Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldın eline kırbacı kırbaclıyarak dizine diz cöktürt :hulya:
aslında buda fena değilmişkaydirigubbakcemile3
evett bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın dizginler nasıl bizim elimizde olur kızlar çözüm önerilerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3
valla dize gelmeyen adamı naparsan yap istersen kul köle ol yinede dize gelmez ayrıca gelmeyende gelmesin çokta umrumdaydı çok değer vermiceksiniz kızlar işin özü bu değer gören kişi iyice geri gidio söyliyim bugünlerde erkkelerin hepsinden nefret ediorum zaten:dilcikar:
evett bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın dizginler nasıl bizim elimizde olur kızlar çözüm önerilerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3
off onlar dize felan gelmez kendi istekleri hep önemli onların zora gelince hep kaçıyolar serbest bıraksan olmuyo sıksan olmuyo denge çok zor :mymeka:alsanaalsanasmile
Bu erkekleri dizginleyemezsin, belki bir süre itat falan eder ama sonra yine özüne dönecekti. Hehehe belki evlenene kadar da devam eder itaat etmeye ama imzayı attım mı senden acısını çok pis çıkarır :jeyyar: O yüzden oluruna bırak, kendinden asla taviz verme, her dediğini sana uymuyorsa kabul etme, bırak inceldiği yerden kopsun.Ancak bu şekilde sana değer veriyorsa alttan alır.
yok kız yeni biri değil nerdeekaydirigubbakcemile3
o gerizekalı işte ama onu yola getirmek gibi bi niyetim yok.bi arkadaşla onla ilgili konuşuyodukda bana dediki sen dizginleri ele alamamışın çok serbest bırakmışsın falan dedi dedim ne yapmam gerekirdi oda net bi cvp veremedi.bende sizlere danışıyım dedim:))sonuçta erkekler hem fazla ilgiye gelemz diyolar hemde fazla serbest bırakılmamalı diyolar peki ne yapmalıyızda kendimize bağlamalıyız değişik taktikleri olanlar varmı merak ediyorum:))
öylede kızlar elbet bi yolu vardır bunun.bulan bulmuş.bazen öyle şaşırıyorum ki 4 sene 5 sene hatta 8 sene çıkanlara akannehir acaba onlar dizginleri nasıl tutuyolar asıl onlara sormak lazım.bu işi becermişlerki adamları senelerdir elinde tutabiliyorlar.imrendim valla boshayallersmile
adam seni sahiden seviyorsa iş tamamdır
asıl anahtar bu aslında
adam sevmiyorsa hoşlanmıyorsa agzınla kuş tutsanda boş
tabi bu durum bizim içinde gecerli
sevmediginiz bi adam size ne yapsa yaranmaz ki:umursamaz:
sevgi desekolumunekankayizsmile
öylede kızlar elbet bi yolu vardır bunun.bulan bulmuş.bazen öyle şaşırıyorum ki 4 sene 5 sene hatta 8 sene çıkanlara akannehir acaba onlar dizginleri nasıl tutuyolar asıl onlara sormak lazım.bu işi becermişlerki adamları senelerdir elinde tutabiliyorlar.imrendim valla boshayallersmile