Erkeklerde yaşla gelişen duygusuzluk

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Bu konu canımı çok sıkıyor.Ruhsuz bunlar , ruhsuz .
Çok iyi gözlem yeteneğim oldugunu dusunuyorum .

Bilmiyorum bana katılıyor musunuz ama durum şöyle ;

18-25 yaş arası çok masum oluyorlar genelde, ilgili aşık ,kötülük yok , temiz hayaller .

ama 25 den sonra kademeli olarak duygularını yitirmeye başlıyorlar. Kadınlarla yaşadıkları ilişkiler , genelde yanlış kadınlar tarafından duyguları köreltiliyorlar ve topluma ARIZA ERKEK modeli kazandırılıyor.

Örneğin ben 40 yaşındayım geçmişte de böyleydi yaşıtlarıma bakardım eskiden aynen durum bu . Şimdi de değişen pek birşey yok gibi .

Erkekler sevdikleri zaman cidden farklı seviyorlarmıs bunu anladım. 20 li yaşlarındayken bana aşık biri vardı benden 3 yaş büyük, kimse beni öyle sevmedi kızlar ve ben o erkeği elimden kaçırdım . Şımarıklıklarımla .
Gerçekten bunu hissedebiliyorum kimse beni öyle sevmedi .

14 Şubatta 40 yaşında bekar biri olarak içimi dökmek istedim . Bir çoğunuzdan da büyüğüm yaşça , öyle işte, içimden geldi

Yanlış erkeklerle tanışmışsınız büyük ihtimal +30larında fazlasıyla karakterli ve aşık adamlar da cok fazla
Sadece 18lerde oldugu gibi havalarda ucmayıp ayakları yere saglam basarak ne istediklerini neyi istemediklerine emin oluyorlar o kadar

Erkek ilk defa aşık olduğu insana karşı başka oluyor bidaha dikiş tutturamıyor sanırım

aynı şey kadınlar için de geçerli olabilir. çoğu erkek için geçersiz de olabilir. genellemelerle yürümüyor bu iş. beş parmağın beşi bir olamaz.

Değişir bunlar hep.
Erkekten Erkeğe kişiden kişiye
Herkes aynı değil.

ben erkek cogunluk ortamlarda calistim hep,
ve kesin gorusum,
erkekler kadinlardan daha duygusallar, ve cok daha sagdiklar aska.

tabi istisnalar kaideyi bozmaz

Bence yanlis erkekler olmus hep cevrenizde
Bende 40 yasindayim , esim 47
Adam beni oyle guzel seviyor ki, kelimelerle ifade edemem
Mesela babam da yaslandikca daha da bi asik oldu anneme , hep asikti ama daha duygusallasti , daha duskunlesti
Siz 40 yasınızdasınız esiniz de 47 .
Kac yasında tanıstınız ?

Bence tam tersi. Yaş aldıkça insan (kadın erkek ayırmıyorum) daha duygusal, daha özverili, daha vicdanlı ve daha dingin oluyor.

Back
X