erkekler neden böyle?

Papatyalardasevdayadair

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
13
1
16
34
merhaba kizlar , simdi bir konudan bahsedecegim ama konu benimle ilgili degil en yakin kardesim dedigim arkadasimla ilgili. Kendisi buraya üye olmadigi icin benden rica etti o yüzden onun adina yazacagim. Arkadasimin 2,5 yildir süren bir iliskisi var ikisi de birbirini gercekten cok seviyor .Erkek arkadasi da zaten her sekil belli ediyor amaaaaaaa kiz arkadasim bugün seytana uyup erkek arkadasinin telefonunu karistirmis. Telefonunda arama motoruna hayat kadinlarin calistigi o mekani arastirmis (simdi acik acik isim yazmim dedim) . Tabi arkadasim soka girmis ve o an dayanamayip ona söylemis . Erkek ben baktim ama gitmedim diye israrla diretmis . Eger gittiyse de sizce normal mi erkekler de ?Arkadasim suan cok KARMASIK duygular icerisinde. Birtürlü sakinlestiremiyorum. Aranizda böyle bir durum ile karsilasan oldu mu? sizce nasil davranmali ?

Kendi adima soyleyeyim ben boyle birseyi kabul edemem. Aciklamasinida kabul edemem. Hayatinda biri varken bu da bir cesit aldatmadir. Yani bu insanda aldatma potansiyeli yuksek. Bide o tür evler soz konusu olunca sıkıntı daha bir ciddi. Bence ayrilmali karsisindaki bir kere guven zedeledi. Bunu tamir etmeyi ayrilinca basarirsa onu bilemem.

Valla o an aklima ne geldiyse meraktan daimi googlayan biriyim. O yuzden anormal gelmedi bana . Anlik merak edip bakmistir.

Gitmedim diyor israrla ama iste insan dogru mu yalan mi bilemiyor.. arkadasim ne yapacagini bilmiyor cok kötü durumda

Arkadaşınız bu saatten sonra daha dikkatli olmalı. Şu anda elinizde aldatmaya dair tam bir kanıt olmadığı için en mantıklısı bu (ki en az aldatmak kadar kötü bir durum bence, bana kalırsa benim bile psikolojim kaldırmaz). Araya biraz mesafe koysun pek güvenilir gelmedi bu kişi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…