- Konu Sahibi BilgeGokcen
-
11 yillik evliligimde kaynanamdan iyi seylerde gördüm kötü seylerde.esime kizarken her firsatta olaya benide dahil eder. esim bircok seye sahit oldu ama demekki umursamamis annesinin laflarini .bir gün esimle konusurken senin annende bana neler etti dedim ve esimin cevabi- annem sana ne yapti -oldu ve ben o an yasadiklarimi film karesi gibi gözümün önünde canlandirdim .kendi annem esime hep iyi davrandi hep biz iyi olalim diye.bir gün annem esime cok sinirlendi ve kizdi.vay efendim bana o lafi diyemezsin,sen kimsin gibi laflar etti esim.tabi ben arada kaldim.o gün bu gündür esim anneme soguk. ya ben yillardir kaynanam bana neler söyledi ama hep saygidir,annesidir dedim ama ben kötü oldum.esim ve benim basimizdan bir olay gecti kaynanami ve kaynatami karsimizda bulduk ,hakli olmamiza ragmen.bende esime kizdim nasil bir ailen varmis diye cünkü cok gücüme gitmisti.bu olay yüzünden onlara cok kirildim ve komsu olmamiza ragmen bir ay evlerine gitmedim,yardimina gitmedim,soguk davrandim esimde aynen.annesi farkinda suclu oldugunun ama gec kaldi.kendi kaybetti ama en cok esime kiziyorum niye beni savunmuyor diye.ayrica esim evin tek cocugu varin siz yorumlayin ben ne yapayim
Demek ki en iyi kaynana ölü kaynanatatlicadiarzu
ben benimkinin annesini öldürsem mi evlenmeden evvel yarın öbürgün gelip böyle dertlenmiyim burada ne diyonuzfisfisfis
O zaten kahrından ölür senin gibi caduyla uğraşınca tatlicadiarzu bence hiç zahmet etmene gerek yok naniknanik
Ben yardım ederim sana dadlum tatlicadiarzu
Ama bi şartla sonra benimkine geççes yerimseniben
Bak bu aklıma gelmemişti haklısın sanırım:Roflol::Roflol:
hem ne olmuş bana şeker gibi kızım laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?