Erkeklerden nefret ediyorumm

Teşekkür ederim yorumlarınız çok yapıcı çok seviyorum sizi 🥹🫶
Sende 10 yıl önceki halimi görüyorum bazen. Sen ceycey ben ise ceyo. Aniden sinirlenip tahammülümün sıfır olduğu dönemler yaşadım neyseki geçti gitti. 4 aydır psikolojik destek alıyorum ilaç kullanıyorum. Kendimi iyileştirmeyi, bana iyi gelen şeyleri yapmayı seçiyorum ve insanlardan destek istemekten gocunmam. Bu ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Okulun da bitmek üzere. Umarım hep mutlu olursun. Ama bu öfke kontrol sorununu aşman için senin de psikolojik destek alman gerekiyor. Canını sıkan, saçma sapan konuşan erkeklerden uzak dur. Kendine odaklandıkça daha iyi olacaksın. Ha bir de cinsellik mevzusu var. Yıllardır bastırılmış birikmiş dürtüler var içinde. Kendi bedenini tanımak keşfetmek de seni rahatlacaktır.

Sende 10 yıl önceki halimi görüyorum bazen. Sen ceycey ben ise ceyo. Aniden sinirlenip tahammülümün sıfır olduğu dönemler yaşadım neyseki geçti gitti. 4 aydır psikolojik destek alıyorum ilaç kullanıyorum. Kendimi iyileştirmeyi, bana iyi gelen şeyleri yapmayı seçiyorum ve insanlardan destek istemekten gocunmam. Bu ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Okulun da bitmek üzere. Umarım hep mutlu olursun. Ama bu öfke kontrol sorununu aşman için senin de psikolojik destek alman gerekiyor. Canını sıkan, saçma sapan konuşan erkeklerden uzak dur. Kendine odaklandıkça daha iyi olacaksın. Ha bir de cinsellik mevzusu var. Yıllarıdır bastırılmış birikmiş dürtüler var içinde. Kendi bedenini tanımak keşfetmek de seni rahatlacaktır.
Çok teşekkür ederim alacağım en kısa sürede burs biriktirip.🫶

Back
X