o zaman canım çok şey istiyo bunlar:))) aslında sexilikten de kastım yani hani daha rahat kızlarmı tercih sebepleri olur yoksa daha tutucu kızlarmı yani konu içeriğinde bunlarda yorumlanabilir.
Kadın kendi gibi olur, "Beni beğensinler" diye saçını, makyajını, kıyafetini ayarlamaz, "verici ayarlarını" ve çizgisini erkeklerin gözüne girmek üzere değiştirmez, kendi sevdiği ortamlarda bulunursa aynı ortamda, onun özelliklerini, her şeyiyle kendisini sevecek adamla beraber olabilir...
"Ayşe cilveli, erkek arkadaşı ona bayılıyor ben de öyle olayım; Fatma ahlaklı kadın, kocası el üstünde tutuyor ben de öyle yapayım" diyen Ayşe'nin, Fatma'nın kocasının gözüne girer kendi ilişkisinde sınıfta kalır...
Kadın kendini erkeğe göre ayarlamaya çalıştığı için taktik, numara yapmak zorunda kalıyor zaten... Bulmuyor ilgisini, sevgisini cömertçe gösteren adamı, sonra "Üzerime düşmüyor, beni sevmiyor, aramıyor" diye mızmızlanıyor. Hata yapıyor kendi beklentisini geri planda tutarak... Kadın isteyecek ve kendine uygun adamla başlayacak ilişkisine... Sonra pürüz çıksa bile o adamla mücadele vermeye değer çünkü o da seni olduğu gibi seviyor... Aksi hiç sevmediğiniz halde yanınızdaki seviyor diye bir tencere yemeği zorla mideye indirmeye benzer, bir süre sonra tiksinti verir, kusturur, bezdirir...