Erkekler Neden Gizemli Olmaya Çalışır ? YARDIM EDİN :(

nagihanbastug

Temsilci
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
122
5
38
Merhabalar .. Kadınlar Klübünün Her biri güzel ve bir o kadar özel hanımları ....
benden yasca ve tecrübe olarak büyük ablalarım yasıtlarım ve üye arkadaşlarım size kısaca kendimden ve yardım almak istediğim konudan bahsetmek istiyorum ....
Adım nagihan 20 yasımdayım lise mevzunuyum ... ( anaokulu öğretmeniyim ) bundan 1.5 - 2 yıl önce bi erkek arkadasım oldu ...
birbirimizi bi düğünde gördük hiç akrabalık bagımız yok tesedüfler eseri sık sık karsılasmaya basladık ve kendisinin ısrarlarıyla beraber önce 4 ay arkadas gibi konustuk ( cok agırdan aldıgıma ve bu ilişki için onun cabaladıgına eminim )ilişkimiz basladıkdan sonra buluştuk görüştük ... kendisini hala çözebilmiş değilim ve neler oldugunu anlayamadım bile
* ilişkimiz sırasında cok kapalı kutuydu ( açmaya calışsamda başaramadım )
*kendisi bir cemaate baglı pek dokunmalı filan bi ilişki yasamamamız gerekiyodu ( ama öyle olmadı elele tutustuk ve öpüştük ) ilişkimizin 8. ayında oldu bu temaslar ...
* bazen iy bişey söylediğiimde geleceğe dair planlardan bahsedince onunla mutlu olcagımı düşündüğümü ona güvendiğimi söylediğimde elleri titriyodu ( bazen bi hastalıgı oldugunu bile düşündüm )
* zaman zaman iş nedeniyle şehir dısına cıkıyodu o zaman pek msj atmazdı bende ısrar etmezdim
* askım bitanem gibi kelimeleri kullanmazdı hep nagihan derdi
bi ara süphelendiğimde kimliğine bile bile baktım evli olabilir mi diye ama bekardı zaten ailesini evini yurdunu biliyodum ama bu kapalı halini anlamıyodum
*kendisini bi defa terkettim beni aradı ve ağlayarak konustu barısmak istedi afeettim 1-2 defa kısa aralıklı ayrılıklarımız oldu bigün uyandım msj attım iletilmedi aradım aradıgınız numara kullanılmamaktadır diyo facebook hesabına baktım kapatmış ... ortak taıdıklarımız var onunla ilgili haber alıyorum işe gidiyo dısardan gayet mutlu görünüyo ne bi başkasıyla nişanlandı nede sevgilisi var
BANA HABER BİLE VERMEDEN AYRILIYORUM BİLE DEMEDEN CIKTI GİTTİ HAYATIMDAN SİZCE NEDEN BÖYLE GİZEMLİYDİ 8 AYDIR Bİ DEFA BİLE ARAMADI HALA AYNI SOK ETKİSİ ÜZERİMDE ... COK MU CİRKİNDİM BU SEBEPLEMİ TERKETTİ BENİ YOKSA HİÇ Mİ SEVMEMEİŞTİ EĞLENDİ Mİ BENİMLE KAFAMDA SORULAR DOLU HALA YARDIM EDİN SİZCE NEDEN BÖYLE OLDU ?

bosver..ne olduysa güzel oldu..
onun kapasıtesı bu kadarını kaldırıyormuş demekkı..
bı ılışkıde hersey acık ve net olmalı..kişilerde..
seven cabalar,ugrasır,kaybetmemek ıcın...
senın ıcın en hayırlısı olmuş..
bırakıp gıden degıl,deger veren karsına çıkar inş.

inşallah olur umarım birilerine güvenmeye baslarım bende uzun zaman oldu güven duygusu eydi nasıldu unuttum ....

hep bu ıssız adam yüzünden
kendilerini gizemli ve ıssız adam moduna sokan adamdan kaç kaç kaç
bir kere çok sıkıcı bir adammış, kendiyle ilgili psikolojik sorunları vardır, kendinde arama.
ben arıza tipim demenin egzantirik yolu bu gizemli haller.

her olan bir şeyin mutlaka açıklaması vardırr
ama öle yada böl ebitmiş yada başlamadan mı bitmiş diyim
karar veremdim
şuan okuduklarından tek karar verdiğim ONUN BİŞEYE KARAR VERMEMESİ BENCE

SENİN İÇİN İYİ OLMUŞ GİBİ BELKİ NİŞANLANINCA BIRAKICAKTI YADA SEN DAHA ÇOK AŞIK OLUNCA OZMAN DAHA ÜZÜLÜRDÜN

GEÇMİŞE MAZİ DEMİŞLER GELECEĞE BAK ABLACIM
HAYAT KISA

aynen ablacım hep hayırlısı bu diyorum yani ama ilk erkek arkadasımdı herhalde başlangıç için en cins adama sans verdim :)

aynen ablacım hep hayırlısı bu diyorum yani ama ilk erkek arkadasımdı herhalde başlangıç için en cins adama sans verdim :)

bencede canım olsun bundada bi hayır vardır belki ilerde daha kötü bişey yaşıcaktın
daha çok ilerde yaşıcağımn mutlu günlerin olsun inşallah çünkü hepimiz evlenirken sevgili olurken ne ümit ederek
başlıyoruz ilişkimize
ilk olsun özel olsun son suz olsun güvenilir olsun v.s v.s

Yüreğini görmeyen bir insana, onu düşünerek kendini harcatma. Sen belki de başka birisinin hayalisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…