• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler nasıl değişir?.

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Artık şımarmasın, hata yapmasın ilişkimizin değerini bilsin istiyorum. Nasıl davranmalıyım?

Son düzenleme:
Bir hafta olmuş aramamışsa hala senin onu arayacağını düşünüyodur.ve sende ararsan yine o kazanacak.
Biraz daha bekleyebilirsin.

Bir hafta olmuş aramamışsa hala senin onu arayacağını düşünüyodur.ve sende ararsan yine o kazanacak.
Biraz daha bekleyebilirsin.
Evet benden emin o yüzden bu düşüncesini değiştirmek istiyorum.

Nası düzelirki böyle bi adam :110:

sabrederek baştan yapmışsın hatayı sen sakın arama seven erkek de 5 gün içinde arar. ilişkiniz bitmiş, size değer vermiyor. geçmiş olsun.

Bir erkek sizi sevmiyorsa sevmiyordur, zorla sevdiremezsiniz. Rahatsız olduğunuz davranışı yapma dediğiniz halde sizi umursamadan tekrarlıyor, kızıp engelliyorsunuz 1 haftadır ciddiye bile almıyor hala adamın peşindesiniz. Bence hazır evli bile değilken başka erkeklere yelken açın.

Bir erkek sizi sevmiyorsa sevmiyordur, zorla sevdiremezsiniz. Rahatsız olduğunuz davranışı yapma dediğiniz halde sizi umursamadan tekrarlıyor, kızıp engelliyorsunuz 1 haftadır ciddiye bile almıyor hala adamın peşindesiniz. Bence hazır evli bile değilken başka erkeklere yelken açın.
Herkesin kusursuz ilişkisi olduğuna inanmıyorum .Nedense burdaki kadınlar kusursuz gibi davranıyor. Benim sevgilim her konuda destek oldu bana. Sadece tek bir olumsuz yönü var, ben de bu konuya çözüm arıyorum. Tek hatada bitirsek ortada evlilik dahi kalmaz.

Ayrıca benim peşinden koştuğum yok. Sadece döner mi diye merak ediyorum.

Back
X