Erkekler yasaklansın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tiramis_u

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
132
99
18
31
Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil 😉

Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin

Son düzenleme:
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Uzak duralım bacım bu erkeklerden. Olmuyor bunlarla.
Sorunlarınız neler biraz kapalı olmuş konu düzelir belki

Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Uzak duralım bacım bu erkeklerden. Olmuyor bunlarla.

Kocam ne yaptı size ya :KK12:

Simdi burda konuları yazanlar kadın oldugu icin.Birde erkekleri dinlesek belki cok daha fazla sikayet duyacagız.Kadin-erkek olarak bakmayalim olaya.İnsan olarak bakalım.Kisilik meselesi bu.Her kadında karsisindaki erkege mukemmel davranmiyor sonucta.Yalan dunyayi burnundan getirecegm diye evlenen kadınlar gördü bu gözler👀O yüzden sadece eşimizi sevgilimizi hayat arkadasimizi iyi secersek anlasabilecegimiz insanlardan secersek cok bir sorun olacagini dusunmuyorum.Ben secimimden cok memnunum❤️

Yorumları görünce feminist gruptan atılan kadın geldi aklima😆

bu arabesk bakış açısına da hastayım.

onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilg

mahvettirmeyin hayatınızı🤷‍♀️
her bir şeyi gönül rızası ile yapıp kabul ediyorsunuz. bir insan bir insana izin verdiğiniz ölçüde zarar verebilir. hayatınızı mahvettiyse siz izin verdiğiniz için.
aman suçu kendinizde aramayın erkekleri çöpe atın mükemmel çözüm.

bu arabesk bakış açısına da hastayım.

mahvettirmeyin hayatınızı🤷‍♀️
her bir şeyi gönül rızası ile yapıp kabul ediyorsunuz. bir insan bir insana izin verdiğiniz ölçüde zarar verebilir. hayatınızı mahvettiyse siz izin verdiğiniz için.
aman suçu kendinizde aramayın erkekleri çöpe atın mükemmel çözüm.
Birebir katılıyorum imzamı atarım altına.

Sorunlarınız neler biraz kapalı olmuş konu düzelir belki
Siz çok meraklı bı üyesiniz ben anlamıyorum nedir bu dert ogrenme merakınız? Bana iki kere mesaj attınız konularım hakkında başkalarının konularinda da sürekli konu öğrenmeye çalışıp kendinizle kiyasliyosunuz yetmedi mi?

Erkekleri yetiştirenler yine biz kadınlar aslında. Aman benim oğlum yapar aman benim oğlum minik bir prens bütün kadınlar ona kul köle olsun mantığı ile yetişen adamların yaşattıkları çoğu. Klasik olacak ama ergenliğinde erkek çocuklar kızlar konusunda erkek değil mi gezecek tozacak çapkın olacak diye gururla anlatılırken kız çocuklarına yapılan baskı asla değişmiyor. Bunları değiştirmeden bir yere varamayız.

Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Kocam naptı be aaa mis gibi koca maşallah 😂😂 Bir de ben kadınların bir arada olduğu ortamın sakin kaldığını görmedim. Erkekler belirli ölçüde kalabilir.
Bir de ablacım bdv’de ne paylaşılmasını bekliyorsun ki? Site kadınlar sitesi, topic bir derdim var. Kadınlar erkekleri çekiştirecek başka nolcak

Siz çok meraklı bı üyesiniz ben anlamıyorum nedir bu dert ogrenme merakınız? Bana iki kere mesaj attınız konularım hakkında başkalarının konularinda da sürekli konu öğrenmeye çalışıp kendinizle kiyasliyosunuz yetmedi mi?
öğrenmezsek nasıl yporum yapabiliriz? sence tek soran ben miyim. ayrıca sizde bana çok farklı tavsiyeler verip asla kendi uygulayamayanlardansınız. keşke herkesin söylediği ve yaptığı bir olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X