hayır bu kadının bana anlatıkları ve benim izlenimlerimEvliligi problemli diye arkadasiyla dertlesen erkekleri hic sevmiyorum. Problemliyse ayril. Karinla ozelini niye anlatiyorsun? Zaten dedigin gibi telefonu acar acmaz bulasik mi yikiyorsun diye ilkel bir espri yapan adamin evliliginin probemli olmasi cok normal.
Esin girmez de adam hic guven telkin etmiyor. Kadinlara yaklasimi cok primitif. Tam anlamiyla sexist bir adam.hayır bu kadının bana anlatıkları ve benim izlenimlerim
eşim arakadaş ile böyle muhabbetlere girdiğini hiç bilmem olsada anlatmaz
Böyle bir durumda dışardan bakan biri olsam acaba eğitim seviyesi nedir neden böyle diye sorgulardım ama adam doçentEsin girmez de adam hic guven telkin etmiyor. Kadinlara yaklasimi cok primitif. Tam anlamiyla sexist bir adam.
gücün yetmesi değilde artık kendinede banada güveni tam 17 yıl olunca artık önemsememeyi öğreniyorsunBoyle esprilerin yapılacağı erkek var yapılmayacağı erkek var. Benim esime kimse imasini dahi edemez mesela. Erkegin arkadaş ortaminda gördüğü saygiya bağlı bu imalar dolaylı laf sokmalar. Arkadaşının doldurusuyla gelip karısına eziyet eden de gücünün yettigine erkeklik yapiyor iste.
umarım olmaz 3 çocukları var ama kadın bunalmış ve kendini salmış durumdahmm iki gün sonra bosaninca keşke bulasik yikiyaydim da karım çocuklarım yanımda olaydı diye çok ah vah eder böyle tipler ama geçmiş olsun.
eski ve kadim dostlar bunlar aldırmıyorum zatenKaç yıldır evlisiniz.Bu arkadaşı da 20 yıllık sanırım,sizden eski.
Dinleyecek olsaydı onu en başından dinlerdi zaten.
İlk kılıbıksın tarzı esprisi değildir onun da,endişe etmeyin,böyle alışmış böyle gider.
Insan egitim bazi seyleri degistirir diye umut ediyor ama maalesef olmuyor. Ilkokul mezunu cok anlayisli kocalar, iyi aile babalari varken profesor karisini doven profesor var. Isin ilginci bosanmiyorlar da ve yaslari var. Insanlar ilginc.Böyle bir durumda dışardan bakan biri olsam acaba eğitim seviyesi nedir neden böyle diye sorgulardım ama adam doçent
Bilemiyorum sadece bazen kızıyor bazende üzülüyorum
Esinizi degil arkadas gazıyla doldurusa gelen erkekleri kastettim. Esiniz insanlari biraz idare eden alttan alan biri galiba. 20 yıllık dostunun lafına alınıyorsa o da rahatsiz oluyor belli ki.gücün yetmesi değilde artık kendinede banada güveni tam 17 yıl olunca artık önemsememeyi öğreniyorsun
Hani bende bu kadarını bekliyormuydum hayır:)))Esiniz arkadasina bulasik konusunda cok guzel cevap vermis. Benim babam olsa yok canim ne bulasigi diye savunmaya gecerdi hemen.
Eşim bu arkadaşının esprileri karşısında hep ona sen adam olmazsın oğlum der:))))Bence esin mukemmel cevaplar vermis.Zaten doldurusa gelen bi tip olsaydi evliligin ilk yilinda kilibik gozukmemek icin elinden geleni yapardi
Bence etraftakiler icten ice size imreniyorlar hatta kiskaniyo olabilirler.Maasallah ben bile imrendim insallah boyle devam eder:) Tabi o arkadas esiyle sorunlu oldugu icin sizi rahat birakmiyor kendince espri yapiyor kutukEşim bu arkadaşının esprileri karşısında hep ona sen adam olmazsın oğlum der:))))
Ne o kılıbık nede baskın biriyim
sadece birbirimize değer verdiğimiz için etraftan zaman zaman bu tür yorumlar alıyoruz
Mesala banada nasıl onun ailesine bu kadar tölerans gösterebiliyorsun derler
Hiç takmam iyi anlaşırım eşimin annesi eşimin kardeşleri hatta onların eşleriyle
İyi olmak iyi ilişkiler içerisinde olmak mucize değil diyoruz da inanmıyorlar:))))
Ne yazık ki okumak karektersizlige engel değil . .Böyle bir durumda dışardan bakan biri olsam acaba eğitim seviyesi nedir neden böyle diye sorgulardım ama adam doçent
Bilemiyorum sadece bazen kızıyor bazende üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?