Erkeklerden ok abuk sklyorum

uçuk_kaçxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
146
0
96
İstanbul
slm arkadaşlar.ben 20 yaşında kendine göre bi güzelliği olan bi kızım işte.bu güne kadar kimle istedimse çıktım ama en fazla 2 hafta.maksimumum 2 hafta yani ilk önce herşeyi çok yoğun yaşıyorum ve bi kaç hafta sonra bnde bi bıkkınlık sıkılma söz konusu oluyor.bunu yaşamayı hiç istemiyorum her sefernde bir daha olmayacak diyorum ama yine aynı şeyler oluyo.bunun kötü birşey olduğunun farkındaym çünkü karşımdaki kişiyi çok üzüyorum ve bunu yapmak istemiyorum ama elimden birşey gelmio:1no2:biliorum kesin çözüm kimse ile flört etmemek ama bu da olmuyo yani.ama ne yapacağımı anlamadm işteee.:uhm::uhm::uhm:

bence biraz kendine çekil...sonuçta flört olmadanda yaşarsın bir süre.birinden ayrılıp başka bir ilişki yaşarsan tabiki sağlıklı olmaz...lmaz:bu hayatta böyle devam edemez,yıpranan ve üzülen sen olursun...baktın olmuyor psikolojik bir yardım al...

ya aslında bir senedir 4 kişiyle flört ettm ve hepsinde aynı şeyi yaşadm kendime söz veriorm baya uzun bi süre geçio ve bn yine kendimi aynı durumda buluyorum malesef

bence seninki arkadaşın dediği gibi psikolojik bi durum.'ben istediğimi elde ederim' gibi bi hırsın,bi iddian var kendi kendine.etrafındakilerde bunu görüp 'aaa o çocuğu bile nasıl elde ettin,helal olsun valla sana kızım' deyince inanılmaz hoşuna gidiyodur senin büyük ihtimalle:kedi:neden sırf çıkmak olsun diye çıkıyosunki birileriyle??1 sene boyunca sırf illa hayatında birileri olsun diye dört tane sevgili ediniyosanki,2 haftalık sevgiliye sevgili ne kadar denirse artık,1 sene boyunca kendince arkadaşlarınla takılıp,kendi içindeki sesi dinleyip acaba gerçekten seveceğin insanın kim olduğunu ve hayattan,sevgiden neler beklediğini düşünmeyi denesen??hayatında illa birileri olmak zorunda diil inan buna.kimseninde duygularını kırma,belki sen onlarla bi heves için çıkıyosun ama,karşındaki bi erkekte olsa o da bi insan ve belkide senden gerçekten hoşlanıyorlar.yapma bunu,bunun sana ileride nasıl geri döneceğini düşün en azından.

aklımdan geçenleri tek tek yazmışsın, sağol damlasu22kaydirigubbakcemile5

bu akılla gidersen daha çok üzersin. ve üzdüklerinden bir bir çekersin sonra .yaşın 20 hiç de küçük değilsin. birilerine bişeyleri ispat etmen gerekmiyor. yok olmuyor yapamıyorum diyorsan, bence bi psikologdan yardım al

kendine çeki düzen vermen dileğiyleşakkıdı

çok sağol damlasu22 söylediklerin kesinlikle çok doğru.

diğer alanlar da nasılsın ?
kısa süre de yoğun hisler yaşayıp sonra çabucak söner mi hevesin,
diğer ilgi alanlarında da yaşadığını erken mi sıkılırsın,, erken mi tüketirsin,,
yoksa yalnızca birlikteliklerinde mi süreklilik sağlamıyorsun/sağlayamıyorsun?

ya her alanda böyleyim bi şarkıyı bile tam dinleyemiyorum bi cafeye gidince bile 15 20 dkdan fazla oturamıyorum.

ya her alanda böyleyim bi şarkıyı bile tam dinleyemiyorum bi cafeye gidince bile 15 20 dkdan fazla oturamıyorum.

bunu sonu yok... aslında hem var hem yok..
cafe de duramayınca sinemaya gidersin, oradan sıkılınca kayak yaparsın belki, sonra arkadaşın ile satranç oynarsın.. falanfalan.. bulur,yaparsın birşeyler.. bu sonu yok kısmı..
eninde nihayetin de evine gelir, kendinle ilgilenirsin
kendinle ilgilinirken de yaptığın her ne olursa ondan sıkılmazsın.. -sıkılmadıkların için diyorum sıkılmazsını- o senin için aktivite olmaktan çıkmış, seninle beraber devinen bir zamandır.. ondan sıkılmazsın işte.. bu da sonu var kısmı.. düşüneceğin nokta burası olmalı..
kendini tanımaya çalışmalısın..
neden bazı vakit geçirdiklerinden sıkılıp, neden diğerlerinden sıkılıyorsun.. seni o işten odaklanmaktan alıkoyan, dağıtan ne..
yanıtın bunlar arasında saklı bence..

canım senin gerçekten hoşlanabılecegın hobiler yada işler bulmayı dene kendine.farkedemedğin birşeyler vardır.bende senin gibiyim gittiğim yerden,yaptıgım işten sıkılıyorum ve sürekli mekan değiştirmek yada bırseylerde degıişıklık yapmak istiyorum.tek bırsey dışında işim dışında ama işimde en fazla 8 ayda bır işyeri alanı değiştirilen bir iş ve bırcok farklı yerde çalışma imkanın var ve yaptıgım iş çok zevkli bende çok maymun istahlıyım.ve sırf 3 yıllık ilişkim maymun iştahli olmam yüzünden bitti dersem yerdiri.o çok şey yapmayı denedi çok üzüldü ve en sonunda öyle bir üzdüki 2.5 ayda kendime gelemedim ve çevremdeki insanlara naptıgımı farkettim.
kendini dinle kendıne zaman ver demeyeceğim ben sana zaten desemde ruhun itibari ile kendine hakim olamazsın 2 yıl öncesinde banada deselerdi anlamazdım çünkü.ama yaşanılan olaylar zaman geçtikçe seni bu durumdan çıkartacak ve sıkılmaktansa yaptıgın seylerden zevk almaya başlayacaksın.ama kendine dikkat et naparsan yap ileride nasıl karşıma çıkar diye düşünüp hareket et.bırak erkeklerden sıkıl zaten cogu eglenceli değil bır gun bızı gercekten etkıleyecek bırısı karşımıza çıktığında çok mutlu olucaz zaten şimdilik böyle olsun dert etme.

canım,demekki gerçek aşkla hiç karşılaşmamışsın
sende bir sorun oldugunu düşünmüyorum
yani karşına "O" çıktığında böyle olmayacak
emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…