- Konu Sahibi uçuk_kaçxixk
-
bence seninki arkadaşın dediği gibi psikolojik bi durum.'ben istediğimi elde ederim' gibi bi hırsın,bi iddian var kendi kendine.etrafındakilerde bunu görüp 'aaa o çocuğu bile nasıl elde ettin,helal olsun valla sana kızım' deyince inanılmaz hoşuna gidiyodur senin büyük ihtimalle:kedi:neden sırf çıkmak olsun diye çıkıyosunki birileriyle??1 sene boyunca sırf illa hayatında birileri olsun diye dört tane sevgili ediniyosanki,2 haftalık sevgiliye sevgili ne kadar denirse artık,1 sene boyunca kendince arkadaşlarınla takılıp,kendi içindeki sesi dinleyip acaba gerçekten seveceğin insanın kim olduğunu ve hayattan,sevgiden neler beklediğini düşünmeyi denesen??hayatında illa birileri olmak zorunda diil inan buna.kimseninde duygularını kırma,belki sen onlarla bi heves için çıkıyosun ama,karşındaki bi erkekte olsa o da bi insan ve belkide senden gerçekten hoşlanıyorlar.yapma bunu,bunun sana ileride nasıl geri döneceğini düşün en azından.
çok sağol damlasu22 söylediklerin kesinlikle çok doğru.bence seninki arkadaşın dediği gibi psikolojik bi durum.'ben istediğimi elde ederim' gibi bi hırsın,bi iddian var kendi kendine.etrafındakilerde bunu görüp 'aaa o çocuğu bile nasıl elde ettin,helal olsun valla sana kızım' deyince inanılmaz hoşuna gidiyodur senin büyük ihtimalle:kedi:neden sırf çıkmak olsun diye çıkıyosunki birileriyle??1 sene boyunca sırf illa hayatında birileri olsun diye dört tane sevgili ediniyosanki,2 haftalık sevgiliye sevgili ne kadar denirse artık,1 sene boyunca kendince arkadaşlarınla takılıp,kendi içindeki sesi dinleyip acaba gerçekten seveceğin insanın kim olduğunu ve hayattan,sevgiden neler beklediğini düşünmeyi denesen??hayatında illa birileri olmak zorunda diil inan buna.kimseninde duygularını kırma,belki sen onlarla bi heves için çıkıyosun ama,karşındaki bi erkekte olsa o da bi insan ve belkide senden gerçekten hoşlanıyorlar.yapma bunu,bunun sana ileride nasıl geri döneceğini düşün en azından.
ya her alanda böyleyim bi şarkıyı bile tam dinleyemiyorum bi cafeye gidince bile 15 20 dkdan fazla oturamıyorum.diğer alanlar da nasılsın ?
kısa süre de yoğun hisler yaşayıp sonra çabucak söner mi hevesin,
diğer ilgi alanlarında da yaşadığını erken mi sıkılırsın,, erken mi tüketirsin,,
yoksa yalnızca birlikteliklerinde mi süreklilik sağlamıyorsun/sağlayamıyorsun?
ya her alanda böyleyim bi şarkıyı bile tam dinleyemiyorum bi cafeye gidince bile 15 20 dkdan fazla oturamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?