Erkekler ne ister?

Selena0

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
33
0
6
35
- Yurtdışı
Erkeklerin hayal ettikleri o mükemmel kadin nasl bir kadindr? Erkekler ne ister?

Bence erkekler
- bakimli
-ev islerinden anlayan
- sefkatli
-fazla drdir etmeyen
- erkegin egosunu tatmin eden
-erkegin ailesiyle cok iyi anl san
-fazla lgi beklemyen kadinlardan hoslanirlar..

dirdir etme,kiskanma,yemek yap,sefkat göster ohoooooooo

Sizce erkekler ne ister?

ne yaparsan yap yaranazmazsın, o yüzden bırak akısına o tedirgin olsun benden ne istiyor diye. takma kafana kimse cevabını tam bulamadı dengesizlikleri karşısın da

Dogru ne yap rsa. Yap o mükemmel kadin olamazsin!

Kendiler süreli ilgi isterkhn biz istediimizde kiyametler kopuo..

haha :) çok şımarttığını düşünüyorsan sal ipini bak nasıl çakılıyor yere

acayip değişiyor her şey tecrübeyle sabitlendi zamanın da

erkekler zor kızları ıısterler nedense onlara deger verenleri dıııl pesınde kosturanlara delı dıvane olurlar..

bolelıklede erkekler apt.l olduklarını kanıtlamıs olurlar

Kendi erkeğimden bildiklerimi söyliyim ben o halde ,
İlgi
Şefkat ( Çatırmasada kedi gibi sevilsin bayılır )
Cilve ( Baylılır dememe gerek yok herhalde !! )
Oyun oynarken veya bir işi varken ısrarla rahatsız edilmemek
Güzel yemekler
Ailesine sevgi ve saygı
Temiz titiz bir ev ( Başak burcu da kendisi titizlikleri 7 mahalleye konudur takdir edersiniz )
Ütülü çamaşırlar
Haksızsan haksızlığını kabul etmen , üste çıkmaman
Yerine göre davranmayı bilicen
Kızdığı şeykler yapılmıcak
Dürüst ol canını ye yalalnını yakaladığında canını fena yakar

Aklıma gelenler bunlar

ailesinden sıkılmayacaksın hep güleryüz göstereceksin
o sesini yükseltse bile sen yükseltmeyeceksin
annesi seni kırdıysa mutlaka sen yanlış anlamışsındır öyle demek istememiştir bu düşünceye inanır senide inandırmaya çalışır
annesinin evinde yumurta kırar yer senden hep dört dörtlük sofra ister
evlenmeden önce eve gece 1 de gelen adam evlendikten sonra aile düşkünü olur hep gitmek ister
sürekli ilgi ister
bebek gibi pışpışlanmak ister
özel zevklerine karışılmamasını ister
isterde ister :)

Ben suanda es adayinimin nerdeyse hergün ailesinin evindeyim.. Birgün isim oldugunu söylesem , sen benim aileme ilgi göstermiosun diyor.. Bede korkudan her alllahin günü anasinin dizinin dibinde oturuorm.. Yemege gelince annesi önüne yogurtlu makarna koyar . Sesini cikartmadan yer.. Ben yaparim kremali soslu tavuklu makarna amannnn cok basit der..
Su sesnyükseltme isini hic anlamiorm.. Bizim sinirlerimiz yokmu? Ben ztn hic sinirli bi insan deilim ama bazenöyl ebir damarima basioki, bende farketmeden ses yükseltiorm.. Saygisiz diye bagirio.. o isteidgini y psin ben karsinda tabiki dememi istior..

tek istedikleri var değerli hissetmek

bunu nasıl sağladığın hiç önemli değil!!! sevişirmisin yemek mi yaparsın yoksa oturup can kulağıyla derdini mi dinlersin o senin bileceğin iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…