erkekler seksi kızları mı tercih eder, yoksa güzel kızları mı?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
ewett hanımlar işte size yeni bir konu daha yorumlarınızı alayım.bu erkek milleti ne ister??? sade saf güzelliğe sahip kızlarımı,:74: yoksa sexi daha dikkat çekici kızlarımı tercih eder???:92:gerçi ben başıma gelen son olaydan sonra bunun cevabını biliyorum ama:))) sizlerinde yorumlarını almak istiyorum.hep birlikte bu konuya açıklık getirelim ne dersiniz??:):):)

herkesin begenisi farklı tabi ama bence ama yinede evlenmek istedikleri kızların masum güzellikte olmasını istiyorlar
evdede bi o kadar seksi :)

aydancımmm sanırımm erkekler her ikisini de bir arada ister..

o zaman canım çok şey istiyo bunlar:))) aslında sexilikten de kastım yani hani daha rahat kızlarmı tercih sebepleri olur yoksa daha tutucu kızlarmı yani konu içeriğinde bunlarda yorumlanabilir.bide benim anlamadığım bazı gerzekler elinde her iki özelliğide barındıran bir hatun olmasına rağmen bir türlü kıymet bilmezler ki bunuda anlamak hakkaten güç anlayamamakta haklıyım galiba:)))ten uyumu denen teoride büyük ölçüde gerçeklik payına sahip sanırım,:28: yoksa hangi sivrizekalı erkek ikisi bir arada olan hatunu bırakabilir ki dimi ama???

hem zeki ister,ama işine gelmez,aptal ister,ondanda sıkılı:37:
sexi ister,ama sadece ona özel,sonra kıskançlık yapar çünkü.tutucu ister,ama sonra farklı beklentileri olur oda uymaz:37:rahat ister,ama evlilik düşünmez:37:
önemli olan erkeklerin ne istediği değil,biz kadınların ne istediğidir:68:
bizler onlar gibi aklımız 2 karış havada değiliz.ne istediğimizi biliriz
ama onlar:51:
ne istediklerini onlar bile bilmiyor bence:55::31:

Nasıl yani?
Hangi erkeklerden bahsediyoruz?
Herkesin beklentisi ve beğenisi farklıdır..
Şimdi biz kime göre nasıl olacağımızı mı hesaplıcez?
Erkekler seksi kadın ister!!!
Vaooooooovvvv hemen açılayım saçılayım!!!
Erkekler masum güzellik ister!!!
Aman hemen kaldırayım mini eteklerimi!!!
Nedir yani?
Kendi tarzımız,bilincimiz olmucek mi?

olduğumuz gibi görünelim onlara yeter zaten senı sevıyosa senı görmek ıstedıgı gıbı görür çok çirkındırsın ona gore dunyanın en guzel hatunusundur hıc bır sexsapelıten yoktur ama senı sevıyosa gülüşün bıle seksı gelıcektır dünyanın en acık gıyınen kadınısındır ama ondan başkasına bakmazsın onun ıcın en namuslususundur en kapalı kadınısındır kara çarşafla dolaşırsın ama fingir fingirsindır ona gore gene namuslusundur çünkü senı sevıyodur ve sana guvenıyodur en önemlısı senı sen oldugun ıcın kabul etmıstır..

o zaman canım çok şey istiyo bunlar:))) aslında sexilikten de kastım yani hani daha rahat kızlarmı tercih sebepleri olur yoksa daha tutucu kızlarmı yani konu içeriğinde bunlarda yorumlanabilir.

Kadın kendi gibi olur, "Beni beğensinler" diye saçını, makyajını, kıyafetini ayarlamaz, "verici ayarlarını" ve çizgisini erkeklerin gözüne girmek üzere değiştirmez, kendi sevdiği ortamlarda bulunursa aynı ortamda, onun özelliklerini, her şeyiyle kendisini sevecek adamla beraber olabilir...

"Ayşe cilveli, erkek arkadaşı ona bayılıyor ben de öyle olayım; Fatma ahlaklı kadın, kocası el üstünde tutuyor ben de öyle yapayım" diyen Ayşe'nin, Fatma'nın kocasının gözüne girer kendi ilişkisinde sınıfta kalır...

Kadın kendini erkeğe göre ayarlamaya çalıştığı için taktik, numara yapmak zorunda kalıyor zaten... Bulmuyor ilgisini, sevgisini cömertçe gösteren adamı, sonra "Üzerime düşmüyor, beni sevmiyor, aramıyor" diye mızmızlanıyor. Hata yapıyor kendi beklentisini geri planda tutarak... Kadın isteyecek ve kendine uygun adamla başlayacak ilişkisine... Sonra pürüz çıksa bile o adamla mücadele vermeye değer çünkü o da seni olduğu gibi seviyor... Aksi hiç sevmediğiniz halde yanınızdaki seviyor diye bir tencere yemeği zorla mideye indirmeye benzer, bir süre sonra tiksinti verir, kusturur, bezdirir... :32:

Her kadının nasıl kendine has zevki varsa her erkeğinde seçimleri ve zevkleri farklı olur. Kimi sarışın sever kimi esmer kimi güzel sever kimi seksi kimiside hepsini sever...

Genellememek gerekir,biz bayanlar bile ben esmer erkek severim konu sahibi sarışın,erkeklerde böyledir kimi seksi sever kimi güzel

herkesin begenisi farklı tabi ama bence ama yinede evlenmek istedikleri kızların masum güzellikte olmasını istiyorlar
evdede bi o kadar seksi :)

bu yoruma katılıyorum.

birde çevremdeki erkeklerde gördüğüm kadarıyla genelde masum, şirin, cıvıl cıvıl kızlar ilgisini çekiyo. yani kendilerine şirinlik yapılmasını ama insanlar içinde de nasıl davranılması gerektiğini bilen kızlar...
birde toplum içinde yukarda dediğim gibi ama baş başayken kendilerine seksi olmasını isterler...

yani benim erkek arkadaşım bana "insanların arasında nasıl davranman gerektiğini biliyosun, zaten çok tatlısın ama baş başayken de çook seksi oluyosun" der....

Seksi diyoruz Türkçe'de. Sexi diye yazmak da neyin nesi yahu... :86:

Soru da çok saçma ama yaa... :25: Yazmadan duramadım, kusura bakılmasın.

Back
X