- Konu Sahibi cigdemehmet
-
merhaba hanımlar benim bi derdim var tabi buna dert denmez aslında bukdr derdin arasında ama benim sewgilim çok ama çok umursamaz ve rahat ben onu çok sewiyorum onunda benı sewdiğini biliyorum eminim ama rahatlıgından dolayı şmdi ayrıyız aslında ayrıyızda denilmez konusuyoruzda ben onun degıscegını sanmıyorum ne olck böle bana akıl verebilcek olan varmı birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama çok da kavga ediyoruz benim mi umursamaz olmam lazım nolur yardım:84::84::95::95::95::95::95::95::95::95:
merhaba hanımlar benim bi derdim var tabi buna dert denmez aslında bukdr derdin arasında ama benim sewgilim çok ama çok umursamaz ve rahat ben onu çok sewiyorum onunda benı sewdiğini biliyorum eminim ama rahatlıgından dolayı şmdi ayrıyız aslında ayrıyızda denilmez konusuyoruzda ben onun degıscegını sanmıyorum ne olck böle bana akıl verebilcek olan varmı birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama çok da kavga ediyoruz benim mi umursamaz olmam lazım nolur yardım:84::84::95::95::95::95::95::95::95::95:
o zaman sende kendi haline bırak onu. arama sorma demiyorum ama nerdesin kimlerlesin falan deme. umursamamıs gibi yap. biliyorum için içini kemircek ama tut kendini
o zaman dicekki ne oldu buna hep sorardı merak ederdi falan diye:)
mesela sende hayatım arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, doğum gününe gidicez gibi şeyler söyle. dışarı çıkmasan bile yap bunu :)
sen evde otururken o seni dışarıda eğleniyosun sansın.
mesajlarına da geç cevap bak nasıl olucak aynısını o sana yapcak
"Onun da beni sevdiğinden eminim..."
"Birbirimiz olmadan yapamıyoruz..."
Bunları nereden biliyorsunuz? Sevgisinden emin olmanızı sağlayacak ne yaptı? Bu kısımları açarsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz... Yazdıklarınızdan sadece sizin onu sevdiğiniz ve o siz olmadan da gayet rahatmış gibi görünüyor da...
onun beni sewdiğine şöyle eminim ben kaçkere bitirdim bu pişman olup hep özür diledi zaten bizim sorunumuz sewiyo sewmiyo değil onun umursamaz olması benı sinirlendiriyor gercekten iyi anlasıyoruz tek sorun bu bana kalsa hersey cok frklı olurdu...
Sorun belli...
Umursamazlığı sizi sinirlendirmesin, onu bu hale getiren sizsiniz...
"Sıkışınca" bitti der, sonra özürleriyle geri dönerseniz "kaybetme korkusu" kalmaz... Kaybetme korkusu olmayan bir erkek de sizi neden umursasın? Nasıl olsa en kötü ihtimalle "Bitti" dersiniz, o da özrünü diler ve tekrar başlar...
Karşınızdakinin sevgisini sınamak için "Bitti" dediğiniz an ilişkide ipleri salıyorsunuz... Artık ilişkinin kaderi karşınızdakinin insafına kalıyor... Sizinki de öyle olmuş... Belki gerçekten bitmemiş ama varla yok arası, umursanmakla umursanmamak çıkmazında biri durum... "Her seferinde özür diledi" diye kendinizce sevgisinden emin olmuşsunuz oysa yılmış artık bu durumdan; şimdi de umursamazlığıyla savaşıyorsunuz... Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz bir nevi... Keşke daha kararlı, daha makul, daha olgun davransaymışsınız...
Sorun belli...
Umursamazlığı sizi sinirlendirmesin, onu bu hale getiren sizsiniz...
"Sıkışınca" bitti der, sonra özürleriyle geri dönerseniz "kaybetme korkusu" kalmaz... Kaybetme korkusu olmayan bir erkek de sizi neden umursasın? Nasıl olsa en kötü ihtimalle "Bitti" dersiniz, o da özrünü diler ve tekrar başlar...
Karşınızdakinin sevgisini sınamak için "Bitti" dediğiniz an ilişkide ipleri salıyorsunuz... Artık ilişkinin kaderi karşınızdakinin insafına kalıyor... Sizinki de öyle olmuş... Belki gerçekten bitmemiş ama varla yok arası, umursanmakla umursanmamak çıkmazında biri durum... "Her seferinde özür diledi" diye kendinizce sevgisinden emin olmuşsunuz oysa yılmış artık bu durumdan; şimdi de umursamazlığıyla savaşıyorsunuz... Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz bir nevi... Keşke daha kararlı, daha makul, daha olgun davransaymışsınız... Gerekmeden "bitti" derseniz bir gün "bitti" demeniz gerekir...
sonunda demişsin ya benim mi umursamaz olmam gerekiyo ewt cnm aynen öyle olman gerekiyo yaptığına aynen karşılık ilk başta tepki vermez ama sonra durumun farkına varır peşinden koşmaya başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?