erkeklere güven olmazmış....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Aria

Ziyaretçi
arkadaslar ben bi konu acmıstım ve yorumlarınız cok iyi gelmisti bana : http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/232638-cok-kotu-hissediyorum-14.html
tekrardan tesekkur ediyorum hepinize, iyi ki sizinleyim senağlama duygulandım:s

şimdi huzurluyum mutluyum çok şükür ama gözden uzak olunca gönül katlanır derler ya, bazen okulda rastlasıyoruz o zaman zor oluyo, tekrar o günler aklına geliyo insanın ve hüzün basıyo.. neyse ki geciyo sonra.. ama gecenlerde bir kız arkadasımla konustum, sevgilisi vardı onun da ve benim gibi biraz sorunlu geciyodu, sevgilisi onu zorluyodu filan. ve gecen konustugumuzda bana bekaretini kaybettiğini söyledi :1shok: halime şükrettim, belki ayrılmasaydım benim sonum da öyle olacaktı... Allah'a ne kadar sükretsem azdır ve size de ne kadar tesekkur etsem az.. kızın derdi benim derdim oldu artık sabah aksam aklımda "ya terkederse sevgilisi, ortada kalırsa" diye kendi derdimi unuttum. "evliliğimiz için dua et" deyip duruyo, ediyorum tabi ki ama korkuyorum onun icin:1no2: o da pişman yaptığı şeyden ama dönüşü yok...

üstüste gelen bu sorunlar sonucunda artık erkeklere guvenilmeyeceğini daha iyi anladım, özellikle genc kızlar gözünüz açık olsun kurtlara yem olmayın sakın..

erkek arkadaslarım bile "erkeklere güvenme, bana bile" derken bosuna demiyomus meger, nasıl guvenip sevip de evlencez biz yaa:1no2: ben artık evliliği daha uzak görmeye basladım kendime..

içimdekileri sizinle paylaşmak istediğim icin böyle bi konu actım, okudugunuz icin tesekkurler...

Arkadasin kac yasinda bilmiyorum ama bence sirf bekaretini kaybetti diye ne pahasina olursa olsun o adamla evlenmek icin kendini yipratmasin....Belki berabar olmakla bir hata yapti ama kötü giden bir iliskiyi sirf bu yüzden evlilikle noktalamak cok daha büyük bir hata...:delphin:

Erkeklere güvenilmez diye birsey yok güzelim sen kendine güvendikten sonra 1 tane degil 1 ordu erkek gelse ne yazar...Cinselikle bir erkegi avucumda tutarim demek zaten en büyük hata...öyle olsaydi binlerce milyonlarca evli kadinlar aldatilirmiydi??:kahve:

Sen erkeklere güvenmeyi birak kendine güven..:delphin:

Back