Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkeklere karşı taktik önerileri,uygulamaları ve sonuçları...
benimde var bir sevdiğim kaç yıl oldu çocuk nasıl birşeydir hala anlayamadım desem doğru olur inat biraz kavga edelim o telefon hemen kapanır ama ben hayatta kapatamam sanki onun yaptıklarını ben yaparsam vazgeçermiş gibi geliyo :'( neler çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah bazı zamanlarda gerçekten sinir olursam arama diyorum nasıl bir sabırlılıktır aramıyorum dönüp dolaşıp beni arıyo yine kızlar ne yapcaz biz yaa...alsanaalsanasmile
bu topicte resmen kendimi buldm benmkide ilgisiz üstelk msjlarda ilgiszliğini geçtm görşmeleri de sallar oldu.insan sevlmediğini istenmediğini düşünüo artk ama biliorm öle deil de ne yapacağımı şaşrdm sanrm ayrılıcm bana göre deil bu ilşki görüşmicekse arayp sormicaksa hayatmda olmasın aynı şey ne anlamı var ki lafta birlkte olmann...
Yazılanların hepsini okuyamadım ama şunu söyleyebilirim; 35 senelik hayatımda ilişkiler adına şunu çok iyi öğrendim, içinde KENDİNİZ olamadığınız bir ilişki mutlaka bitiyor. Sırf peşinizden koşsun, aşkı bitmesin v.s. diye taktik uygularsanız, beraber olduğunuz insan bunu bir şekilde mutlaka hisseder. Erkekler saf görünürler ama zekalarını ve sezgilerini küçümsememek lazım. Bence her erkek aslında, kendi gibi olabilen özgüveni tam bir kadınla birlikte olmaya özlem duyuyor. Akıllı görünmeye çalışan akıllı değildir, seksi görünmeye çalışan seksi değildir, romantik görünmeye çalışan romantik değildir, örnekleri çoğaltabiliriz. :) Erkek olsun kadın olsun, olmadığı birini oynayan insan mutlaka tökezler ve kaybettikleri yüzünden de karşısındakini suçlamaya hakkı yoktur.
Bence yapmanız gereken tek şey doğal olmak. Siz kendiniz olduğunuzda sizden uzaklaşacak bir erkeğin istediği zaten SİZ değilsinizdir. Onun istediğini sandığınız kişiyi oynayarak vakit kaybetmeyin. Hayat çok değerli, siz kendinizi gerçekten sevip kendinize saygı duyduğunuzda, bunu hissedip size yaklaşacak olan erkek sizin için en doğru adam olacaktır zaten.
arkadaşlar inanın yok kaçın yok kovalasın bilmem ne bunlar hepppp boş hepp.bi vakitten sonra bıkıyor artık bıkıyor.ne yapsam yaranamıyorum diyor.sabrediyor sabrediyor evet kaçıyosunuz oda kovalıyor amaaa bi anda öyle bir patlıyorki şaşıp kalıyorsunuz.valla çözüm var mı bence yok..
sınırlı davranın! erkekler çok cesurca ilanı aşk eden kızlardan hoşlanmıyorlar! ya da kıçları kalkıyor da diyebiliriz! ne kadar zor elde ederlerse o kadar kıymetiniz artar! o iki adım gelirse siz bir adım atın! çok yüz vermeyin ama arada da gülümsemeyi ihmal etmeyin!yerimseniben
kesınlıkle katılıyorum.tecrubeyle sabıttır.kadın resmı ve gerı durunca ayrı bır gızem katıyor sanırım:)bu durumu yasadım fakat ben abarttım bı adımı da atmadım.cocuk yaklaşmaya konuşmaya calsııyor ben tınmıyorum.ben de haklıyım on yargılar guvensızlıkler.ınsan doğal olarak böyle bı hal takınıyor.nasıl yaklasıcam?