• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.922
198
Bu benim için çok büyük dert olmasa da paylaşmak isterim
bugün pazar malum evdeyiz ailece bir planımızda yoktu

Eşimin bir arkadaşının kardeşi hastahanede hasta önceki gün ziyaretine gitmişti bugünde arıyayım dedi
Bunlar fakülteden arkadaş 20 yıllık bir geçmişleri var

Eşim aradı ulaşamadı yarım saat sonra arkadaşı geri döndü odada ses net duyuluyor arkadaşı daha açar açmaz ne o bulaşık mı yıkıyorsun:))) dedi eşim yıkasam ne olur ailenin huzuru mutluluğu için bulaşıkta yıkarım yemekte yaparım dedi sen yaparsın dedi arkadaşı işte hal hatır esprili bir konuşma oldu aralarında

Eşim ben bir iki saatliğine çıkıyorum arkadaş bekliyor canı sıkkın diyerek çıktı

Arkadaşının evliliğini sanırım problemli eşiyle çok samimi olmasak ta arada görüşürüz kadın lisans mezunu atanamadığı için eşi çalşmasını istemiyor ve üç çocuğu var kadının eşinin ailesi de problemli

Eşim dinler ama doğru bildiğini yapar ama böyle olmayan arkadaşlarının dolduruşuna gelip eşini üzen erkekleri düşündüm ve paylaşmak istedim

Boyle esprilerin yapılacağı erkek var yapılmayacağı erkek var. Benim esime kimse imasini dahi edemez mesela. Erkegin arkadaş ortaminda gördüğü saygiya bağlı bu imalar dolaylı laf sokmalar. Arkadaşının doldurusuyla gelip karısına eziyet eden de gücünün yettigine erkeklik yapiyor iste.

Evliligi problemli diye arkadasiyla dertlesen erkekleri hic sevmiyorum. Problemliyse ayril. Karinla ozelini niye anlatiyorsun? Zaten dedigin gibi telefonu acar acmaz bulasik mi yikiyorsun diye ilkel bir espri yapan adamin evliliginin probemli olmasi cok normal.

Evliligi problemli diye arkadasiyla dertlesen erkekleri hic sevmiyorum. Problemliyse ayril. Karinla ozelini niye anlatiyorsun? Zaten dedigin gibi telefonu acar acmaz bulasik mi yikiyorsun diye ilkel bir espri yapan adamin evliliginin probemli olmasi cok normal.
hayır bu kadının bana anlatıkları ve benim izlenimlerim
eşim arakadaş ile böyle muhabbetlere girdiğini hiç bilmem olsada anlatmaz

hayır bu kadının bana anlatıkları ve benim izlenimlerim
eşim arakadaş ile böyle muhabbetlere girdiğini hiç bilmem olsada anlatmaz
Esin girmez de adam hic guven telkin etmiyor. Kadinlara yaklasimi cok primitif. Tam anlamiyla sexist bir adam.

Kaç yıldır evlisiniz.Bu arkadaşı da 20 yıllık sanırım,sizden eski.
Dinleyecek olsaydı onu en başından dinlerdi zaten.
İlk kılıbıksın tarzı esprisi değildir onun da,endişe etmeyin,böyle alışmış böyle gider.

hmm iki gün sonra bosaninca keşke bulasik yikiyaydim da karım çocuklarım yanımda olaydı diye çok ah vah eder böyle tipler ama geçmiş olsun.

Esin girmez de adam hic guven telkin etmiyor. Kadinlara yaklasimi cok primitif. Tam anlamiyla sexist bir adam.
Böyle bir durumda dışardan bakan biri olsam acaba eğitim seviyesi nedir neden böyle diye sorgulardım ama adam doçent
Bilemiyorum sadece bazen kızıyor bazende üzülüyorum

Boyle esprilerin yapılacağı erkek var yapılmayacağı erkek var. Benim esime kimse imasini dahi edemez mesela. Erkegin arkadaş ortaminda gördüğü saygiya bağlı bu imalar dolaylı laf sokmalar. Arkadaşının doldurusuyla gelip karısına eziyet eden de gücünün yettigine erkeklik yapiyor iste.
gücün yetmesi değilde artık kendinede banada güveni tam 17 yıl olunca artık önemsememeyi öğreniyorsun

Kaç yıldır evlisiniz.Bu arkadaşı da 20 yıllık sanırım,sizden eski.
Dinleyecek olsaydı onu en başından dinlerdi zaten.
İlk kılıbıksın tarzı esprisi değildir onun da,endişe etmeyin,böyle alışmış böyle gider.
eski ve kadim dostlar bunlar aldırmıyorum zaten
bu saatten sonra ne o nede eşim değişir
umarım değişir ama arkadaşı
severim de kendisini esprili biridir

Böyle bir durumda dışardan bakan biri olsam acaba eğitim seviyesi nedir neden böyle diye sorgulardım ama adam doçent
Insan egitim bazi seyleri degistirir diye umut ediyor ama maalesef olmuyor. Ilkokul mezunu cok anlayisli kocalar, iyi aile babalari varken profesor karisini doven profesor var. Isin ilginci bosanmiyorlar da ve yaslari var. Insanlar ilginc.

gücün yetmesi değilde artık kendinede banada güveni tam 17 yıl olunca artık önemsememeyi öğreniyorsun
Esinizi degil arkadas gazıyla doldurusa gelen erkekleri kastettim. Esiniz insanlari biraz idare eden alttan alan biri galiba. 20 yıllık dostunun lafına alınıyorsa o da rahatsiz oluyor belli ki.

Esiniz arkadasina bulasik konusunda cok guzel cevap vermis. Benim babam olsa yok canim ne bulasigi diye savunmaya gecerdi hemen.:KK45:
Hani bende bu kadarını bekliyormuydum hayır:)))
O an için onun için değerli olduğumuzu hissetim
Ne kadar küçük bir ayrıntı ama değeri ölçülemez
Çok zor değil aslında eşlerin birbirlerine bunu hissettirmeleri
Baban klasik türk babası:))))
Buda farklı bir konu olarak burda dursun:)))

Bence esin mukemmel cevaplar vermis.Zaten doldurusa gelen bi tip olsaydi evliligin ilk yilinda kilibik gozukmemek icin elinden geleni yapardi
Eşim bu arkadaşının esprileri karşısında hep ona sen adam olmazsın oğlum der:))))
Ne o kılıbık nede baskın biriyim
sadece birbirimize değer verdiğimiz için etraftan zaman zaman bu tür yorumlar alıyoruz
Mesala banada nasıl onun ailesine bu kadar tölerans gösterebiliyorsun derler
Hiç takmam iyi anlaşırım eşimin annesi eşimin kardeşleri hatta onların eşleriyle
İyi olmak iyi ilişkiler içerisinde olmak mucize değil diyoruz da inanmıyorlar:))))

Eşim bu arkadaşının esprileri karşısında hep ona sen adam olmazsın oğlum der:))))
Ne o kılıbık nede baskın biriyim
sadece birbirimize değer verdiğimiz için etraftan zaman zaman bu tür yorumlar alıyoruz
Mesala banada nasıl onun ailesine bu kadar tölerans gösterebiliyorsun derler
Hiç takmam iyi anlaşırım eşimin annesi eşimin kardeşleri hatta onların eşleriyle
İyi olmak iyi ilişkiler içerisinde olmak mucize değil diyoruz da inanmıyorlar:))))
Bence etraftakiler icten ice size imreniyorlar hatta kiskaniyo olabilirler.Maasallah ben bile imrendim insallah boyle devam eder:) Tabi o arkadas esiyle sorunlu oldugu icin sizi rahat birakmiyor kendince espri yapiyor kutuk

Ne yazık ki okumak karektersizlige engel değil . .

bir iki saat önce bende esime diyordum.
ne gereksiz erkek muhabbetleriniz var diye.
:))
bazi seyleri hiç anlayamayacagiz sanirim.
o yüzden hep diyorum.bir daha dünyaya gelirsem kesinlikle erkek olmak istiyorum.
nasil bir kafayla yasiyorlar çok merak ediyorum doğrusu:confused:
esinizide takdir ettim.guzel cevap vermis.Hoppa

Back
X