erkekler nasıl dize getirilir en etkili çözüm nedir??

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
evett bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın dizginler nasıl bizim elimizde olur kızlar çözüm önerilerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3

aldın eline kırbacı kırbaclıyarak dizine diz cöktürt :hulya:

hayırdır kız kimi yola getiriyon heee
yeni birimi? yoksaaa şooo erkek mi?alsanaalsanasmile

yok kız yeni biri değil nerdeekaydirigubbakcemile3
o gerizekalı işte ama onu yola getirmek gibi bi niyetim yok.bi arkadaşla onla ilgili konuşuyodukda bana dediki sen dizginleri ele alamamışın çok serbest bırakmışsın falan dedi dedim ne yapmam gerekirdi oda net bi cvp veremedi.bende sizlere danışıyım dedim:))sonuçta erkekler hem fazla ilgiye gelemz diyolar hemde fazla serbest bırakılmamalı diyolar peki ne yapmalıyızda kendimize bağlamalıyız değişik taktikleri olanlar varmı merak ediyorum:))

valla dize gelmeyen adamı naparsan yap istersen kul köle ol yinede dize gelmez ayrıca gelmeyende gelmesin çokta umrumdaydı çok değer vermiceksiniz kızlar işin özü bu değer gören kişi iyice geri gidio söyliyim bugünlerde erkkelerin hepsinden nefret ediorum zaten:dilcikar:

Erkeğe göre değişir...
Her insan farklıdır sonuçta,her kadında aynı yöntemde aynı sonucu vermediği gibi erkeklerde öyledir.

valla dize gelmeyen adamı naparsan yap istersen kul köle ol yinede dize gelmez ayrıca gelmeyende gelmesin çokta umrumdaydı çok değer vermiceksiniz kızlar işin özü bu değer gören kişi iyice geri gidio söyliyim bugünlerde erkkelerin hepsinden nefret ediorum zaten:dilcikar:

Aynen!kaydirigubbakcemile5

evett bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın dizginler nasıl bizim elimizde olur kızlar çözüm önerilerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3

off onlar dize felan gelmez kendi istekleri hep önemli onların zora gelince hep kaçıyolar serbest bıraksan olmuyo sıksan olmuyo denge çok zor :mymeka:alsanaalsanasmile

off onlar dize felan gelmez kendi istekleri hep önemli onların zora gelince hep kaçıyolar serbest bıraksan olmuyo sıksan olmuyo denge çok zor :mymeka:alsanaalsanasmile

vala cnm ben çok serbest bırakmıştım.zaten karıştığım anda tepki alıyodum.ama şimdiki sevgilisi öle bi sıkıyoki onu facini bile kapattırdı msn adresini değiştirtti nasıl iş anlamadım gitti.bilmiyorumkismile

Bu erkekleri dizginleyemezsin, belki bir süre itat falan eder ama sonra yine özüne dönecekti. Hehehe belki evlenene kadar da devam eder itaat etmeye ama imzayı attım mı senden acısını çok pis çıkarır :jeyyar: O yüzden oluruna bırak, kendinden asla taviz verme, her dediğini sana uymuyorsa kabul etme, bırak inceldiği yerden kopsun.Ancak bu şekilde sana değer veriyorsa alttan alır.

kesinlikle dize getirmek mümkün deil, hele de senin onu deliler gibi sevdiğini anlasın, ondan kolay kolay vazgeçemiceğini görsün iyice rahatlıyorlarsositososito yapma dediğimi inadına yapmaya başladı, uzakta olduğundan nazı da geçiyo şimdilik beyefendinin, bişey demiyorum ama hele bi gelsin ben ne yapcağımı biliyorum ona aşkım yaa kızamıyorum bile:))

ne yapmaman konusunda bısey soylıcem
aramıcaksın sormıcaksın gordugunde selam bıle vermıceksın
ınan köpek oluyo

Bu erkekleri dizginleyemezsin, belki bir süre itat falan eder ama sonra yine özüne dönecekti. Hehehe belki evlenene kadar da devam eder itaat etmeye ama imzayı attım mı senden acısını çok pis çıkarır :jeyyar: O yüzden oluruna bırak, kendinden asla taviz verme, her dediğini sana uymuyorsa kabul etme, bırak inceldiği yerden kopsun.Ancak bu şekilde sana değer veriyorsa alttan alır.

dogru

öylede kızlar elbet bi yolu vardır bunun.bulan bulmuş.bazen öyle şaşırıyorum ki 4 sene 5 sene hatta 8 sene çıkanlara akannehir acaba onlar dizginleri nasıl tutuyolar asıl onlara sormak lazım.bu işi becermişlerki adamları senelerdir elinde tutabiliyorlar.imrendim valla boshayallersmile

yok kız yeni biri değil nerdeekaydirigubbakcemile3
o gerizekalı işte ama onu yola getirmek gibi bi niyetim yok.bi arkadaşla onla ilgili konuşuyodukda bana dediki sen dizginleri ele alamamışın çok serbest bırakmışsın falan dedi dedim ne yapmam gerekirdi oda net bi cvp veremedi.bende sizlere danışıyım dedim:))sonuçta erkekler hem fazla ilgiye gelemz diyolar hemde fazla serbest bırakılmamalı diyolar peki ne yapmalıyızda kendimize bağlamalıyız değişik taktikleri olanlar varmı merak ediyorum:))

adam seni sahiden seviyorsa iş tamamdır
asıl anahtar bu aslında
adam sevmiyorsa hoşlanmıyorsa agzınla kuş tutsanda boş
tabi bu durum bizim içinde gecerli
sevmediginiz bi adam size ne yapsa yaranmaz ki:umursamaz:

öylede kızlar elbet bi yolu vardır bunun.bulan bulmuş.bazen öyle şaşırıyorum ki 4 sene 5 sene hatta 8 sene çıkanlara akannehir acaba onlar dizginleri nasıl tutuyolar asıl onlara sormak lazım.bu işi becermişlerki adamları senelerdir elinde tutabiliyorlar.imrendim valla boshayallersmile

sevgi desekolumunekankayizsmile

adam seni sahiden seviyorsa iş tamamdır
asıl anahtar bu aslında
adam sevmiyorsa hoşlanmıyorsa agzınla kuş tutsanda boş
tabi bu durum bizim içinde gecerli
sevmediginiz bi adam size ne yapsa yaranmaz ki:umursamaz:

sevgi desekolumunekankayizsmile

aslında doğru ya herşeyin başı sevgiden sevmekten geçiyo bu herif beni hiç sewmemiş yaa:sinifsinif:

ben evli değilim ama kendi aramızda sözlüyüz. 8 sendir beraberiz 1gün bile ayrı geçmedi. lise arkadaşıyken başladık sevmeye. üniversitede sevgili olduk.yani 4sene lisesen- 4sene sevgili olarak beraberiz. aslında elinde tutmanın dizginleri eline almanın sırrı yok.zamanla oluyor. en önemlisi en gereken şey SEVGİ. AŞK. ben çok kıskanırım sevgilimi oda beni tabi.benim için birsürü kız arkadaşı varken bir kalemde hepsini sildi.telefonunda bir kız ismi bile yok. kız arkadaşı hiç yok. evden çıkarken haber verir. ne yapıyor nerde ne yapıyor illaki arayamıyorsada msj atar.eve girerken haber verir.bide en önemlisi GÜVEN. birbirinizi sevip güvenirseniz hiç sorunkalmıyor. benim istediğim herşey olur her dediğimi yapar. ama onun isteklerinide ben yaparım yani kıyafet yönünden şunu giymesen iyi olur der mesela yaparım.onun gibi benimde hiç erkek arkadaşım yoktur. kısıtlamam nereye gidip gitmiceğini zaten oda bilir beni.kızacağım yerse gitmez. şuan askerde ve ilk defa bu kadar ayrı kaldık. ilk günler çok zordu 4.ay bugün bitti. alışmadım ama yapıcak bişe yok sabrediyorum bekliyorum. telefonda canı sıkkınsa mutlaka onu neşelendirmeden mutlu etmeden telefonu kapamıyorum alttan alıyorum. yani kendimden sözettim hep ama bu yani. GÜVENde saklı herşey SEVGİDE saklı. 8senemiz ağustos 2de biticek. ben hala ilk günkü gibi aşkıma aşığım onu çok seviyorum. bide herşey düşüncelerinde bitiyor. bu benim aşkım ve ben bundan başka kimseyi sevemem benim başlangıcımda sonumda onda biticek dersen zaten gerisi geliyor..inş.askerden sonrada evlenicez o zamanda böyle olucağına eminim..:1rolleyes:

Back
X