• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere Karşı Sosyofobi

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
643
kızlar çevremdekiler beni çok guzel buluyo bnde aslında kendimi begeniyorum bakımlıyım giyimime kuşamıma da önem veririm suratım da hoş iyi bi unide okuyorm ama nedense bi erkekten hoşlanınca kaçıyorum bunun nedeni cesaretsizlik mi kendine guvensizlik mi özelliklede hoşuma giden erkeklere karşı böyle normal arkadaşm olan erkeklerle gayet aram iyi napmalıym sizce bi psikoloğa mı gidiym bnm gbi sorunu olan var mıı??? bu arada önceki ilişkilermde hiç başarılı değildi soğuk buluyo beni erkekler bi arkadaşımın arkadaşıyla çıktm 1 ay oda demiş güzel ama soğuk diye sizce napmalıyım

sanki beni anlatmissin:60:

bende hoslandigim erkege soguk davraniyorum...bundan dolayida sanirim 25 yasinda halen hic erkek arkadasim olmadi:5:

ALLAH C.C karşımıza iyi kısmetler çıkarsn biraz da nasip kısmet yani mesela çevremi inceliyorum ne kızlar var bi sürü kişiyle çıkan hemen ciddi ilişkisi olmuyo evlenmiyo kısmet bu işler cnm ama bu demek bunu aşmamak anlamına gelmiyo elimden ne geliyosa yapmaya kararlıyım bu pis huyumu düzeltmek için

canım bende öyleyim.biri ile tanıştıımda kaçıveriyorum.:54:bence bunun nedeni önceki ilişkilermiz.erkekler o kadar güvensizler ki.ben artık zorlanıyorum güvenmekte..:50:ben çaresii bulamadım bu durumun...

Son düzenleme:
ben böyle değilim ama demekki seninde yapın böyle

sosyofobi değil de ben de öyle utanırım mesela birinden hoşlanınca, ama kendini kırıp biraz iletişime geçmek lazım, yoksa yemeyenin malını yiyorlar yani. Ondan bu sefer için kararlıyım arkadaş olmaya ve iyi bir iletişim kurmaya...
Bu kesinlikle güvensizlik vs değil yani, içinden öyle geliyor insanın ama bunu aşmak lazım yoksa başka kızlar kapıyor yani, benim başıma geldi en yakın arkadaşımdan ondan biliyorum bu sefer hoşlandığıma karşı daha cesaretli olup iletişime geçeceğim.
Ama tabi suyunu da çıkartmamak gerek :D sonra bıkarlar ne yılışık, kolay lokma derler orta nokta lazım :69:

Bi çok insanda böyledir bende böyleyim bunun için psikloğa gitmeye gerek yok bence:)

Back
X