• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler niye böyle

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
evlilik erkeklere faydası olan bir şey, buna rağmen ve tam da bu yüzden evliliği kadınların istediği/beklediği bir şey olarak kodlamışlar

profesör bile olsa erkeğin yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk büyütme için kadına ihtiyacı var ama evlilik teklifi bekleyen/isteyen kadın?

daha flört ederken "ben evlilik düşünmüyorum haberin olsun" diyo herif, ya aptal ben senin kirli çoraplarını toplamayı düşünüyo muyum sence?

Baktiginiz açı çok saçma evet birçok kadin saydiklarini tek basina yapiyor olabilir ama ben sahsım adına evin hizmetciligini yapmıyorum.
Iliskinin basinda erkegin "evlenmek istemedigini belirtmesi" gayet dogal cunku her flort ettigiyle evlenme hayali kuran birsuru kiz var.Evlenme istedigine iliskinin basinda karar verilmez iliski ilerleyip birbirini tanidikca evlenme fikri olur yada olmaz.
Bastan boyle bir evlilik vaadi normal mi sence.
Bence erkekler bu konuda bircok kadindan mantikli dusunuyor.
Benim esimde ilk tanistigimizda asla evlenmeyi dusunmedigini citlatmisti ki benim hic mi hic oyle bir beklentim yoktu.
Adam 1.5 ay sonra elinde yüzükle diz çokup evlenme teklif etti ve evlendik.
Bazı kadinların evlilik deliligi erkekleri urkütüyor sadece.

Ah ah bende muzdaribim adam evlenmeyi düşünmüyorum dedi gitti:)) hoş yaptigim haddinden fazla tuzlu pilavı gorunce istememiste olabilir:))

Ah ah bende muzdaribim adam evlenmeyi düşünmüyorum dedi gitti:)) hoş yaptigim haddinden fazla tuzlu pilavı gorunce istememiste olabilir:))

ya ben 18 yaşındayım, güzel sohbet muhabbet çat evlenmeyi düşünmüyorum, sence ben bu yaşımda evlenir miyim ay şaka gibiler, bir de burada bi kaç konu okudum celallendim :KK14:

evlilik erkeklere faydası olan bir şey, buna rağmen ve tam da bu yüzden evliliği kadınların istediği/beklediği bir şey olarak kodlamışlar

profesör bile olsa erkeğin yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk büyütme için kadına ihtiyacı var ama evlilik teklifi bekleyen/isteyen kadın?

daha flört ederken "ben evlilik düşünmüyorum haberin olsun" diyo herif, ya aptal ben senin kirli çoraplarını toplamayı düşünüyo muyum sence?

bence bu kodlama falan değil
siz hiç gördünüz mü 19-20 yaşında düğününün nasıl olacağını, damatlığını hayal etmeye başlayan bir erkek? bakıyorum, çoğu genç kız öyle
daha 15 günlük sevgililikle evlilik hayalleri falan
bence bu konuda, kadınlar kendileri edip, kendileri buluyorlar

ayrıca, adam gibi adam olan bir adam, şu saydıklarınız için kimseyle evlenmez bence

O değil bazısı da ilk günden "evlenelim ciddiye bindirelim" diye kafa utuluyo. Ayrılınca ilk çıktığı kıza da ayni laflar. Ama cidden istiyo bazıları ama onlarınki evlenmek için evlenmek kimle olduğu önemli değil.
Bir de espri güzel. Bunu o kişiye de söylemişsinizdir inşallah :D

anne babalar kızlarını erkek kardeşine, kocana hizmet et diye kodladıkları sürece özgüven patlamasıyla böyle konuşan erkekleri çok görürüz.. ama kendi doğrularını yaratmak senin elinde..

Bir tanıdığımız İncirlik'te Amerikan askeri ile evlenmişti. Yıllar sonra bir kalabalıkta denk geldik ee nasıl diye sordum. Şöyle demişti : İlk yıllar ben hep yemek yapmaya evi temiz tutmaya deliler gibi gayret gösteriyordum bir yandan dil öğrenmeye çalışıyor bir yandan da iş bulmuş çalışıyordum. Sonra bir akşam beni karşısına aldı ve bana neden kendimi bu kadar yıprattığımı bulaşıklarına ve ev işlerine yardım edebileceğini bunun ayıp olmadığını söyledi ve anlıyorum bu tarzda yetiştirildin ama sen benim kölem değilsin dedi diye konuyu anlattı. Bu sadece Türk kadınlarına empoze edilmiş bir duygu. Yemek yap temizlik yap çocuk doğur çalış maaş kartın bende duracak vs vs buna sadece Türkiye'de rastlanıyor köledir kadın hizmetçidir erkeğine hizmet etmek için dünyaya gelmiştir. İtaat etmezse bıçaklanır aşağılanır hatta öldürülür.... Çok acaip bir dünyaaaa...

O değil bazısı da ilk günden "evlenelim ciddiye bindirelim" diye kafa utuluyo. Ayrılınca ilk çıktığı kıza da ayni laflar. Ama cidden istiyo bazıları ama onlarınki evlenmek için evlenmek kimle olduğu önemli değil.
Bir de espri güzel. Bunu o kişiye de söylemişsinizdir inşallah :KK70:

Söyledim tabii söylemem mi :KK53:

Bir tanıdığımız İncirlik'te Amerikan askeri ile evlenmişti. Yıllar sonra bir kalabalıkta denk geldik ee nasıl diye sordum. Şöyle demişti : İlk yıllar ben hep yemek yapmaya evi temiz tutmaya deliler gibi gayret gösteriyordum bir yandan dil öğrenmeye çalışıyor bir yandan da iş bulmuş çalışıyordum. Sonra bir akşam beni karşısına aldı ve bana neden kendimi bu kadar yıprattığımı bulaşıklarına ve ev işlerine yardım edebileceğini bunun ayıp olmadığını söyledi ve anlıyorum bu tarzda yetiştirildin ama sen benim kölem değilsin dedi diye konuyu anlattı. Bu sadece Türk kadınlarına empoze edilmiş bir duygu. Yemek yap temizlik yap çocuk doğur çalış maaş kartın bende duracak vs vs buna sadece Türkiye'de rastlanıyor köledir kadın hizmetçidir erkeğine hizmet etmek için dünyaya gelmiştir. İtaat etmezse bıçaklanır aşağılanır hatta öldürülür.... Çok acaip bir dünyaaaa...
Turk kadini fedakardir felsefesine siginirlarda ondan bizim hanimlar iyi niyetli bilen varmi? Cok zor

Turk kadini fedakardir felsefesine siginirlarda ondan bizim hanimlar iyi niyetli bilen varmi? Cok zor

Tamamen yetiştirilme tarzımız bu ilk empoze edilen şey erkekler üstün ırk :KK53::KK53: Onlara hizmet edilmeli memnun edilmeli ve asla kızdırmamalı eğer bu dediklerini yapmazsan aldatılırsın dayak yersin ve sonsuza kadar herşeyi hak edersin ! Neden çünkü kadınsın tek suçun bu....

Tamamen yetiştirilme tarzımız bu ilk empoze edilen şey erkekler üstün ırk :KK53::KK53: Onlara hizmet edilmeli memnun edilmeli ve asla kızdırmamalı eğer bu dediklerini yapmazsan aldatılırsın dayak yersin ve sonsuza kadar herşeyi hak edersin ! Neden çünkü kadınsın tek suçun bu....
Biz zaten yasamayi haketmiyoruz ölmeliyiz yok yok kadin kismisi kendi basina ölemez sonra ne derler biz öldürülmeliyiz :KK53: Allah azzevecelle bize yardim etsin

bence bu kodlama falan değil
siz hiç gördünüz mü 19-20 yaşında düğününün nasıl olacağını, damatlığını hayal etmeye başlayan bir erkek? bakıyorum, çoğu genç kız öyle
daha 15 günlük sevgililikle evlilik hayalleri falan
bence bu konuda, kadınlar kendileri edip, kendileri buluyorlar

ayrıca, adam gibi adam olan bir adam, şu saydıklarınız için kimseyle evlenmez bence

Var benim kuzenim :)) cocukken bile eve kiz getirmis baba bizi evlendirin demis. Oglum maasin yok nasil bakicaksin demisler baba sen bakarsin bize demis. Cocuk yillarca evlilik diye öldü bitti en son ciktigi kizla yillar suren flortu sonunda onunde daha bir suru engel varken basarip evlendi :))

Back
X