü hiç gülmüyor.
4. çok erken yaşta evlendim hata yapmışım.
5. bakımsız,kilolu.
6. çocuğumuz olduktan sonra çok değişti.
onların ihanet nedenleri bunlar .. vicdanın sızlamıyormu ? diye sordum hepsine ve hepside eve gittiklerinde eşlerinin yüzüne bakmaktan utandıklarını söylüyor.
birkaçı eşimin öğrenmesi umrumda değil diyor.
bazıları aklımı başıma getirdiniz diyor.
ortada bir girdap var ve bazıları çırpınarak kurtulmaya çalışıyor.
amacım ihanetlerini haklı çıkarmak değil elbette ama burda hep erkekleri çekiştirirken birde onların tarafına geçip bakmak istedim.burda okuduğum sorunların birçoğu gereksiz kaynana,görümce,elti sorunları,ev ile ilgili sorunlar,çocuklar,ihanet..
bu konuyu neden açtım bilmiyorum sizinle paylaşma gereği duydum sanırım birazda erkeklerin gözüyle kendimize bakalım istedim. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim için önemli.
sabredip okuduğunuz için teşekkürler..
1. eşimle cinsel sorunlarım var (soğuk,istemiyor vs.)
2. "dır dır" yapıyor,sürekli herşeyden şikayet ediyor.
3. yüzü hiç gülmüyor.
4. çok erken yaşta evlendim hata yapmışım.
5. bakımsız,kilolu.
6. çocuğumuz olduktan sonra çok değişti.
onların ihanet nedenleri bunlar .. vicdanın sızlamıyormu ? diye sordum hepsine ve hepside eve gittiklerinde eşlerinin yüzüne bakmaktan utandıklarını söylüyor.
birkaçı eşimin öğrenmesi umrumda değil diyor.
bazıları aklımı başıma getirdiniz diyor.
ortada bir girdap var ve bazıları çırpınarak kurtulmaya çalışıyor.
amacım ihanetlerini haklı çıkarmak değil elbette ama burda hep erkekleri çekiştirirken birde onların tarafına geçip bakmak istedim.burda okuduğum sorunların birçoğu gereksiz kaynana,görümce,elti sorunları,ev ile ilgili sorunlar,çocuklar,ihanet..
bu konuyu neden açtım bilmiyorum sizinle paylaşma gereği duydum sanırım birazda erkeklerin gözüyle kendimize bakalım istedim. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim için önemli.
sabredip okuduğunuz için teşekkürler..