erkekler neden aldatir?

prensess05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8.282
6
0
Almanya
merhabaaaaaa herkese :)

dün okulda arkadasimla konusuyorduk ve konu bosanan ciftlerden acildi bütün tanidigimiz ciftler erkek kadini aldattigi icin bosanmalari.

arkadasla fikirlerimizi paylastik.

erkek neden esini aldatir?

bazi erkekleri anliyorum eger esi bakimsiz, pasapal, daginik ve esine yatak odasina istedigini vermiyor ise anlayabiliyorum aldatmalarini (ki yinede dogru bulmuyorum)

fakat

bazi erkeklerin okadar güzel esleri var bakimli, temiz, esinin ne istedigini bilen, erkegini hic ihmal etmeyen, vs.

bu kadinlari neden aldatiyorlar???

evli erkek cocuklari var esi var severek evleniyorlar neden gözleri disarda?

yenilik mi istiyorlar?
eglence mi?
disardaki kadinlarin nasil olduklarini mi merak ediyorlar??

Bende aldatmadan dolayı boşanan kadınlardan biriyim. Benim psikologum ile vardığım netice; benim eski eşimden daha tahsilli olmam(o lise mezunuydu ben üniversite mezunuyum), kazancımın ondan daha iyi olması ve her dediği şeyi yapmam ona vazgeçilmezim gibi davranıp biryerlerini kaldırmam(bu arada güzel ve bakımlı bir kadın olduğumuda söyleyeyim, kendisinden de 10 yaş küçüktüm). İşte bazı kişilik bozukluğu olan erkekler ben neymişim be abi diyorlar, başka kadınlara yönelip bunu onlarda da test etme durumuna geçiyorlar. Ama aldatan aldanır diye bir söz var ve başka kuşları vuracam derken evdeki kuş pır pırpır ellerinden uçup gidiyor :9:

sanki öyle yapmasalar bisey olucak :9:

ben dogru bulmuyorum ozaman kadinalarda o düsünceyle aldatabilir kocasini....

bu erkek milletini zaten anlamak zor.

istedigini yaparsin aldatir

yapmazsin yine aldatir.

okumazsin cahilsin sen der aldatir

okursun ondan üstün oldugumuz icin aldatir.

bunun sonu yok mu yaa?? ne istiyorlar bizden???
:1::1::1::1::1::1:

Kadınlar cinselliği erkekler gibi görmediği sürece aldatma olmuyor. Erkekler için yemek içmek gibi, kiminle olduğu önemli değil.

kimisine rahat batar aldatır
kimisi karısından-sevgilisinden bıkar aldatır
kimi eğlence olsun diye aldatır
yani kısaca her aldatmanın bir bahanesi vardır..
aldatmayan nasıl aldatmıyor? onlar süper kahraman mı? önemli olan adamın niyeti.. adamın içinde olacak sadakat yoksa bahaneler istenildiği kadar çoğaltılabilir :24:

Back
X