erkekleri anlamak zor.............

cigdemehmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
53
0
36
Sakarya
merhaba hanımlar benim bi derdim var tabi buna dert denmez aslında bukdr derdin arasında ama benim sewgilim çok ama çok umursamaz ve rahat ben onu çok sewiyorum onunda benı sewdiğini biliyorum eminim ama rahatlıgından dolayı şmdi ayrıyız aslında ayrıyızda denilmez konusuyoruzda ben onun degıscegını sanmıyorum ne olck böle bana akıl verebilcek olan varmı birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama çok da kavga ediyoruz benim mi umursamaz olmam lazım nolur yardım :( :43::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95:

ya ben anlayamıyorum. seven insan neden umursamaz olsun ki.
ben sevmediğim insanlara umursamaz davranırım. yanlış anlama seni sevmiyo falan demiyorum ama. bi sorun olmadığı sürece umursamamak, takmamak bana garip geliyo :44:
o umursamıyo diye sende umursamazsan ilişkiniz biter.. bence al karşına konuş elbet bi sebebi vardır. :61:

merhaba hanımlar benim bi derdim var tabi buna dert denmez aslında bukdr derdin arasında ama benim sewgilim çok ama çok umursamaz ve rahat ben onu çok sewiyorum onunda benı sewdiğini biliyorum eminim ama rahatlıgından dolayı şmdi ayrıyız aslında ayrıyızda denilmez konusuyoruzda ben onun degıscegını sanmıyorum ne olck böle bana akıl verebilcek olan varmı birbirimiz olmadan yapamıyoruz ama çok da kavga ediyoruz benim mi umursamaz olmam lazım nolur yardım :( :43::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95:

Cnm bence de seven insan umursar sevmeyen insanın zaten umurunda değildir. Sen de bir kaç gün umursama bakalım ne olacak? gene umursamazsa bırak gitsin.. Mutsuz olmandansa onsuz olman daha iyidir.

ben hep konusuyorum onunla gecede konustuk haklısın ama ben böyleyim rahatım biraz diyo bende frkndayım onu cok sıkıyorum npyn nerdesin kimlesin falan ama onunda beni biraz merak etmesini istiyorum sana ben cok güveniyorum diyo ama bilmiyorum ya benmi abartıyorum acaba :43::43::43::43::43::43:

o zaman sende kendi haline bırak onu. arama sorma demiyorum ama nerdesin kimlerlesin falan deme. umursamamıs gibi yap. biliyorum için içini kemircek ama tut kendini :34:
o zaman dicekki ne oldu buna hep sorardı merak ederdi falan diye:)
mesela sende hayatım arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, doğum gününe gidicez gibi şeyler söyle. dışarı çıkmasan bile yap bunu :)
sen evde otururken o seni dışarıda eğleniyosun sansın. :60:
mesajlarına da geç cevap bak nasıl olucak aynısını o sana yapcak :D

"Onun da beni sevdiğinden eminim..."

"Birbirimiz olmadan yapamıyoruz..."

Bunları nereden biliyorsunuz? Sevgisinden emin olmanızı sağlayacak ne yaptı? Bu kısımları açarsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz... Yazdıklarınızdan sadece sizin onu sevdiğiniz ve o siz olmadan da gayet rahatmış gibi görünüyor da... :68:

o zaman sende kendi haline bırak onu. arama sorma demiyorum ama nerdesin kimlerlesin falan deme. umursamamıs gibi yap. biliyorum için içini kemircek ama tut kendini :34:
o zaman dicekki ne oldu buna hep sorardı merak ederdi falan diye:)
mesela sende hayatım arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, doğum gününe gidicez gibi şeyler söyle. dışarı çıkmasan bile yap bunu :)
sen evde otururken o seni dışarıda eğleniyosun sansın. :60:
mesajlarına da geç cevap bak nasıl olucak aynısını o sana yapcak :D

iyi fikir bunu denemek lazım :66: gercekten belkide çok sıktıgım için böle yapıyo çünkü bitiriyorum üzülüyo ben ayrılmak istemiyorum gibi birsürü sey söylüyor kafam çok karışık yani :31:

"Onun da beni sevdiğinden eminim..."

"Birbirimiz olmadan yapamıyoruz..."

Bunları nereden biliyorsunuz? Sevgisinden emin olmanızı sağlayacak ne yaptı? Bu kısımları açarsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz... Yazdıklarınızdan sadece sizin onu sevdiğiniz ve o siz olmadan da gayet rahatmış gibi görünüyor da... :68:

onun beni sewdiğine şöyle eminim ben kaçkere bitirdim bu pişman olup hep özür diledi zaten bizim sorunumuz sewiyo sewmiyo değil onun umursamaz olması benı sinirlendiriyor gercekten iyi anlasıyoruz tek sorun bu bana kalsa hersey cok frklı olurdu...

onun beni sewdiğine şöyle eminim ben kaçkere bitirdim bu pişman olup hep özür diledi zaten bizim sorunumuz sewiyo sewmiyo değil onun umursamaz olması benı sinirlendiriyor gercekten iyi anlasıyoruz tek sorun bu bana kalsa hersey cok frklı olurdu...

Sorun belli...

Umursamazlığı sizi sinirlendirmesin, onu bu hale getiren sizsiniz...

"Sıkışınca" bitti der, sonra özürleriyle geri dönerseniz "kaybetme korkusu" kalmaz... Kaybetme korkusu olmayan bir erkek de sizi neden umursasın? Nasıl olsa en kötü ihtimalle "Bitti" dersiniz, o da özrünü diler ve tekrar başlar...

Karşınızdakinin sevgisini sınamak için "Bitti" dediğiniz an ilişkide ipleri salıyorsunuz... Artık ilişkinin kaderi karşınızdakinin insafına kalıyor... Sizinki de öyle olmuş... Belki gerçekten bitmemiş ama varla yok arası, umursanmakla umursanmamak çıkmazında biri durum... "Her seferinde özür diledi" diye kendinizce sevgisinden emin olmuşsunuz oysa yılmış artık bu durumdan; şimdi de umursamazlığıyla savaşıyorsunuz... Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz bir nevi... Keşke daha kararlı, daha makul, daha olgun davransaymışsınız... Gerekmeden "bitti" derseniz bir gün "bitti" demeniz gerekir...

Son düzenleme:
Sorun belli...

"Sıkışınca" bitti der, sonra özürleriyle geri dönerseniz "kaybetme korkusu" kalmaz... Kaybetme korkusu olmayan bir erkek de sizi neden umursasın? Nasıl olsa en kötü ihtimalle "Bitti" dersiniz, o da özrünü diler ve tekrar başlar...

Karşınızdakinin sevgisini sınamak için "Bitti" dediğiniz an ilişkide ipleri salıyorsunuz... Artık ilişkinin kaderi karşınızdakinin insafına kalıyor... Sizinki de öyle olmuş... Belki gerçekten bitmemiş ama varla yok arası, umursanmakla umursanmamak çıkmazında biri durum... "Her seferinde özür diledi" diye kendinizce sevgisinden emin olmuşsunuz oysa yılmış artık bu durumdan; şimdi de umursamazlığıyla savaşıyorsunuz... Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz bir nevi... Keşke daha kararlı, daha makul, daha olgun davransaymışsınız...

ya ben aslında kolay kolay bitiren biri değilim ama bu aralar okdr hersey üst üste geldiki bide onun böle umursamazlıkları benı delirtti ben onu çok seviyorum isteyerekte bitirmiyorum onada dedim ben seni sewiyorum ama anlasamıyoruz görüyosun konusarak cözmüyorz sorunları falan filan birsürü sey söledim oda bana haklısın dedi bunları gece konustuk bugun hiç msj atmadı biraz önce okdar knşmadan sonra sen knusmama kararımı aldın dedim hyr dedi ya su rahatlıga bakarmısın ben ne yapym ya :43:

Sorun belli...

Karşınızdakinin sevgisini sınamak için "Bitti" dediğiniz an ilişkide ipleri salıyorsunuz... Artık ilişkinin kaderi karşınızdakinin insafına kalıyor... Sizinki de öyle olmuş... Belki gerçekten bitmemiş ama varla yok arası, umursanmakla umursanmamak çıkmazında biri durum... "Her seferinde özür diledi" diye kendinizce sevgisinden emin olmuşsunuz oysa yılmış artık bu durumdan; şimdi de umursamazlığıyla savaşıyorsunuz... Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz bir nevi... Keşke daha kararlı, daha makul, daha olgun davransaymışsınız... Gerekmeden "bitti" derseniz bir gün "bitti" demeniz gerekir...

Çok güzel yorumlar yapıyorsunuz.... Her şeyin doğrusunu söylüyorsunuz mantıklı konuşuyorsunuz...
Benim sorunum hakkındada yorum yaparmısınız :59:

sonunda demişsin ya benim mi umursamaz olmam gerekiyo ewt cnm aynen öyle olman gerekiyo yaptığına aynen karşılık ilk başta tepki vermez ama sonra durumun farkına varır peşinden koşmaya başlar

sonunda demişsin ya benim mi umursamaz olmam gerekiyo ewt cnm aynen öyle olman gerekiyo yaptığına aynen karşılık ilk başta tepki vermez ama sonra durumun farkına varır peşinden koşmaya başlar

inş ya eskisi gibi olursak yine bu dediklerinizi denicem suan konusmuyoruz kavga ettik ben agzıma gelenı saydım msj atmıyo :43::43::43::43::43::43:

bunun zaten hıc ortası olmaz.yaa karsınızdakı kıskanclıgıyla baskılarıyla sıkar sızı ,ya da karsınızdakı hıc umrunuzda degılmıs gıbı rahattır..aslında bu tamamen bızım secımlerımızden kanaklanan bı durumdur .herzman nedense zıt kutuplar bırbırını secer.bunun ıcın arastırmalar yapılmıs.arastırmalarda zıt kutupların bırbırını cektıgı gercek tutkunun askın zıt kutuplardan cıktıgı tespıt edılmıs.ancak su da belırtılmıs ,birbirine ıkı zıt ınsanın askları ne kadar heyecanlı ve kuvvetlı olsa da o ask kesın bıtıyormus ılerısı yokmus.kalıcılık ıstıyorsanz ztn kafa dengınıze uygun olan bırını tercıh etmek gerekıyor.
tatlım kısacası bu ınsanın degısmıyecegını bılıyorsanız kı bır ınsanı degıstrmke sızın elınızde degıldır ,neyı zorluyorsunz o halde .onla da mutlu degılsınız soncda .ve bıttı demeyı bılmelısınız .bıttı dedıgınde o ılıskı bıtmelı.kus barıs kus barıs yapmakdan da karsınızdakı fazlasıyla rahat olur.sen bıttı dersın o ozur dıler sen kabul edersn.bu adam nıe taksın o zman ayrılıgı kafasına .adamın ayrılık korkusu yokkı .sen bıttı dedıgınde adamın yapacagı sey bellı ozur dılemek olucak .ama degısen hıcbırsey olmaz.

size çok net bişe sölüyimmi eğer bir erkek umursamazsa(tabi bi anda olanlar için geçerli bu)kesinliklee yedeğe aldığı biri vardır.maalesefki denenmiş bişe bu

Back
X