Erkekler neden dengesiz

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhabalar..
Hayatıma yeni biri girdi. Uzaktayız kameradan görüşüyoruz. Ona açık oldum hayatımı, sıkıntılarımı anlattım. O da bana aynı şekilde anlattı iyi kötü yönlerini. Her şey güzel gidiyordu gayet ilgiliydi. Her gün şiirler sözler... ama ben inanmiyordum onun hislerine. Hala daha inanmıyorum. Çünkü çok değişken. Bazen bana kanka falan diyor. Hiç sevmem böyle şeyleri. Sakasina gibi diyor belki ama şakası olmaz ki böyle şeylerin değil mi? Demin de ağzını aradım evlenirsin sen birini bulursan dedim. Ağzını aradığımı anlamıştır. O da evet o zamana kadar gezeriz falan yazmis. Gulen surat koymuş. Sinirlendim ama bir şey demedim.Ne demeliyim bu insana?

Merhabalar..
Hayatıma yeni biri girdi. Uzaktayız kameradan görüşüyoruz. Ona açık oldum hayatımı, sıkıntılarımı anlattım. O da bana aynı şekilde anlattı iyi kötü yönlerini. Her şey güzel gidiyordu gayet ilgiliydi. Her gün şiirler sözler... ama ben inanmiyordum onun hislerine. Hala daha inanmıyorum. Çünkü çok değişken. Bazen bana kanka falan diyor. Hiç sevmem böyle şeyleri. Sakasina gibi diyor belki ama şakası olmaz ki böyle şeylerin değil mi? Demin de ağzını aradım evlenirsin sen birini bulursan dedim. Ağzını aradığımı anlamıştır. O da evet o zamana kadar gezeriz falan yazmis. Gulen surat koymuş. Sinirlendim ama bir şey demedim.Ne demeliyim bu insana?

Böylesine dengesiz değil densiz denir.

Boş vakitlerini sizinle doldurduğunu bu kadar açık ifade ettiği için kaba ama dürüst de denebilir aslında.

Ergen zihniyeti, görüşmeyin böyleleriyle.

evlenirsin sen birini bulursan ne demek. ona bu cümleyi kurarsan vereceği cevabada sinirlenme hakkın yok. hislerine inanmıyosan niye görüşüyosun

Merhabalar..

Sanirim netten tanismissiniz netten tanidigin insana bu kadar güvenip kendini kaptirman senin bilecegin is ama bana soracak olursan biriyle gelecek dusunursen ona hayatinla ilgili cok sır gibi duran seyleri(ailevi problemler,eski erkek arkadas vs.) tavsiye etmiyorum

Karsindaki insani tam manasiyla daha tanimiyorsun fazla kendini kaptirma derim

Dogru demis sanal alemde konusanlarin yuzde kaci evlenir.

Bilemiyorum zaten evlenelim demedim ona. Sadece hisleri gercek mi bundan emin olamiyorum. Gercek degilse cok abartiyor o halde. Siirlerle uyandirmalar. Siirler yazmalar falan..

Erkekler neden böyle bilmem ama biz kadınlar davranışlara değil sözcüklere inanıyoruz sıkıntımız bu.
Adam istediği gibi davranıyo ama iki şiir yazıyo Cemal Süreya moduna giriyo,densiz.

Ya iste onu anlamıyorum madem siir yazacak kadar degerli degilim. Neden siir yazıyor ki bana.

Böylesine dengesiz değil densiz denir.

Boş vakitlerini sizinle doldurduğunu bu kadar açık ifade ettiği için kaba ama dürüst de denebilir aslında.

Ergen zihniyeti, görüşmeyin böyleleriyle.

Haklisiniz bos vakitlerini benimle dolduruyor olabilir. Belki bende aynini yapiyorumdur ama ona hic umit vermedim. Hep o siir yazdi o usteledi. Inanmamı sağlamıyor. Gorusmemeyi düşünüyorum

Sadece hisleri gercek mi bundan emin olamiyorum. Gercek degilse cok abartiyor o halde. Siirlerle uyandirmalar. Siirler yazmalar falan..

Bi de şu şiir olayına çok takılmayın, bunun abartısı yok ki iki tuşa bastın mı tamamdır.

Mesaj istekleri kutusuna hiç tanımadığımız adamlardan ne şiirler ne özlü sözler geliyor.

Nette kadınlara şiir göndermeyeni dövüyorlar desek yeridir.

Ya iste onu anlamıyorum madem siir yazacak kadar degerli degilim. Neden siir yazıyor ki bana.

Erkeklerin değerleri bizimki gibi değil,biz eğer şiir yazıyosak güzel şeyler söylüyosak değer veriyoruzdur .
Ama o hoş vakit geçirdiği için de yapıyo olabilir, konuşmaktan keyif aldığı için de yapıyo olabilir, seni etkilemek için de yapıyo olabilir. Sonuncusu kuvvetle muhtemel.
Yani 'ben olsaydım' diye bakma meseleye.
Ayrıca nasıl ki kadınların hepsi bi değil, erkekler de öyle.
Henüz tanımadığın için de neyi neden yaptığını bilemiyosun. Zaten tutarsız bi tip,boşuna zamanını harcama.

evlenirsin sen birini bulursan ne demek. ona bu cümleyi kurarsan vereceği cevabada sinirlenme hakkın yok. hislerine inanmıyosan niye görüşüyosun

Tanimiyorum ki o bana kanka diyince boyle dedim. Hem sevdigini soyluyor hem kanka diyor. Gorusmeyecegim sanirim

Back
X