erkeklere göre aşk nedir erkek aşkı nasıl yaşar..

aslında doğru söylüyosun biliyo musun.. içimde ona duyduğum bu aşk bitince ben çekip gidebilirim çünkü benim nedenlerim yok aşk insanı kör ediyor ama sevgi daha dingin daha sakin ve daha akılcı...

bence tam tersi.senin içindeki aşk bitse bile sevgin bitmez ve bizamanlar dizlerini titreten o adam aşk bitti desen bile arasıra yine kendisini aşık eder sana, çünkü sen onu tutuyla sevidin bikere... ama o sana aşık değil ve ilerde sende yaşamadığı bu duyguyu bi başkasına hissederse gitmesi çok daha kaçınılmaz.

bence tam tersi.senin içindeki aşk bitse bile sevgin bitmez ve bizamanlar dizlerini titreten o adam aşk bitti desen bile arasıra yine kendisini aşık eder sana, çünkü sen onu tutuyla sevidin bikere... ama o sana aşık değil ve ilerde sende yaşamadığı bu duyguyu bi başkasına hissederse gitmesi çok daha kaçınılmaz.

bana karsı bi hissi yok değil adamın.. sadece iyiyim güzelim diye benle beraber değil bu adan 24 yasında ve ilk defa seni seviyorum dediği insan benim.. ilk ciddi ilişkisiyim. aşk a değil sevgiye inanıyorum diyor ona göre sevgi zamanla oluşan sağlam olan temeli sağlamsa asla bitmeyecek bişey.. sevgi huzur demek paylaşmak demek emek demek ona göre.. ben onu ilk görüşte aşık oldum tanımadan etmeden.. dizlerim titredi mideme kramplar girdi o sadece hoşlanmış benden.. 7 aydır beraberiz ve üzerime titriyor çok değer veriyor çok seviyor ama bana sen aşıksın bense seviyorum senin hislerin çok yoğun ve yıkıcı benim hislerim dingin ve yapıcı diyor... sen görür görmez aşık oldun bana ama ben tanıdıkca seni yasadıkca sevdim seni diyor.. hangimizinki daha akılcı diyor benimkimi seninkimi? benim bi çok nedenim var seni sevmek için ama senin sadece kimyasal bi çekim.. beni gördün ve aşık oldun hala da aşıksın bu aşk sevgiye dönüşmedi o yüzden kıskanıyorsun bencillik edebiliyosun mantığın istem dışı da olsa yok olabiliyor söyle hadi hangimizinki daha sağlam diyor... belki de onun dediği gibi onun hisleri daha sağlam.. yani belki yanlıs anladınz beni sevgilim bana karsı duygu babında bişey hissetmiyor değil sadece dediğim gibi o coşkulu ilk görüşte insanı vuran aşk yok.. böyle bişeye de inanmıyor..

Back