Erkeklerden iğreniyorum normal mi

fasulyeci1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
100
174
33
27
Kizlar merhaba 26yas cocuksuz 6aydir bi bosanma davam var davaya gelmedigi icin uzuyor davamiz.

Gayet modern medeni biriyimdir isim dolayisiyla karsi cinsle konusma amacli zaten muhatap oluyorum.
Bu sorun degil isim geregi.

Sorun konusurken bir erkegin yuzune bakmaktan korkuyorum benden etkilenirse diye o yuzden hep soguk biriyim zannediliyorum.
Geçen minibuste biri geç kizim gibi sirtima dokundu iğrendigimi hissettim.
Sanirim hala ona olan sadakatim en ust duzeyde devam ediyor buda sorun degil
Korktugum sey psikolojik olarak bende bir tramva yaratirmi cunku gercekten erkeklerden igreniyorum o olmayan birine yanlisliklq bile dokunmak beni kendimden sogutuyor.
Yani cinselyonelim tramvasi falan yasarmiyim ilerde?
Yoksa suan bunlar çok normal mi?

Kizlar merhaba 26yas cocuksuz 6aydir bi bosanma davam var davaya gelmedigi icin uzuyor davamiz.

Gayet modern medeni biriyimdir isim dolayisiyla karsi cinsle konusma amacli zaten muhatap oluyorum.
Bu sorun degil isim geregi.

Sorun konusurken bir erkegin yuzune bakmaktan korkuyorum benden etkilenirse diye o yuzden hep soguk biriyim zannediliyorum.
Geçen minibuste biri geç kizim gibi sirtima dokundu iğrendigimi hissettim.
Sanirim hala ona olan sadakatim en ust duzeyde devam ediyor buda sorun degil
Korktugum sey psikolojik olarak bende bir tramva yaratirmi cunku gercekten erkeklerden igreniyorum o olmayan birine yanlisliklq bile dokunmak beni kendimden sogutuyor.
Yani cinselyonelim tramvasi falan yasarmiyim ilerde?
Yoksa suan bunlar çok normal mi?
Benden etkilenirse mi 😀😀 o ne özgüven o.allah bize de versin.

Özguven degil takinti korkuyorum
Çok iyi anlıyorum sizi. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Kimse onu beğendiğim yanılgısına düşmesin diye buzlar kraliçesi gibi geziyorum yaşlı genç hiç fark etmez tüm erkeklere aşırı sert cevap veriyor gerekmedikçe yüzlerine dahi bakmiyorum.
Erkeklerin büyük bir çoğunluğu pislik çünkü, yanlışlıkla gülümseyen kadın görseler peşinde koşup onu kendilerine kur yapmış gibi görüyorlar

siz severek mi boşanıyorsunuz? duygularınız var mı eski eşinize karşı? evliyken yaşadığınız evde mi yaşıyorsunuz? ihanet ediyor gibi hissediyorum demişsiniz hala hisleriniz varsa belki ondandır. zamanla geçer sanırım. daha çok yeni. boşandığınızda ve yeni hayatınıza adapte olunca yavaş yavaş normale dönersiniz. ama geçmez ve de artarsa psikologla görüşün bence.

siz severek mi boşanıyorsunuz? duygularınız var mı eski eşinize karşı? evliyken yaşadığınız evde mi yaşıyorsunuz? ihanet ediyor gibi hissediyorum demişsiniz hala hisleriniz varsa belki ondandır. zamanla geçer sanırım. daha çok yeni. boşandığınızda ve yeni hayatınıza adapte olunca yavaş yavaş normale dönersiniz. ama geçmez ve de artarsa psikologla görüşün bence.
Severek degil ama aliskanligin getirdigi bir sorun sanirim cunku ben ondan baska bir erkege hic dokunmadim ilk sevdigimdi evlendik. Hayir ben artik ailemleyim evet ihanet eder gibi halbuki o bana ihanet etti ilk yilimizda sonrasinda hayata kast bole bir adama hala nasil ihanet eder gibi hissediyorum bende bilmiyorum

Bende iğrenip nefret ediyorum ama iyiyim yani bir sorun görmüyorum kendimde çünkü gerçekten öyleler. Hatta belki tuhaf gelecek ama hepsini kimi dürtsem diye geziyorlar gibi görüyorum.. İşten eve bir gelişim var kapımı kitleyip çayımı ocağa koydum mu benden mutlusu yok defolsun gitsinler kapı dışarı yallah

Benden etkilenirse mi 😀😀 o ne özgüven o.allah bize de versin.
Ne yazıki konu sahibi bu konuda haklı.Toplumumuzda boşanmış veya boşanma aşamasındaki kadına özür dileyerek söylüyorum farklı gözle bakılıyor düşüncesi bile iğrenç .Özgüven değil tedbir demek daha doğru.

İhanete uğradığımdan beri tiksiniyorum ben de. Bir ortamda erkek sayisi azsa daha iyi hissediyorum. Çocuğa hayvana istismar da hep erkeklerden çıkıyor malum. Uzun süredir ilişkim yok. Yıllar yılıdır. Hep böyle gitmez ama bu bir süreç belki de

Severek degil ama aliskanligin getirdigi bir sorun sanirim cunku ben ondan baska bir erkege hic dokunmadim ilk sevdigimdi evlendik. Hayir ben artik ailemleyim evet ihanet eder gibi halbuki o bana ihanet etti ilk yilimizda sonrasinda hayata kast bole bir adama hala nasil ihanet eder gibi hissediyorum bende bilmiyorum
hayatınızdaki tek erkek o olmuş ve büyük hayalkırıklığı yaşatmış böyle hissetmeniz normal. tüm erkeklere öfke duyuyorsunuz şu an. ama çok da fazla üstünde durmayın bu duygunun iyice takıntı olmasın. zamanla öfkeniz geçtikçe bu hisler de geçer bence.

Normal normal boşanma sürecinin verdiği bir durum olmakla birlikte boşandıktan sonra sana yapılacak sevişilecek kadın, müsait kadın bakışlarından, tavırlarından iyice tiksineceksin. Oda geçecek korkma. Uzun süre sonra ya alışacaksın yada ömrün boyunca erkeklerden iğrenmeye devam edeceksin. Psikolog bile buna çare bulamaz çünkü sorun sende değil onlarda...

Bence, yaşadığınız durumda normal. Zamanı gelince her şey değişecektir.
Sizi anlıyorum ve hepsine katılıyorum ve aynısını yaşıyorum.
Ama benim konu sadakatten değil, artık tahammül edemiyorum erkeklere...

Bir süre böyle hissedebilirsiniz ama bir süreçtir geçidir bence, zamana bırakın, isterseniz psikolojik destek alın daha rahat atlatırsınız.

Back
X