erkekler / ihanet

SalvaMea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
760
4
116
Eskişehir
yaklaşık bir senedir ilerde yazmayı düşündüğüm bir kitap için araştırma yapıyorum (evli erkeklerin ihaneti kitap konusu) bunun için birkaç arkadaşlık sitesine üye oldum ve maalesef gördümki "evli" erkeklerin sayısı bekarlardan daha fazla ve çoğu evli olduğunu gizleme gereği bile duymuyor profillerinde açık ve net bütün bilgileri mevcut. bir çoğunla konuştum (araştırma yaptığımı söyleyerek) ilk sorduğum soru evlisin ve neden bu sitedesin oldu ortaya şu maddeler çıktı :

1. eşimle cinsel sorunlarım var (soğuk,istemiyor vs.)
2. "dır dır" yapıyor,sürekli herşeyden şikayet ediyor.
3. yüzü hiç gülmüyor.
4. çok erken yaşta evlendim hata yapmışım.
5. bakımsız,kilolu.
6. çocuğumuz olduktan sonra çok değişti.

onların ihanet nedenleri bunlar .. vicdanın sızlamıyormu ? diye sordum hepsine ve hepside eve gittiklerinde eşlerinin yüzüne bakmaktan utandıklarını söylüyor.
birkaçı eşimin öğrenmesi umrumda değil diyor.
bazıları aklımı başıma getirdiniz diyor.
ortada bir girdap var ve bazıları çırpınarak kurtulmaya çalışıyor.

amacım ihanetlerini haklı çıkarmak değil elbette ama burda hep erkekleri çekiştirirken birde onların tarafına geçip bakmak istedim.burda okuduğum sorunların birçoğu gereksiz kaynana,görümce,elti sorunları,ev ile ilgili sorunlar,çocuklar,ihanet..

bu konuyu neden açtım bilmiyorum sizinle paylaşma gereği duydum sanırım birazda erkeklerin gözüyle kendimize bakalım istedim. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim için önemli.

sabredip okuduğunuz için teşekkürler..

Hayatta en nefret ettiğim, tahammül edemediğim şey..
Hele de şu nedenleri yok mu ?
Kadına yaptır 2-3 çocuk sonra yok kilolu, yok bakımsız , yok benimle ilgilenmiyor...
Eken evlenmenin bununla ne alakası var onu da hiç anlamıyorum..
Dırdır ediyor sordun mu niye hiç dırdıt ediyor diye...
Sen görevlerini ne kadar yerine geitriyorsun ?
Ay çok sinirlendim ya...

bu erkeklere ne yapsan yaranamazsın...
kadın dırdır edıyorsa neden guzellıkle oturup konusmazsın .....anlamaya calısmazsın o zaman...
kadın sessızse o da sorun olur...
kadın oncelerı neden dırdır etmezdıde şimdi edıyor...
mazeret ya ne yapsa suc olur...kadın yıprandıysa kılo aldıysa sebebı neden...
dogurduda ondanmı... ee o zaman kendı basınamı yaptı .....
sende onun kılo almasında yardımcı oldun hamıle bırakarak...

ne kadınlar var..... kuaförden cıkmayan şık olan evını barkını temız tutan....
sen bu kadının degerını bıldınmı eyy erkek denen...
yıne dışarıya gıttın yıne gözün baska kadınlarda oldu...
bu erkekler degerde bılmıyorlar...sevmekmı laf....
zaten sınırım tepemde bırınden dolayı...bu erkek denen mılletın ..ıkı kolu yanlara düşsün ısallah......

dün komşumdan öğrendiğim çok acı bir durumu sizlerle paylaşayım 4 tane kardeş enbüyük ablaları 19 yaşında üniversite son sınıfta diğeri lisede öbürü orta ve iilokul 4 te bunlara ablaları bakmaya çalışıyor açlık soğuk ve çaresizlikle bu yavruların anneleri trafik kazasında ölmüş babaları da bunlara bir ev kiralamış yerleştirip çekip gitmiş nerde olduğu belli değil çocuklar okadar zor şartlarda okumaya çalışıyorlarki ama anneleri başlarında olsaydı böyle bırakıp gitmezdi işte anne işte baba buyrun bakalım ne dersiniz ben akşamdan beri denilibilecek herşeyi saydım babalarına sıra sizde....

Perşin canım,bunları öğrenmek için sitelere girmeye gerek yoktu ki :delphin:bize sorsaydın biz bunları sana söylerdik boşuna uğraşmazdın.hihoyyytBunlar aldatan erkeklerin klasik laflarıdır.

ben erkeklerden dinlemeyi tercih ettim direkt kaynağından dinlemek her zaman daha sağlıklıdır .. teşekkür ederim canım merak ettiklerim olduğunda konu açıyorum engin tecrübelerinizden faydalanıyorum..

erkekler eşlerini yada sevgililerini aldatırken onların güzel yada bakımlı olduklarına bakmıyorlar bence onlara göre aldatmak normal neden çünkü erkek degişiklik istermiş farklılık istermiş töbe töbe sanki bütün kadınlar farklıya nasıl bir düşünce nasıl bir meziyet anlamam bir arkadaş ne güzel demiş erkek ne kadar üzerine düşeni yapıyor die erkek bir eş olarak veya bir sevgili olarak üzerine düşeni yapıyormiki eşinden güleryüz bekliyor buda tartışılır erkeklere kalsa yapıyoruz derler evimize bakıyoruz eşimize bakıyoruz daha ne ister derler ben cok karşılaştım böle şeylerle seven bir erkegin aldatcagını sanmıyorum ben ama gercekten sevgi olması gerekıyor böle bir erkekte varmıdır bilemem zor biraz ama neyse aldatan erkekleri allaha havale ediyorum bu dünyanın birde diger dünyası var orda bu yaptıklarının hesabını nasıl vercekler acaba ordada karım bakımsızdı ilgilenmıyodu kıloluydu diyebilceklermi acep cok merak ediyorum kı allah korkuları olsa zaten yapmazlar erkek yada kadına evlendikten sonra başka birisi haramdır çünkü haramında diger dünyada cezası büyüktür umarım bu formu erkeklerde görürde uslanırlar ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dün komşumdan öğrendiğim çok acı bir durumu sizlerle paylaşayım 4 tane kardeş enbüyük ablaları 19 yaşında üniversite son sınıfta diğeri lisede öbürü orta ve iilokul 4 te bunlara ablaları bakmaya çalışıyor açlık soğuk ve çaresizlikle bu yavruların anneleri trafik kazasında ölmüş babaları da bunlara bir ev kiralamış yerleştirip çekip gitmiş nerde olduğu belli değil çocuklar okadar zor şartlarda okumaya çalışıyorlarki ama anneleri başlarında olsaydı böyle bırakıp gitmezdi işte anne işte baba buyrun bakalım ne dersiniz ben akşamdan beri denilibilecek herşeyi saydım babalarına sıra sizde....

Yazik ya. Kücük kadinlarin durumuna benziyor sanki...

Canim sana dedikleri sebepler esini aldatmayi gerektirmiyor. Cünkü nedeni ne olursa olsun, hic kimse aldatimayi haketmiyor.
Ama yinede yazdigin iyi oldu...

benim merak ettiğim adamlarla konuştuktan sonra mı yoksa konuşmadan önce mi araştırma yaptığını söyledin?
sanırım ben önce sıradan biriymiş gibi konuşur bana eşleriyle olan sorunu nasıl anlatacaklarını görür sonra açıklardım araştırma yaptığımı.
sonra da yeniden neden, niçin, ne açıdan dırdır yapıyo, sen eşini mutlu edebilecek şeyler yaptığına inanıyor musun fln diye sorardım.

benim merak ettiğim adamlarla konuştuktan sonra mı yoksa konuşmadan önce mi araştırma yaptığını söyledin?
sanırım ben önce sıradan biriymiş gibi konuşur bana eşleriyle olan sorunu nasıl anlatacaklarını görür sonra açıklardım araştırma yaptığımı.
sonra da yeniden neden, niçin, ne açıdan dırdır yapıyo, sen eşini mutlu edebilecek şeyler yaptığına inanıyor musun fln diye sorardım.

zaten hepsi dertlerini anlatacak birini arıyordu önceden söyledim çünkü söylemeseydim ağızlarından laf almam kolay olmayacaktı. zaten birçoğu evli olduğunu saklama gereği duymuyor. yazmayı unutmuşum bu arada eşleriyle aralarındaki İLETİŞİMSİZLİKTE ayrı sorunları..

canım bi erkek eşinden sıkılmışsa ve değer vermiyosa,yapacağı tek şey bi çok bahaneyle kadını suçlamaktır.bunların çoğunu da başkalarından öğrenip söylüyolardır bence.her kadın farklıdır ama görüyorum ki her erkek aynı.kafaları tek şeye çalışıyor ya da çalıştırılıyor.sebepleri bile ezberledikleri şeyler.her erkek aynı dan kastımı da söyleyim en kültürlüsünden,en cahiline,en fakirinden en zenginine çoğu sadakat bilmezler.şartlar uygunsa mutlaka değerlendirirler.kadınlar ise eğer orta yolluysa dilediği sadece düzgün bi yaşam için çabalamaktır,yada maddi durumu iyi ise eşiyle ve çocuklarıyla daha iyi vakit geçirebilmektir.herşeyi sadece yuvasını devam ettirmek mutlu olmak ve mutlu etmek için yaparlar.ancak,erkek sadece kendini mutlu etmeyi sever.beklentisine uygun olmayan herşeye bi kılıf uydurup onda olan yada olmayan şeylerle yargılar onu.sadece emek vermeden uğraşmadan herşeyin istedikleri gibi olmasını isterler.(ya hep genelleme yapıyorum ama kızdığım için,yoksa yazdıklarım tabiki tüm erkekleri kapsamaz.arkadaşın burada belirttikleri için yazıyorum)

Back
X