• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Neden Böyle ??? :(

wowo000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
2.191
26
88
Antalya
merhaba arkadaşlar;
21yaşıma gireceğim.artık bıktım bu erkeklerden gerçi herşeyden bunalır oldum.kendimi çok yalnız hissediyorum arkadaşlarımı bu yaşıma kadar hep ben arar sorardım sık sık şimdi yeni yeni farkediyorum bunu ve bıraktım aramayı bakıyorum 40yılda bir belki arıyorlar bazen hiç...sevmediklerini düşünüyorum doğal olarak ben aramazsam aramıyorlar bazen mesajlarımı aramalarımı cevapsız bırakıyorlar bu değer vermemek önemsememe değil mi kızlar? bende artık aramak istemiyorum kimseyi ama alışmışım yine hep ben arayıp soruyorum sürekli ben.erkek konusuna gelince ben sevince senelerce seviyorum kopmam çok zor oluyor ve sevince gidip o erkeğe söylüyorum bunu ve o erkek benden uzaklaşıyor benle konuşmamaya başlıyor karşılaşmamaya çalışıyor falan.yine birini sevdim yine dediğim yanlış anlaşılmasın hayatımda 4kişi oldu böyle ama bir kişiyi senelerce sevdiğim için uzun sürüyor.işte bu sevdiğim kişiye söylemedim ama çok yakın davrandım sürekli aradım mesaj attım falan onu çok önemsediğimi anladı hatta sen hep beni mi düşünüyorsun gibi birşey söyledi ve mesajlarımı bazen cevapsız bırakmalar geneldede cevap vermemeler falan.ben artık aramıyorum hiç oda bir kere bile aramadı belli ki beni önemsemiyor ve bu hep böyle bende sorun mu var diye düşünüyorum ve bana hep çok hoş kızsın derler ama böyle oluyor hemen havalanıp kendilerini birşey mi sanıp böyle yapıyorlar yoksa iinsanların benden uzaklaşmasının bana değer vermemesinin sebebi çok arayıp sormam çok değer verdiğimi belli etmem olabilirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X