• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekleri anlamak bu kadar zor mu?

plnsfk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
13
0
16
Trabzon
lütfen bana yardım edin:(
kısa süredir bir erkek arkadaşım var ama ben ona nedensiz bi şekilde bağlandım.bir süre görüştük konuştuk ben ona hoşuna gidecek ufak hediyeler aldım verme bahanesiyle görüşmek için görüşmek istediğimde hayır demedi hiç ama bahaneler ürettim hep bana seni üzmek istemiyorum ben bağlanmak istemiyorum dedi.ara ara görüşmeye devam ettik daha sonra ona beni sever misin diye sordum bana severim ama benimle yaşa dedi kısa bi süre onunla yaşadım ilgisiz uzak hissediyorum onu evime dönmek istediğimde izin vermiyor benimle kal diyor ama bana karşı sıcakta değil ne istiyor amacı ne anlamış değilim onunla olmak istiyorum ama kırılıyorumda zaman zaman birileriyle yazışıyor konuşuyor ama benide bırakmıyor peki ben ne yapmalıyım:(

gitmelisin....ihamal edildiğini hissediyorsun ,görüyorsun ,farkındasın

üstelik eşin bile değil....

1.si kısa bir süredir birlikte olduğunuz insana nasıl bu kadar güvenip birlikte yaşıyorsunuz??
2.si başkalarıyla yazıştığını bildiğiniz halde ben ne yapmalıyım diye soruyorsunuz..
3.sü o nasıl bir dengesiz insandır öyle..
4.sü en kısa zaman da bu ilişkiyi bitirmelisiniz ...

acaba eskilerden bi sorun olabilir mi?dikkat et kendine derim.sonra üzülen sen olursun.erkek bi şekilde toparlar kendini.

lütfen bana yardım edin:(
kısa süredir bir erkek arkadaşım var ama ben ona nedensiz bi şekilde bağlandım.bir süre görüştük konuştuk ben ona hoşuna gidecek ufak hediyeler aldım verme bahanesiyle görüşmek için görüşmek istediğimde hayır demedi hiç ama bahaneler ürettim hep bana seni üzmek istemiyorum ben bağlanmak istemiyorum dedi.ara ara görüşmeye devam ettik daha sonra ona beni sever misin diye sordum bana severim ama benimle yaşa dedi kısa bi süre onunla yaşadım ilgisiz uzak hissediyorum onu evime dönmek istediğimde izin vermiyor benimle kal diyor ama bana karşı sıcakta değil ne istiyor amacı ne anlamış değilim onunla olmak istiyorum ama kırılıyorumda zaman zaman birileriyle yazışıyor konuşuyor ama benide bırakmıyor peki ben ne yapmalıyım:(

bence senin değerini anlamalı yanlış anlama ama şuan elinin altında modunda olduğundan değerini anlayamaz seninle yaşamış izin vermiyor diye bişey yok sen onu kendinden üstün tutmuşsun o da bunun farkında . sen elinde ol başkalarıda olsun olmaz öyle o da senin evdeki varığına ister istemez alışmıştır eğer sana karşı birşeyler besliyorsa . bu yüzden bence evine dön ve bi süre sen arayıp sorma bırak o arasın eğer zaten seni özlediğini hissederse sana karşı bişeyler hissettiğini ve değerinide anlar. zaten şuanda mutsuzsun o dönmezsede ki o zaman tamamıyle sana karşı bişey hissetmemiş demektir...:26::26:

Back
X