Erkekler tam olaraka nezaman olgunlaşır tahminen

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen? 😄 selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.

Tamam arzulanma özlemim vardi ama bunlar bana Gina getirttiler. Cinsellik mi normalleşti bukadar yoksa dulum diyemi rahatlar böyle?

Tabii ben Almanyada yaşıyorum türkiyeye göre nekadar fark vardir bilmem.

Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen? 😄 selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.

Tamam arzulanma özlemim vardi ama bunlar bana Gina getirttiler. Cinsellik mi normalleşti bukadar yoksa dulum diyemi rahatlar böyle?

Şimdi toprağa girince ;suyunu veriyorsun çiçeğini ekince ,takriben mezarda olgunlaşır yani .:olamaz::işsiz::rolleyes:

Son düzenleme:
Olgunlaşmanin yaşla çok ilgisi yok. Yasadigin hayata göre değişiyor olgunlasma yaşi.
Belki adamlar cinsellik yasamak istiyor sadece bunu da belli ediyor olgunlasmamis diyebilir miyiz bilemedim. Etmese tamam da.

Mizaçla alâkalı biraz tabii ki yaş da etkili;ama 40 yaşına gelip olgunlaşmadıysa, emekliliğe kaldı sizin iş.

Yani genel olarak doğuştan bi olgunluk varsa iyi yoksa daha da olgunlaşmaz 😅

40’ından sonra azanı teneşir paklar . 🤭 Konunun ilk ordan açılması böyle düşünmeye itti beni 🧐

Cevap veriyorum,hiçbir zaman olgunlaşmıyorlar😐.

Cinsellikle olgunlaşıp olgunlaşmama bağlantısını nasıl kurduğunuzu anlamadım öncelikle. 30-40 yaşında sağlıklı bir bireyin hayatındaki kadınla cinsel birliktelik yaşamak istemesinden daha doğal bir şey olamaz. Siz yaşamak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bunu isteyene de garip gözüyle bakmanız ilginç geldi. Daha da ilginç olanı tanıştıktan beş dakika sonra bunların yaşandığını yazmanız, yüzlerce flörtüm olmuştur belki ama kimse bana ilk muhabbet olarak cinsellikten bahsetmedi.

Ben 20’li yaşlardayım, Türkiye’deyim ve burda da aynı.Bana mı denk geldi bilmiyorum erkekler direkt konuyu cinselliğe getiriyor. Nasıl bu kadar normalleşti anlamıyorum, ben mi eski kafalıyım? Cinsellik konuşulmasın taraftarı da değilim ama en azından başta bi birbirimizi tanısaydık….3-5 oturup kalksaydık

ps: son 1-2 senedir böyle oldu sanki. önceden böyle değildi flört işleri.

Son düzenleme:
Merhabadan sonra konuyu cinselliğe getiriyorsa, normal değil. Abazadır. Cinsellik için beraber olmak istiyordur. Konu sahibinin istediği bu değil. Karşılıklı olsa neyse dicem.
Bende Elbet cinsellik olsun istiyorum ama tanıştıktan birkac dakika veya gün sonra degil. Birkac hafta gecer ay gecer, yavas yavas düsünürsün. Ki bidaha asla birdefa cinsellik yasamadan herhangi bir beraberlige girmem. Daha önce cok yaş tahtaya basmisligim var cünki. Cokta önem veriyorum aslinda cinsellige ama sanki erkeklerin derdi birtek cinsellik olmus.

Cinsellikle olgunlaşıp olgunlaşmama bağlantısını nasıl kurduğunuzu anlamadım öncelikle. 30-40 yaşında sağlıklı bir bireyin hayatındaki kadınla cinsel birliktelik yaşamak istemesinden daha doğal bir şey olamaz. Siz yaşamak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bunu isteyene de garip gözüyle bakmanız ilginç geldi. Daha da ilginç olanı tanıştıktan beş dakika sonra bunların yaşandığını yazmanız, yüzlerce flörtüm olmuştur belki ama kimse bana ilk muhabbet olarak cinsellikten bahsetmedi.
Olgunlasmaktan kastım şu: Çapkınlığa doymuş, merakînı gidermiş, yeterince daldan dala konmus ve artık bir kadında oturaklı olmaya karar varmış Erkek

Back
X