Erkeklere karşı olan asabiyetim??!!

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
Hayırlı geceler,
Uzun zamandır aklımı meşgul eden bir şey var.Ben bulunduğum ortama bir erkek girince geriliyorum.Korku yok sadece sinir geliyor.
Erkek arkadaşlarım da var fakat sorun evde oluşuyor genellikle.Örneğin televizyon izlerken biranda abim "Belini kapat,düzgün otur" diye uyarıyor.Tabiki dikkatli olmam gerekir fakat kısıtlanmak beni deli ediyor.Babam gelince odama falan gidiyorum.Sırf rahat oturup yatmak için.
Bu gerginliğin kötü yanı ise kavgaya sebep olması.Kişisel problemim olmadığı halde her şeye sinir olup kavga ediyorum.
Sizce bu benim abarttığım bir konu mu :KK43:

Babanız ve abinizin size karşı tutumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Erkek arkadaşlarınızın yanında da mı aynı şeyleri hissediyorsunuz?

Babanız ve abinizin size karşı tutumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Erkek arkadaşlarınızın yanında da mı aynı şeyleri hissediyorsunuz?
Haklısınız,arkadaşlarım tarafından uyarılmadığım için bir sorun yaşamadım.

Hayatınızdaki en yakın iki erkek figürü baba ve abi, üzerinizde tahakküm kurmaya çalıştığı icin bunu butun erkek cinsine mal edip tepki veriyorsunuz bence.

Hayırlı geceler,
Uzun zamandır aklımı meşgul eden bir şey var.Ben bulunduğum ortama bir erkek girince geriliyorum.Korku yok sadece sinir geliyor.
Erkek arkadaşlarım da var fakat sorun evde oluşuyor genellikle.Örneğin televizyon izlerken biranda abim "Belini kapat,düzgün otur" diye uyarıyor.Tabiki dikkatli olmam gerekir fakat kısıtlanmak beni deli ediyor.Babam gelince odama falan gidiyorum.Sırf rahat oturup yatmak için.
Bu gerginliğin kötü yanı ise kavgaya sebep olması.Kişisel problemim olmadığı halde her şeye sinir olup kavga ediyorum.
Sizce bu benim abarttığım bir konu mu :KK43:

Surekli erkeklerin yani abin ve babanin seni rencide edici sekilde uyarip irdelemeleri sonucu sende bir erkek dusmanligi antipatisi olusmus normaldir.
Merak etme her erkek onlar gibi degil , ama bu sende su sekilde yanlis bir algi olusturur her erkek oyle hot hot sanarsin bir gun hayatina biri girer hic onlar gibi olmayan birden o kisinin muhtesem biri oldugunu dusunursun cunku senin bu yasa kara yasayip bildigin erkek modeli babanla abin. Ve bu adamda durduk yere cok etkilenmeni saglar o yuzden bak simdiden soyluyorum, baban ve abin yanlis yapiyorlar bu isin yontemi bu degildir. Ve her erkekde boyle degil , hayatina giren erkeklere karsi tavir alirken bunlari unutma sakin.

Yani onlarda kendilerince seni uyarmak için bu tepkileri veriyorlar bence bu konuda biraz fazla agresif davranıyorSun daha rahat ol.Odana çekilme mesela bu seni daha da bunalıma iter

Back
X