Erkekleri bağlamak mı istiyoruz ?

Esmerella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
36
1
86
32
Balıkesir
Kadın isterse yapamayacağı şey yoktur . Ama öyle biri çıkar ki karşımıza takılır kalırız . Ne yapmamız gerektiğini biliriz ama nasıl yapacağımızı bilemeyiz eyvahedigeldismile Herkez deneyimlerini tecrübelerini paylaşırsa bu sorun bi nebzede olsa ortadan kalkabilir guclubacismile

ne tür bi deneyim cnm anlamadim?
her erkek farklidir
birinde söyle yaparsin digerinde o yaptigin sey fayda etmez

her insan,her erkek farklıdır canım...karakter,aile,yetişme şartları,görgüsü v.s ayrıdır....birine yapılan bişey diğerinde ters tepebilir........bir kadın erkeğini tanır ve ne yapması yada ne yapmaması gerektiğini zamanla bilir zaten...genel geçer bir durum yoktur bence...bayanssulusmile

yok abi yok ne yaparsan yap bazen ters tepiyo. iş karşındakinin isteğinde bitiyo. istersen 40 takla at bazen fayda etmiyo yeterki onun canı istesin...

aman banane yaa artık bunun için kafa yoramam hiçte bağlanan bağlanır bağlanmayan defolup gitsin:dilcikar:umruma bile gelmez artık bence bağlanmayanda zorlamamk lazım çünkü eninde sonunda o bağ kopar yani erkek istemeli bağlanmayı bu güne kadar bağlama için bi çabada bulunmadım bunlar kendiliğinden olucak şeyler yani bence:umursamaz:

Bazen öyle bi bağlanırlar ki , istemediğin ot başında biter misali . .

Evet işte . Herşey çok güzel başlıyor , beni seviyor diyorsun oda söylüyor bunu amma velakiiinn bakıyorsun birden değişiyor . Her önüne geleni değil tabiki ama en azından hoslandığım sevdiğim erkeği elimde tutmak mesele . BU konuda ki deneyimlerden bahsetmistim , uzun süreli iliskiler . . Adam edilen erkekler . . Benim çevremden midir yoksa yaş grubumdan mı bilmem ama , çevremdeki çoğu kız bu konuda mutsuz .

Esmerella .!.:
Bazen öyle bi bağlanırlar ki , istemediğin ot başında biter misali . .

Evet işte . Herşey çok güzel başlıyor , beni seviyor diyorsun oda söylüyor bunu amma velakiiinn bakıyorsun birden değişiyor . Her önüne geleni değil tabiki ama en azından hoslandığım sevdiğim erkeği elimde tutmak mesele . BU konuda ki deneyimlerden bahsetmistim , uzun süreli iliskiler . . Adam edilen erkekler . . Benim çevremden midir yoksa yaş grubumdan mı bilmem ama , çevremdeki çoğu kız bu konuda mutsuz .
bizde 4.cü senemize giriyoruz:nazar:
cok mutlu günlerimiz, tartismalarimiz hatta ayriliklarimiz bile oldu
ama simdiye kadar "elimde tutmak" veya "baglamak" adina pek bisi yaptigimi düsünmüyorum
tabikide bu iliskiye onca senemi, emeklerimi verdim
ama iliskimi ayakta tutmak icin belli taktikler uygulamadimguclubacismile
gidicegi varsa ne kadar elinde tutmaya calissanda fayda etmez
birazda karsindaki kisiyle alakali
durmak istiyosa durur ama istemiyosa baglasan durmaz:delphin:
yani bilemiyorum bu tavsiyeyle olucak bisey degilki cnm:sm_confused:
her erkek farklidir, birinde yapilan bisey digerinde ters tepebilir
bu yüzden yasayip görmek daha mantiklişakkıdı

yer yer kaçan kovalanır taktiği işe yarıyo ama, herkeste tutar mı bilemem, bence ekstra bişeye gerek yok, seviyosa bağlıdır zaten...

ben olduğum gibi davranarak hayatından birçok kişi geçmesine rağmen,ilk ciddi ilişkisi oldum karşı tarafın.hemde ciddi falan davranmadım.

şimdiki sevgilim mesela,daha 2.ayda sözlenmekten evlenmekten bahsediyordu.

sanırım hayatımda kimsenin vazgeçilmez olmadığını belli ettim,o kişiyi hayatımın merkezine koymadım,ve özgüvenimle o kişi hayatımda olmasada gayet güzel yapabildiğimi belli ettim.bu yüzden genelde karşı taraf beni bağlamaya çalışırken farkında olmadan kendisi bağlanmış

her insan,her erkek farklıdır canım...karakter,aile,yetişme şartları,görgüsü v.s ayrıdır....birine yapılan bişey diğerinde ters tepebilir........bir kadın erkeğini tanır ve ne yapması yada ne yapmaması gerektiğini zamanla bilir zaten...genel geçer bir durum yoktur bence...bayanssulusmile

aynen canım benimde çok yakın bir arkadaşım bir erkekten hoşlaniyordu amma erkek ona ilgisizdir. kızın ondan hoşlandığını bile bile . arkadaşımda çok üzülüyordu hatta ağliyordu. bende plan yatim
. sonra o erkeki iyice tanidim yani hakkında bilgi edindim . nelerden hoşlanıyor kıskancmı degilmi .... zor olsada . )))
ve ona göre haraket ettik şimdi arkadaşımla sevgililer. ve arkadaşımda çok mutlu. benim sayemde hihoyyythihoyyyt

bence altın kural sevdiğini belli etmiceksin. nerde napio acaba suan diye için içini yese de çok üstüne düşmiceksin kontrol eder gibi aramıcaksın. süründürceksin her dediğini yapmıcaksın ama çok fazla dikbaşlılıkta etmiceksin.bir süre sonra kuzu gibi oluyolar o zaman

bence altın kural sevdiğini belli etmiceksin. nerde napio acaba suan diye için içini yese de çok üstüne düşmiceksin kontrol eder gibi aramıcaksın. süründürceksin her dediğini yapmıcaksın ama çok fazla dikbaşlılıkta etmiceksin.bir süre sonra kuzu gibi oluyolar o zaman

şekerim ölede olmuyo bende bu şekilde davrandım hep ilgisizmiş gibi merak etmiyomuş gibi kıskanmıyomuş gibi ama gel görki içim içimi yiyip dururdu.nitekim herif gitti başkasına şimdiki kız ise facini kapattırdı msn adreesini değiştirtti ve o eğlenceli hayatından onu tamamen soyutlayıp ne hikmetse nasıl olduysa o evlilikten tırsan asla evlenmem evlensemde yapamam diyen adamı evliliğe ikna ettikafamçokkarıştı demekki aslında taktik diye bişi yok.ben zannederdim ki o fazla sıkıya gelemez fazla karışmaya gelemez ama malesef öle değilmiş:(( herkes sevildiğini hissetmek ister.ve her erkekde gerçekten aynı taktik sökmez:olmaz:

çıkarları varsa (hava atma, para, cinsellik, çocuk doğurtma vs.) bağlanmış gibi yaparlar. yoksa aşkla bağlılığa inanmıyorum asla.

aynen canım benimde çok yakın bir arkadaşım bir erkekten hoşlaniyordu amma erkek ona ilgisizdir. kızın ondan hoşlandığını bile bile . arkadaşımda çok üzülüyordu hatta ağliyordu. bende plan yatim
. sonra o erkeki iyice tanidim yani hakkında bilgi edindim . nelerden hoşlanıyor kıskancmı degilmi .... zor olsada . )))
ve ona göre haraket ettik şimdi arkadaşımla sevgililer. ve arkadaşımda çok mutlu. benim sayemde hihoyyythihoyyyt

Çok güzel birşey yapmıssın :) Ne kadar güzel

şekerim ölede olmuyo bende bu şekilde davrandım hep ilgisizmiş gibi merak etmiyomuş gibi kıskanmıyomuş gibi ama gel görki içim içimi yiyip dururdu.nitekim herif gitti başkasına şimdiki kız ise facini kapattırdı msn adreesini değiştirtti ve o eğlenceli hayatından onu tamamen soyutlayıp ne hikmetse nasıl olduysa o evlilikten tırsan asla evlenmem evlensemde yapamam diyen adamı evliliğe ikna ettikafamçokkarıştı demekki aslında taktik diye bişi yok.ben zannederdim ki o fazla sıkıya gelemez fazla karışmaya gelemez ama malesef öle değilmiş:(( herkes sevildiğini hissetmek ister.ve her erkekde gerçekten aynı taktik sökmez:olmaz:

Her kisiliğe göre değisiyo bende umursamaz davrandım . O hesaplar veriyodu suraya gittim sunu yaptım bunu yaptım vs . . Ben umursamıyordum . İçim içimi yesede senin yazdığın gibi . . Sevgimi belli ettim ama asla çok üstüne düsmedim . Ve 5 dakika önce ayrılık mesajı aldım . Arkadasımken daha iyi olduğunu vs saçmalamıs iste . Sevmek isteyen elinden geleni yapar . Bi sekilde gösterir . Sevemeyen bahaneler arar ve bunları kullanır . Aşk kötü ve bana hep mutsuzluk getirdiiiii .

bizde 4.cü senemize giriyoruz:nazar:
cok mutlu günlerimiz, tartismalarimiz hatta ayriliklarimiz bile oldu
ama simdiye kadar "elimde tutmak" veya "baglamak" adina pek bisi yaptigimi düsünmüyorum
tabikide bu iliskiye onca senemi, emeklerimi verdim
ama iliskimi ayakta tutmak icin belli taktikler uygulamadimguclubacismile
gidicegi varsa ne kadar elinde tutmaya calissanda fayda etmez
birazda karsindaki kisiyle alakali
durmak istiyosa durur ama istemiyosa baglasan durmaz:delphin:
yani bilemiyorum bu tavsiyeyle olucak bisey degilki cnm:sm_confused:
her erkek farklidir, birinde yapilan bisey digerinde ters tepebilir
bu yüzden yasayip görmek daha mantiklişakkıdı

Sanada katılıyorum canım . Mesele birazda doğru insanı bulmakta sanırım

Back
X