Merhabalar hanimlar, subat ayinda 1. Yilimizi dolduracagiz erkek arkadasimla. Hediye konusu haric birbirimizi cok iyi taniyoruz hatta o beni şaşirtacak derecede iyi taniyor. Yedigim yemekten tutun hangi renk goz fari surmeyecegime kadar. Hatta bugun annem erkek arkadasim yemek yiyorduk ikisine de en sevdigim sebze yemegini sordum. Annem bilemedi sevgilim bildi ( soyledigi o yemegi yaninda hic yemedigim halde bildi) eskiden kiyafet konusunda uyusmuyorduk.. topuklular elbiseler falan giymemi bekliodu sanrm. Bende cok susluyumdur ama kiş ayinda kusura bakmasinlar incecik seyleri giyip cikamam.. Neyse iste beni boyle elestiriodu falan aradan zaman gecti ben şıkır şıkır giyindigimde bana karismaya basladi. Once gosterise duskunlugu vardi acikcasi ama 2ay sonra gecti bu durum. Ciddi anlamda bi kez kavga ettik, Allah bozmasin kirilsakta uzulsekte sabaha aksama hatta 10 dkya unutmus oluyoruz. İnsallah seneye nisanimiz olcak benim okul bir kac dersten uzadi. İnsanlara hediye konusunda akil veren ben sevgilime hediye alamiyorum. Cok dusundugum zaman begenmeyecegi bi hediye aliyorm. Ben o begenmeyince anliyorum ama o kullanmamazlik yapmaz asla. sevgiline klip hazila puzzledan fotografinizi koy gibi seyler basit geliyor artik herkesin bildigi seyler. İlk ciktigi zamanlarda guzeldi tabi. Kiyafeti de var eksigi yok. Ben kendi el emegimle bise yapmak istiyorum. Ancak yetenek sifir maalesef. Bana bi keresinde atki yapsan nasil mutlu olurum demisti. Cok denedim ama yapamiyorum. Enlemesine dikdortgen bir tabloya alt fona rastgele renkler kullanip (bjklli siyah beyaz olabilir) uste de kabartmadan bizi yansitan biseler yapim diyorum. Of cok mu basit olur? En kotu yanı da sevgililer gununden 15gun once yildonumumuz olmasi . Yani 2 hediye alacagim. Dogumgununu 1ay onceden dusundm planladim ama istedigim gibi olmadi. O benim neyden hoslanacagimi iyi biliyor ozellikle yildonumu icin aklinda bir supriz var. Benim tum gunum ise begenmedi istesigim gibi olmadi hediyem suprizim dieyerek gececek yine
erkeklere supriz yapmak mesele cidden.. Yeni sezon bjk formasi almistim girdigimiz magazada bir ona cok mutlu oldugunu cocuk gibi heycanindan anladim :)