Erkekler neden aldatır? (+18 diyelim)

Herbela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
528
2
118
Ankara
Videoyu eklemeye çalıştım ama beceremedim. Siteden izleyebilirsiniz arkadaşlar.

Yani bir gecelik cinsel dürtülerini karşılayıpta yanımıza gelince ne varki diye bilen bir erkeğe..Bende aynısını yapsam desek kesin bir okkalı tokat yeriz:1closedeyes:
Bir gecelik dürtü ne kadar sıradan geliyor..Sanki hayatlarının normal seyrinde olan bir plan yada program:mymeka:
İnşallah bir gecelik dürtüye ne benim nede hem cinslerimin başına vermesin...

bence arkadaşlar erkeklerin aldatmasına karşıyım ama.erkek arkadaşımın başka bayanlarla olması beni fazla rahatsızda etmez açıkcası.(flört döneminde) evlendikten sonra olmaz tabii.ama flört ederken olabilir zaten oluyordurda yaniii.bu bir dürtü ve yapmalarıda doğal ve yapıyorlar çok rahatsız olmaya gerek yok bence.

o benim kocam sonunda dönüp dolaşacağı yer yanım derseniz bu böyle dewam eder.......çok doğru biz bayanlar aptallığımıza doymayalım:)o şansı kendimiz veriorz erkeklere

baya acık gönüllüsüntatlicadiarzu böyle olmakta güzel... en azından kendini yemen:1closedeyes:

:) ama bu bir gerçek adam başkasıyla yatıpta sana gelip ben yattım demiyecektir.ama yatacaktır.. bu bir dürtü ve fiziksel ihtiyaç gayette doğal geliyor bana.çünkü onlar bizler gibi değiller..:teytey::teytey:

biz yapsak(Allah korusun)ne okkalı tokatı bacım cinayet işler adamlar..:dilcikar: kendilerine gelince ne varki.tövbe estafurullah
katılıyorum yürekten

aldatmak ve aldatılmaya göz yummak göreceli bi kavram affederim diyemem affetmemde diyemem o an hangi durumda olduğunuzu bilemezsiniz bence kesin konuşmamak lazım

ne güzel konuştu valla aşk doktorumuz

aldattığında beni kaybedeceğini çok iyi bilir buna da cesaret edemez diye düşünüyorum..ola ki cesaret ettiyse de beni kaybetmeyi göze almıştır ben affetmem arkadaşlar..affedilecek bişey olduğunu da düşünmüyorum kesinlikle

ya gercekten böyle göz yuman kadınlar varmı acaba
belkide maddi olarak başkasına bağlı olan kadınlar böyle göz yumabilir
babam haklıymış oku kızım oku derdi
herseyi ile haklıymış valla

bende kesinlilkle göz yumamam ya
onun belki elinin kiri ama benim kırılan kadınlık gururum ne olcak
valla ben dedimki benimkine belki yaptıklarından haberim olmaz ama dedim
bu dünyanın bide öbür tarafı var dedim
hakkımı bu konuda helal etmem dedim
benden ayrıl ne yparsan yap dedim
kaldıramıcamı döyledim

öncelikle bu bi dürtü diyen arkadaşlara sesleniyorum türkiyedeyiz ve öyle bi kalıplaşmış düşünceleri beynimize kazımışki büyüklerimiz erkeğin elinin kiri gibi cümlelerle dürtü dediğinizin erkeği kadını cinsiyeti yok
bi arkadaşımızda çalışıyor sanırım ekonomik bağımlılığa bağlamış olayı bence buda yanlış
diplomalı ev hanımıyım bu arada :) ekonomik olarak eşime bağlı olarak düşünmüyorum kendimi belki yaptığı meslekten ötürü belkide onu bana hissetirirse hiç koşulsuz gel hemen başla diyebilecek bi ortamım olduğunu bildiği içindir bilemiyorum
ve eşimin beni aldatmaya çok müsait bi mesleği var ama kayınpederime sonsuz teşekkür etmem lazım bu konuda çocuklarına aşıladığı tek şey eşiniz belki görmez belki birini ikisini hissetmez ki kadınlar hep hisseder bi şekilde tuhaf yapıları var o görmesede hissetmesede Allah görüyor Allah biliyor ve ben biliyorumki gelinim sana razı gelmez ve sende bilki baban hakkını helal etmez...
ben eşimi her yolcu ettiğimde eğer gözün kayarsa gözüm kaymıştır bil derim :)
kaymaz benim gözüm falan ama onunda kaymayacağını bilmesine gerek yok ama

hadi ama birazda biz o kürkçü dükkanı rahatlığını veriyoruz ona eşimden bir tek bu sebeple ayrılırım onu çok seviyorum onun düşündüğünden daha fazla ama bunuda bilmesine gerek yok beni kaybetmemek için ömür boyu elinden geleni yapmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…