Canım ben ilk dogum gununde dolce gabbanadan pantolon ve gömlek fredden de ayakkabı armaniden de kemer almıştım .2. dogum gunune de sadece bot aldım armaniden sevgılıler gunune de parfum almıştım hep . Hiç bende beceremem oyle el emegı vs ama sevgililer gunune değişik birşey alıcam benim ki acaip ızgara et turu seyler yapıyor çok sevıyor yemek yapmayı o tarz da onunla ilgili birşey alıcam bı gun laf arasında gecmıstı ıstedıgı bırsey var onu alıcam :) sende konusmalarınızı bı hatırla belkı bıseyler cıkar
Canim ben ilk ayimizda sevgilime kalpli kutulardan almistim kendisi jelibonu cok sever diye icini jelibon doldurmustum bi kutunun icinde reno kartonlardan kalpler kesip notlar yazmistim gerci artik hazirlarida var ama ne derece sevgimi anlatir diye kendim yazdim notlari bayilmisti hatta goren herkes jelibonlarini yemisti:) daha sonra kurabiyeler yapip sekilli ustune glazurle kaplamistim adimizi falan yapmistim o da cok tatliydi atkida ormeye calismistim ama oyle bi renk yun bulmusumki ip bitti ve devamini bulamadim atki kisacik olmstu ama verdim rezil oldum ama pes etmedim simdi tabi 2.5 sene oldu eskisi gibi dert etmiyoruz bunlari alicilari acim tutuyorum begendigi biseyi kafama yaziyorum beyin bedava:)))
Pastadizayn diye bi site var bende ordan siparis ediyorum ne lazimsa geliyo kapida odemeside var yaptiktan sonra fotorafini paylas bizde gorelim :))
Canimm bizimkide armani saat istiyo 5410 diye bi modeldi galibaa bana sitenin linkini verebilirmisin ozel mesaj atamiyorum :) gule gule kullansin insallah senleyken yavas yaninda yokken hizli gecsin zaman :)
mydays die bi site var muhakkak incele.. ralli yapabilir uçak kullanabilir offroad vs.. bir sürü aktivite var.. harika seçenekler var. benimde nişanlımn doğum günü var yakında oradan güzel planlarım var:))
kendin birşeyler yapmak istiyorsan da.. tüm fotolarınızı çıkar ve arkadalarına tarih ve o güne dair hissettiklerini, yaptıklarınızı yaz albüme koy ve hediye paketi yap güzelce.. ben bunu erkek arkadaşıma yaptım 2 sene önce.. hem kalıcı hemde harika bir hediye.. bir heiyeyi hazırlarken ancak bu kadar zevk alınır:))
en sevdigi markanin boxerini alabilirsin, en sevdigi iç çamasiri olur kesinlikle...
Ya canımm amin aminnn :) AR5410 yok sanırım :) armaniwatch4u. com die site , ürün İtalyan malı mekanizması japon malı biliyorsun. Ama üretimi Çinde her marka gibi. Ama önce bir ben alayım ondan sonra sana msj atarım ürünün orjinalliğini teyid edince olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?